Skocz do zawartości
zruda

weekend dla Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opowiadanie inspirowane przeżyciami z ostatniego upojnego weekenduIdziesz z mężem na dyskotekę ale on dość szybko się meczy i potem upija ja podrywam cie w tańcu i pomagam ci go odstawić do domu gdzie jego pijanego kładziemy na kanapie w dużym pokoju po czym zaczynamy się całować. moje ręce znikają pod małą czarna i odkrywają brak jakiejkolwiek bielizny i mocno mokra już cipkę. całując się i pieszcząc cie idziemy do waszej sypialni żeby ostro kochać się w waszym łóżku gdy twój mąż się lekko przebudził poszłaś do niego i dałaś mu swoja cipkę do wylizania gdzie było pełno twoich soków i mojej spermy gdy on lizał twoją cipkę ja wchodzę do pokoju. ty mu mówisz kochanie jako ze ty byleś beznadziejny dzisiejszego wieczoru a ten miły chłopak mi pomógł doprowadzić cie do domu to teraz mnie będzie doprowadzał do orgazmów. Ty rogaczu możesz tylko patrzeć pada z władcze z moich ust _ a jak nie to siedź tu a ja będę pieprzył te gorącą suczkę w waszej sypialni. Suczko czego pragniesz Twojego penisa we mnie pada twoja odpowiedz. Wypnij się i gdy wystawiasz swój tyłeczek mój penis zanurza się w twojej cipce tuz przed oczami twojego mężusia. Ty zdenerwowana łapiesz go za penisa i ściskasz zadając mu lekki ból. Pozwoliłam ci przestać mnie lizać psie masturbujesz go i on od razu tryska a my siadamy i śmiejemy się z niego ze tak szybko. karzesz mu zlizać jego spermę ze swojej reki i prosić mnie o to żebym cie zaspokajał kiedy tylko tego będziesz chciała

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...