Skocz do zawartości
mywyoni1984

Wyzwiska

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że lepiej krótko i często niż powtarzać te same techniki z tym samym partnerem. Zwłaszcza gdy mówimy o cuckold, to przecież nie jest monogamia i takie zmiany są wskazane.

Chyba niezupełnie mnie zrozumiałeś. ;)

Partnerów możesz zmieniać jak rękawiczki.

Zasób technik kiedyś się skończy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli zrozumieliśmy się dobrze bo ja o tym samym piszę. Wg Ciebie powtarzanie tych samych technik ale za każdym razem z innym partnerem to ta sama technika?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Technika, to technika, niezależnie od tego z jakim partnerem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważasz że to bez znaczenia z jakim partnerem? :) Przecież nawet czynniki czysto fizyczne mają wtedy znaczenie. Wzrost, waga, wszystko. Nie wspominając o takich jak zapał spowodowany tym że mamy do czynienia z kimś zupełnie nowym.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesu, nie wkładaj mi w usta czegoś, czego nie powiedziałam,ok.?

Może bardziej obrazowo wyjaśnię. ;)

Jak ostrzysz kredkę temperówką, to nie ma znaczenia, czy kredka jest niebieska, zielona, czy czerwona. Wsadzasz ją w dziurkę i obracasz. To jest technika.

Zmiana techniki nastąpi nie wtedy, gdy zmienisz na inną kredkę, a naostrzysz którąś już nie temperówką, a np. żyletką. 

Jak wkładasz dwa palce w cipkę i stosujesz ruch posuwisto-zwrotny, to samo ułożenie palców, to samo tempo i siłę, to niezależnie od tego, czy robisz to z panią X, czy panią Y - stosujesz tę samą technikę. Nie ma znaczenia waga pań(w omawianej kwestii techniki), typ urody - ale Twoje działanie.

Efekt owego działania to już całkiem inna kwestia.

Ale przypominam, że tytuł tematu brzmi: "Wyzwiska".

Czyli zrozumieliśmy się dobrze bo ja o tym samym piszę. Wg Ciebie powtarzanie tych samych technik ale za każdym razem z innym partnerem to ta sama technika?

Zresztą nie widzisz sam, że Ci wyszło masło maślane? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wyuzdany_kochanek

Uwielbiam lekki wulgaryzm w łóżku, wszystko zależy od stopnia podniecenia :)

czasem bardziej hardcorowo, czasem mniej :)

bardzo to mnie nakręca ale z szacunkiem dla Pań zawsze :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zresztą nie widzisz sam, że Ci wyszło masło maślane?

to nie jest masło maślane tylko uzasadnienie. 

Może bardziej obrazowo wyjaśnię. Jak ostrzysz kredkę temperówką, to nie ma znaczenia, czy kredka jest niebieska, zielona, czy czerwona. Wsadzasz ją w dziurkę i obracasz. To jest technika. Zmiana techniki nastąpi nie wtedy, gdy zmienisz na inną kredkę, a naostrzysz którąś już nie temperówką, a np. żyletką. 

nie ma znaczenia czy pończochy są niebieskie, czarne czy zielone ale różna będzie technika ich zdejmowania bo mogą mieć inną grubość i być inaczej wykonane. Różnorodność technik. 

Jak wkładasz dwa palce w cipkę i stosujesz ruch posuwisto-zwrotny, to samo ułożenie palców, to samo tempo i siłę, to niezależnie od tego, czy robisz to z panią X, czy panią Y - stosujesz tę samą technikę.

stosuję różnorodną technikę, zależnie od dziurki ;) ma ogromne znaczenie czy robię to z panią X czy Y.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To polecam ponowne przeczytanie tego, co napisałam, bo chyba z tym jakiś problem. ;)

Jak wkładasz dwa palce w cipkę i stosujesz ruch posuwisto-zwrotny, to samo ułożenie palców, to samo tempo i siłę, to niezależnie od tego, czy robisz to z panią X, czy panią Y - stosujesz tę samą technikę.

Wg Ciebie powtarzanie tych samych technik ale za każdym razem z innym partnerem to ta sama technika?

Powtarzanie TYCH SAMYCH TECHNIK TO TA SAMA TECHNIKA, zmienia się tylko partner.

Jeśli w związku ze zmianą partnera zmieniasz technikę, to są inne techniki.

Rozumiesz różnicę?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiesz różnicę?

Zuzopedio, Ty :)

Bardzo dobrze to tłumaczysz i rację masz.

Arek - jeśli na pani X stosujesz inne zabiegi niż na pani Y, to jednakowoż używasz dwóch technik różnych. Dostosowanych do grubości, być może ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo to mnie nakręca ale z szacunkiem dla Pań zawsze :)

W trakcie ostrego sexu, gdy lecą wulgaryzmy jakoś ten szacunek odsuwamy wobec siebie na bok ;) 

Ba, można powiedzieć że wtedy go nawet wcale nie ma. Nie wyobrażam sobie ostrej sytuacji łóżkowej gdy mówię "a teraz wypnij dupę je...a. suko, ale z szacunkiem Kotku", a Ona odpowiada "dobrze mnie rżnij chuju, ale z szacunkiem Misiu" :D

Po wszystkim dopiero następuje czas na przytulenie i wyciszenie, i wtedy jest czas na bliskość, czułość :)

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...