Skocz do zawartości
mywyoni1984

Wyzwiska

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji mojej przypadłości jak najbardziej są wskazane zdrobnienia skierowane w moją osobę :facepalm: typu chujku siusiaczku, flaczku, ale też podnieca mnie nazywanie mnie bądź mojego wyrostka cipą , pizdą oraz mnie samego kurwą, szmatą i takie tam  :klapsik1:

wolę przerośniętą łechtaczkę :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: ja z Pańciem też lubimy czasami ostro się do siebie odezwać, szczegòlnie w czasie gry wstępnej. A potem mamy super sex.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich ☺

Przebrnęłam przez cały wątek i dorzucę swoje trzy grosze.

W naszej parze ja jestem osobą uległą (tylko w alkowie ) i tak się zastanawiam czy istnieją wulgarne określenia które mogłyby mnie "urazić" w łóżku i ... chyba nie ma takich Jeśli lubię ostry seks to wiąże się on nierozlącznie dla mnie z wyuzdaniem, męską dominacją, która sprawia, że poziom podniecenia u mnie szaleje. Lubię ten bezczelny, pożądliwy wzrok mojego mężczyzny, który mówi "będziesz moja suko". A jeśli jeszcze powie to do ucha... moknę. W trakcie seksu wszystkie określenia i gesty sprowadzajace mnie do tej roli dozwolone

-ona- A.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.10.2019 o 16:40, Swing_Odkrywcy napisał:

zastanawiam czy istnieją wulgarne określenia które mogłyby mnie "urazić" w łóżku

Urazić w sytuacji erotycznej mogłyby mnie określenia inne niż wulgarne. Rażą określenia nietaktowne, nie na miejscu. Ale też takie, na który nie każdy może sobie pozwolić. Po prostu.

W dniu 26.10.2013 o 08:12, mywyoni1984 napisał:

Jakich słów używacie podczas zabaw aby partner/partnerka poczuł kto tu jest panem?Jakie słowa byście chcieli usłyszeć w będąc uległą?

Nazwanie tematu "wulgaryzmy", a następnie zadanie takowych pytań... Hm, no mi się to nie klei.

Wulgaryzmy nijak nie są w stanie utworzyć hierarchii. Nią trzeba poczuć długo przed tym, jak z ust Dominującego padnie pierwsza "suka" czy inna "dziwka".

A jak już ta hierarchia jest, to wulgaryzmy bardzo, bardzo lubię. A gdy uprawiam samomiłość, to do wrzenia doprowadzają mnie fantazje o tak obelżywych sformułowaniach, że bym chyba nie potrafiła ich nawet wypowiedzieć na głos :oops:.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wulgaryzmy wypowiadane ot tak podczas seksu bo niby tak "wypada" Dla podkręcenia atmosfery, raczej bardziej mnie śmieszą i wprowadzają w zażenowanie. Jakoś nie spełniają swojej roli, za to wypowiadane w nie wulgarny sposób (czyli nie z grymasem gniewnego Pana) a z uśmiechem, w naszym przypadku działają lepiej. 

A poza tym jak już było poruszane w wielu wątkach, praktycznie nie da się stworzyć prawdziwej relacji Pan/uległa w małżeństwie, więc i wulgaryzmy w związku mają inny wydźwięk. 

Kris

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Ann&Kris napisał:

A poza tym jak już było poruszane w wielu wątkach, praktycznie nie da się stworzyć prawdziwej relacji Pan/uległa w małżeństwie, więc i wulgaryzmy w związku mają inny wydźwięk.

Polubiłam za pierwszą część wypowiedzi, bo z tym to już można baaaaardzo długo polemizować.

Wulgaryzmy wypowiedziane z beztroskim, pełnym autentycznej satysfakcji uśmiechem są takie urocze!!! :wub::D

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wulgaryzmy wyzwiska od osoby dominującej w każdej sytuacji przy znajomych w restauracji sklepie działają na moją psychikę bardzo !!! Ludzie słuchają patrzą są w szoku a ja upokorzony !!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...