Skocz do zawartości
Zouza

Największa porażka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bzyknąłem, bo spotkaliśmy się jedynie w knajpie. Ciężko to nazwać randką cuckold. To MIAŁA BYĆ randka cuckold i za drugim razem, mieliśmy się spotkać we troje i sobie w ustronne miejsce pójść. Ale przyszła sama. Więc lizanie, łapy wszędzie to i owszem. Ale nie bzyknąłem, he :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znalazłem ogłoszenie pewnego pana (w serwisie niezwiązanym z tematyką seksu), który oferował pranie dywanów profesjonalnym sprzętem - NAGO - w domu klientki i to za darmo. Nawiązałem z nim korespondencję, wyjaśniłem że podniecają mnie takie eksperymenty i chciałbym, żeby wyprał nam dywan (który de facto mieliśmy właśnie oddać do czyszczenia). Pisaliśmy chyba z tydzień po kilka maili dziennie, wymiana zdjęć - pokazanie gołej żony, na koniec już nawet dzwoniliśmy do siebie ustalając najdrobniejsze szczegóły. Stanęło na tym, że przyjedzie do nas na pół godziny przed moim powrotem z pracy, żona otworzy mu drzwi ubrana jak dziwka, na dodatek niezbyt niekompletnie. On miał zapytać, czy na początku może sobie zwalić konia, żeby spokojnie zająć się pracą. Miał walić sobie przy niej, a potem zapytać, czy może mu trochę pomóc. Potem miał się zająć dywanem, ja miałem wrócić z pracy, on dokończyć robotę i zapytać, czy w rozliczeniu za pranie może wyruchać moją żonę. Ja bym się pewnie zgodził, wiedząc że jestem do przodu, bo zaoszczędziłem parę złotych na praniu :) Scenariusz ustalony niemal co do minuty, żona w końcu dała się urobić i wyraziła zgodę na wszystko, dwie godziny do spotkania, dzwonię do gościa i podaję mu adres, on ma już wyjeżdżać. Wracam z pracy, otwiera mi żona i mówi: a to ty, przecież on miał być przed tobą... Dzwonię do gościa - nie odbiera. Dzwonię kilka razy co pół godziny - odrzuca połączenie. Piszę maila - nie odpowiada. Dzwonię następnego dnia z innego numeru - facet odbiera, pytam co się stało, a on na to że pewnie chcieliśmy sobie zrobić jakiś żart, albo coś... i takie tam pierdoły.

To było nasze najlepiej zorganizowane spotkanie, najlepiej przygotowane i zaplanowane. I nic nie zapowiadało takiej klęski. Facet napisał po paru miesiącach, że wtedy stchórzył, ale teraz już się namyślił... Ale bez przesady - mam całkiem niekulawą żonkę i nie dopuszczę do tego, żeby jakiś gamoń mi mówił, że "teraz już się namyślił". Do dzisiaj się śmiejemy, jak przypomina nam się moment, kiedy ja wchodzę, żona stoi jak dziwka, w niekompletnym stroju i mówi "ooo, to ty?" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze, chyba dojrzałam do opowieści nt. konkretów (czego wcześniej unikałam).

Sprawa nie dotyczy jednego mężczyzny.

1. już miałam pocieszać, że przecież każdemu może zdarzyć się szybko, gdy zobaczyłam że pan jest dumny z siebie;

2. lubię wulgaryzmy w seksie i zawsze to podkreślam. Panowie o tym nie pamiętają. Dziwką mogę być w łóżku, tylko w łóżku;

3. panowie zapominają, że oprócz penisa, mają inne możliwości.

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. już miałam pocieszać, że przecież każdemu może zdarzyć się szybko, gdy zobaczyłam że pan jest dumny z siebie;

No to trzeba przyznać, że trafiłaś na niezłego artystę, haha :)

2. lubię wulgaryzmy w seksie i zawsze to podkreślam. Panowie o tym nie pamiętają. Dziwką mogę być w łóżku, tylko w łóżku;

Bardzo dobre podejście, podoba mi się :D

3. panowie zapominają, że oprócz penisa, mają inne możliwości.

Ja tam nigdy o tym nie zapominam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pisałam wcześniej, bo myślałam że jeszcze za mało przeżyłam żeby o porażkach pisać, ale punkt 2 ostatnio dał mi się we znaki i jak najbardziej mogę się pod tym podpisać. To, że tworzymy z moim facetem taką a nie inną parę i w łóżku akurat tak się bawimy, nie zwalnia z bycia kulturalnym i szanowania 2 osoby.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem dopytać, żeby było wszystko jasne. Co to dla Ciebie było szybko?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem dopytać, żeby było wszystko jasne. Co to dla Ciebie było szybko?

Ze stoperem w dłoni?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...