Skocz do zawartości
Cuckoldplace

żona podejrzana

Rekomendowane odpowiedzi

zadaj sobie pytanie co będzie jak przyłapiesz na kłamstwie partnera albo na zdradzie ? czy zależy ci na związku i czy będziesz mógł z tym żyć ?

Powtórzę się bo już to pisałem w innym wątku, 'czego oczy nie widzą, sercu nie żal' 

Jeśli nie dasz rady emocjonalnie sprostać sytuacji że ktoś bzyka Twoją ukochaną to przed powrotem do domu dzwoń i mów, że wracasz :)

Jeśli ona jest nadal z Tobą a bzyka się na boku to ona Cię kocha bo wraca :) a Ty dbaj o związek, szanuj, kochaj a może kiedyś zrobi Ci prezent i zdradzi Cię w sposób kontrolowany za Twoją wiedzą :) …idą święta bożego narodzenia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ona jest nadal z Tobą a bzyka się na boku to ona Cię kocha bo wraca :) a Ty dbaj o związek, szanuj, kochaj a może kiedyś zrobi Ci prezent i zdradzi Cię w sposób kontrolowany za Twoją wiedzą :) …idą święta bożego narodzenia ;)

M: Rozumiem, że czerpiesz z własnych doświadczeń? ;)...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Rozumiem, że czerpiesz z własnych doświadczeń? ;)...

Nie koniecznie swoich  :) ….obserwuje świat, przyglądam się uważnie i staram się wyciągać wnioski, czasami swoje teorie naginam, czasami ulegają one zmianie :)  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj malzenstwoWWA,

Jesli rozpoczales ten teamt, to z pewnoscia jest cos na rzeczy.

Na pewno nie dziwie sie, ze chcesz wiedziec, co jest grane w Twoim zwiazku.

To normalne, dlatego szukasz roznych sposobow. Nie moge Cie od razu krytykowac, ze chcesz zalozyc podsluch, bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji i szczerze mowiac nie wiem jakbym sie zachowala. Moze to wynika z tego, ze ja jestem w obecnym zwiazku juz lata swietlne. gdzie nie mamy przed soba tajemnic.

Celowo o tym mowie, za nasz zwiazek juz trwa sporo czasu, poniewaz silnym fundamentem u nas jest SZCZEROSC.

Wiem, ze im bardziej jakis ciezki temat sie przeciaga, to pozniej wpada sie tylko w spirale pulapek, z ktorych z trudem sie wychodzi.

Hmmm ... nie znam Ciebie, Twojej Zony ani Was obojga, wiec tylko na podtsawie malego tekstu moege cosik zasugerwac.

Jesli dasz rade, to zanim zalozysz podsluch sprobuj innej metody. Bardziej "humanitarnej" i pokazujacej Twoje jednak zaufanie do zony (przynajmniej pozornie, na chwile). Z wyjazdu do mamy mozesz wrocic przeciez wczesniej. To Twoj dom i zona, wiec nie ma sie co tlumaczyc. Nawet nie drzwon, ze wracasz wczesniej. Po drodze kup kwiaty, wino i jak wejdziesz do domu, to powiedz Twojej zonie, ze chciales jej zrobic niespodzianke. A jesli zastaniesz w domu jej kochanka zazartuj (w miare mozliwosci, bo tego chciales, wiem ze mialo byc pod kontrola ....) ; "No to skoro jestesmy juz w trojke, zawsze chcialem zrobic cos szalonego w takim gronie". I sprobuj sie dolaczyc ...

Wiem, pewnie meska duma bedzie kazala Ci przylozyc kolesiowi, zaraz po przekoroczeniu progu mieszkania. Ale moze jedynie ich opirnicz i zaraz sie dolacz.

Nie bylam w takiej sytuacji, wiec to tylko moja intuicja mi to podpowiada ... Powodzenia

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj kupilem dyktafon cyfrowy i zamierzam nim nagrywac caly dzien jak mnie nie ma w domu, zobaczymy co ciekawego uslysze.

pewnie będzie tak: nagra się 10 godzin tykania zegara, chrząknięcia, jak ktoś tłucze garami w kuchni, potem 5 godzin ciszy (gdy Żona wyjdzie do Kochanka), potem szum wody (gdy się będzie myła) potem znów 10 godzin tykającego zegara gdy będzie spała. Gdy będziesz miał szczęście, dowiesz się, o czym mówi przez sen. Z reguły, są to jednak niezrozumiałe rzeczy w odbiorze.

co sadzicie?

Sądzę, że pomysł jest poroniony i było przed Tobą wielu takich którzy już na ten temat pisali.

(Ziewłem, pierdłem, nie nagrało się)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...