Skocz do zawartości
Zouza

Największa porażka

Rekomendowane odpowiedzi

ja też nie za bardzo, dlaczego mam na siłę polubić coś co mi nie sprawia przyjemności?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat trochę odbiegł od cuckoldu, pozwoliłem więc sobie na pewną dygresję, ale chyba nie zostałem dobrze zrozumiany ;) Więc przykład- Jesteś na pustkowiu odcięty od świata i do jedzenia masz tylko brukselkę której nie znosisz i na co dzień nigdy byś jej nie zjadł. Nie zjadła :-P Ale ta brukselka powoduje że przeżyjesz, gdy ją zjesz. Więc gdy się nie ma co się lubi ;) To się musi lubić, co się ma.

I już ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mjast

[ona]

Brak higieny, problemy ze wzwodem,a po pierwszym spuście to już w ogóle nie ma o czym marzyć. Lenistwo - położyć się i brać nic nie dając .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie nazwałabym tego AŻ porażką, ale pewnym "nieporozumieniem". :)

Ustalam z panem, że lubię ostry seks. Podaję jakiś przykład - klapsy itp. A na miejscu pan jest pełen czułości, całuśny, głaszcze, seks bardzo delikatny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli facetowi mówię, że klapsy i kilka innych zachowań, bo mówię co z grubsza mnie interesuje bez wchodzenia w szczegóły (a panowie zresztą zawsze pytają), to powinien już doskonale wiedzieć czym dla mnie jest ostry seks.

A na miejscu zjawia mi się misiu-pysiu, przy którym chętniej bym się zdrzemnęła niż myślała o seksie.

Uprzedzając ewentualne pytania - to może być wspaniałe dla 100 innych kobiet, lecz nie dla mnie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znalezione - odkopane :D Myślę, że przez te kilka lat uzbierało się trochę porażek/wpadek ;)

Oczywiście ja też mam kilka ;) Ostatnia porażka jest mojego autorstwa i ostatni post Zouzy mi o niej przypomniał ;)

Poznałam pewnego mężczyznę. Zrobił na mnie szalenie pozytywne wrażenie. Kręciła mnie jego inteligencja i fantazje o których mi opowiadał. Umówiliśmy się na zapoznawczą kawę. Czekał na mnie przy wejściu do kawiarni. Jak go zobaczyłam, nogi się pode mną ugięły ........ dosłownie :D Pan X jak na dżentelmena przystało, otworzył mi drzwi, a ja z wielką gracją ............... wyrżnęłam się jak długa :facepalm: Nie zauważyłam, że w wejściu jest mały próg, o który zaczepiłam 13 cm szpilką :facepalm: 

Dalszy ciąg znajomości, był o wiele przyjemniejszy :D

O porażkach Panów w kolejnych postach ;)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moj/nasz debiut... pominę już wszystko dookoła co się działo :D

Ale jest akcja. Mój G gdzieś na mieście, ja z S. w pokoju już w hotelu. Full, kurwa, romantyzm swieczki itp. No i ja tak na Nim oczy zamknięte... I nagle czuje, że coś śmierdzi. Otwieram oczy :lach: pod głową S pali się poduszka :D no to zaskakuje a On z tą poduszka biegnie do lazienki, jak ta poduszka się jarala to kapal z niej taki jakiś. .. plastik płonący. .. więc wykladzina też się zaczęła palic :lach:

Była policja rano i pytania "którego z tych panów jest pani zona" poparzone stopy i głowa. Grzywna na chyba 6 tys zł która udało się utargowac na 3 tys i juz bez chodzenia po sądach :D

Wtedy mnie to nie bawilo. Ale teraz już tak :P

W sumie nawet to nie rozpatruje tego jako porazki ;) ale niech już zostanie tutaj :D

• Lubię 23

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moj/nasz debiut... pominę już wszystko dookoła co się działo :D

Ale jest akcja. Mój G gdzieś na mieście, ja z S. w pokoju już w hotelu. Full, kurwa, romantyzm swieczki itp. No i ja tak na Nim oczy zamknięte... I nagle czuje, że coś śmierdzi. Otwieram oczy :lach: pod głową S pali się poduszka :D no to zaskakuje a On z tą poduszka biegnie do lazienki, jak ta poduszka się jarala to kapal z niej taki jakiś. .. plastik płonący. .. więc wykladzina też się zaczęła palic :lach:

Była policja rano i pytania "którego z tych panów jest pani zona" poparzone stopy i głowa. Grzywna na chyba 6 tys zł która udało się utargowac na 3 tys i juz bez chodzenia po sądach :D

Wtedy mnie to nie bawilo. Ale teraz już tak :P

W sumie nawet to nie rozpatruje tego jako porazki ;) ale niech już zostanie tutaj :D

Określenie "gorąca randka" nie będzie tu nadużyciem :lach:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Określenie "gorąca randka" nie będzie tu nadużyciem :lach:

Nazywal mnie później HOT FIRE :lach:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pamiątkowe zdj nawet :D

post-14382-0-59741900-1495292357_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...