Skocz do zawartości
Cuckoldplace

żona podejrzana

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich, chcialbym spytac sie was o opinie, mysle ze jako doswiadczeni forumowicze mozecie mnie naprowadzic na odpowiedz.

jestem zonaty od 3 lat, wielokrotnie namawialem zone do cuckoldu ale ona uwaza ze jestem nienormalny itp. mimo ze zona wyglada jak ideal kobiety i podoba sie doslownie wszystkim ,czy facetom czy kobietom to od zawsze dawala do zrozumienia ze sex dla niej jest ciekawy ale na pewno nie jest jakims priorytetem. zona od roku nie pracuje i siedzi w domu szukajac pracy. jak to z tym szukaniem to szczerze nie wiem, czy udaje czy na prawde szuka.

przez krotki czas dorabiala sobie na kamerce (wiedzialem o tym) flirtujac a nawet pare razy robiac pokazy z masturbacja. ponoc juz tego nie robi. jednak ostatnio zauwazylem kilka niepokojacych faktow:

1.zona wogole nie chce sexu

2.nigdy nie przejawiala zainteresowania w przypakowanych gosciach ale jak chodzi codziennie na fitnes (zeby sie ruszyc z domu) to coraz bardziej jest zainteresowana rozbudowa miesni i jest tym zafascynowana, nie jestem pewien czy nagle przypakowani kolesie nie stali sie dla niej ciekawi, tym bardziej ze ja jestem budowy normalnej, a ona juz wielokrotnie mnie namawiala zebym sie zaczal ruszac.

3.w jej telefonie ktory bardzo czesto zostawia bez opieki znalazlem wpisany nr telefonu z nazwa ''7'' - zadzwonilem pod ten numer i odebral jakis koles, udalem ze pomylka.co ciekawe widzialem ze ten koles dzwonil do zony 2 dni temu jakas godzine po moim wyjsciu z pracy. dzis zona wziela ze soba telefon do lazienki.

4.zona domysla sie ze ja zdradzalem pare razy i na pewno ma do mnie zal, z tym ze watpie zeby chcial sie na mnie odegrac. ponoc wychodzi z zalozenia ze jak by sie z kims przespala to nasze malzenstwo nie mialo by sensu.

5.zona namiawiala mnie ostatnio zebym pojechal odwiedzic chora matke (moja), i ze ona zostanie w domu opiekowac sie naszymi kotami. jak mowie jej ze wpadnie do mnie kumpel na piwo to mowi ze wolalaby zebym jednak chodzil do niego bo ona nie lubi towarzystwa moich kolegow.

Moje podejscie jest takie ze bardzo bym chcial zeby zona sie zabawiala z kochankiem ale koniecznie musze o tym wiedziec, bez mojej wiedzy bym sie strasznie wsciekl.

wczoraj kupilem dyktafon cyfrowy i zamierzam nim nagrywac caly dzien jak mnie nie ma w domu, zobaczymy co ciekawego uslysze.

co sadzicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj kupilem dyktafon cyfrowy i zamierzam nim nagrywac caly dzien jak mnie nie ma w domu, zobaczymy co ciekawego uslysze.co sadzicie?

Sądzę, że chujowy pomysł i wyjątkowo wstrętny.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.zona namiawiala mnie ostatnio zebym pojechal odwiedzic chora matke (moja), i ze ona zostanie w domu

W takim razie jedź i wróć niespodziewanie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.10.2013 o 14:35, małżeństwoWWA pisze:

taaaa, powiem ze ona jest typem osoby ktora by sie wsciekla ze ja niby sprawdzam

mhmmm a z dyktafonem to niby jej nie sprawdzasz?

Jak wrócisz niespodziewanie to jest szansa, że oboje się wściekniecie ale jak emocje opadną to może jakoś się dogadacie, a jeśli nagrasz ją to się wściekniesz ty pierwszy odsłuchując nagranie, potem wścieknie się ona jak jej o nagraniu powiesz, a na koniec nie będziecie chcieli ze sobą rozmawiać nawet jeśli emocje opadną... dlatego jakbym miał doradzać to pojechałbym do mamy i niespodziewanie wrócił, a o dyktafonie nawet nie myślał...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak nagle wroce to ona poczuje sie dotknieta ze ja sprawdzam

Łomatko, jest tyle wytłumaczeń powodu nagłego powrotu, jak choćby to, że dostałeś gorączki, sraczki itp.

1.zona wogole nie chce sexu

A dlaczego nie chce seksu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobisz jak chcesz w końcu dorosły jesteś, ale z dyktafonu się nie wytłumaczysz bo będzie to eweidentnie świadczyło o braku zaufania, natomiast do domu zawsze możesz wrócić przecież to również twój dom i nie musisz anonsować powrotu...

Pozatym pytałeś tylko o radę a nie o rozwiązanie problemu za ciebie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nigdy nie przejawiala zainteresowania w przypakowanych gosciach ale jak chodzi codziennie na fitnes (zeby sie ruszyc z domu) to coraz bardziej jest zainteresowana rozbudowa miesni i jest tym zafascynowana, nie jestem pewien czy nagle przypakowani kolesie nie stali sie dla niej ciekawi

Dla mnie nie jest to dziwne, skoro fitness to jej hobby to zrozumiałe, że się tym interesuje.

3.w jej telefonie ktory bardzo czesto zostawia bez opieki znalazlem wpisany nr telefonu z nazwa ''7'' - zadzwonilem pod ten numer i odebral jakis koles, udalem ze pomylka

Trzeba było powiedzieć, żeby przestał bzykać Twoją żonę bez Twojej wiedzy, bo Ty chcesz wiedzieć.

.zona domysla sie ze ja zdradzalem pare razy i na pewno ma do mnie zal, z tym ze watpie zeby chcial sie na mnie odegrac. ponoc wychodzi z zalozenia ze jak by sie z kims przespala to nasze malzenstwo nie mialo by sensu.

Zakończ domysły, powiedz wprost, że Żona ma rogi i Ty też chcesz mieć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego nie zaczniesz chodzić z żoną na siłownię, skoro Cię zaprasza?

i oczywiście myślę, że o wiele poważniejszym problemem niż siłownia jest brak sexu... 

zacznij chodzić, może rozwiążesz dwa problemy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...