Skocz do zawartości
mywyoni1984

Wyzwiska

Rekomendowane odpowiedzi

to widac slychac i czuc

Jesteś niegrzeczny, czy po prostu dałeś się wyprowadzić z równowagi?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dominujący nie lubi być pouczany, więc reaguje agresją. To prosty mechanizm, szeroko stosowany :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wywolujesz sztuczny temat.kreci cie to?

czemu sztuczny? nie byles jak widac nigdy w relacji PAN-suczka skoro tak mowisz. stawiam skrzynke dobrego koniaku czy innego trunku jak tak znadziesz i bedziesz do niej mowi czule,delikatnie(kleknij kochanie,popiesc mnie skarbie) bez stanowczosci i ostrych slow a ona cie nie rzuci!!!

i nie chodzi o krzyk czy inne formy nacisku na nia. po poprostu kobiete potrzebuje tej "ostrosci" w tym momencie i to sie robi. ciezko pisac o tym suchym tekstem bo calosc to atmofera,otoczka. suczki nie zdobywa sie i potem uklada wulgaryzmami to nie zaprzeczalny fakt, ale juz w trakcie samych "zabaw" nie uniknie sie tego, przyczym jak mowilem to tylko erotyka a nie forma traktowania kobiety na codzien.

moja akttualna suczka czy tez te co znalem nie wyobrazaja sobie czegos takiego bez slownictwa,choc powiem szczerze ze jesli sie narodzily uczucia miedzy PANEM a suczka (mowie o sobie) to nawet w trakcie zabaw co raz ciezej przechodza mi przez usta ostre slowa choc sie staram oczywiscie hihihihi.

a co do reszty to fakt mozna innaczej mowic w sytuacjach erotycznych a nie w bdsm w tych klimatach kobiety oczekuja o wiele bardziej ostrych sytuacji i akcji!!!

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie wycedzone przez zęby "klękaj suko", to mmmmmmm... :redevil:

Dlatego właśnie:

A przykładowe: "uklęknij na podłodze, moja Droga" może również sprowadzić do parteru. Zależy od umowy

Tyle samo "umów" i mentalności ile kobiet.

dyskusja z Red Bitch sprowadza sie nie do tego co ona lubi czy nie lubi ale negowanie innych wypowiedzi. ja mowie o swoich relacjach i nie wnikam co kto lubi.

To po co się w ogóle wypowiadać na forum, bez wnikania w czyjeś wypowiedzi, bez negowania ich i dyskusji. Po co negujesz posty RedBitch odnosisz się do nich. Po co próbujesz wtłoczyć swoją rację jakby miała mieć większe znaczenie od innych racji, tylko dlatego że napisałeś coś według Ciebie mądrego.

wiec jak MYWYONI rozpoczeli temat powinni go od razu uscislic

MYWYONI jest Kochankiem, mężczyzną. Nie wiesz nawet z kim rozmawiasz a zabierasz głos.

nie byles jak widac nigdy w relacji PAN-suczka

Rozmawiasz z kobietami. RedBitch jest Hot Wife a "może?" również jest kobietą Hot Wife. Mają (na Twoje szczęście) do siebie bardzo duży dystans i potrafią bardzo szeroko się uśmiechać do nabuzowanych od emocji domorosłych psychoanalityków, co Cię ratuje przed moją wściekłością, która przejawia się w sposób taki że interpretuję wówczas regulamin forum. Zauważ więc, że prócz Ciebie są również inni ludzie (różnych płci które trzeba od siebie odróżniać co akurat w tym przypadku nie powinno stanowić żadnego problemu), i Ci ludzie, mają INNE zdanie niż Ty. Czy to co napisałem, jest dla Ciebie jasne?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tam SUPER MODERATORZE to calkiem inne kwestie wiec trzeba uscislic o czym mowa

SUPER MODERATOR również jest kobietą i nazywa się Zouza. Jeżeli jeszcze raz wyjedziesz komuś z funkcją na forum, zmienię Ci nick na PARA CUCKOLD taki sam dostaniesz nick jaką masz grupę. Dostaniesz też DOMYŚLNY awatar bez możliwości jego zmiany i tak się będziesz na forum nazywał i tak wyglądał, skoro nie potrafisz rozróżnić od siebie dyskutantów. Wszyscy będą się do Ciebie zwracać PARA CUCKOLD.

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hihi, Sem :)

Ale ja nie jestem nabuzowany. Do mnie nie trzeba.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On: Oj ja uwielbiam wyzwiska :P Nic mnie tak nie relaksuje gdy moja druga połowa wyzywa mnie od szmat :) Człowiek czuje się taki odprężony i podniecony. Znika normalny świat a pojawia się ten pełen perwersji :)

Czytając temat widać, że każdy odbiera to inaczej. Jeden sobie tego nie wyobraża, drugi co które słowo może zostać urażony a inny podnieca się jeszcze bardziej :)  By rozumieć każdego trzeba by być na jego miejscu, z jego nastawieniem. Ja uwielbiam być męską kurwą mojej żony :) i wiem, że wiele osób puka się w czoło czytając takie rzeczy. Wyzwiska to jest to :)

Ostatnio nawet zamieniamy się rolami. Tzn to Ona jest uległa i lubi gdy mówi się do niej kurwa, dupodajka :) Ehh im człowiek starszy tym więcej ciekawych rzeczy może odkryć :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I u mnie kolego jest podobnie:) lubie jak mnie zeszmaci jak i ona lubi byc zeszmacona. A najwieksze wrazenia sa gdy jest przywiazana do lozka z opaska na oczach a ja mowie: zrobie ci dzis z dupy jesien sredniowiecza suko.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Techniki też będą powtarzalne. Nie wymyślisz ich aż tyle, by każdego dnia, do końca seksualnej aktywności, praktykować coś nowego. ;) No chyba, że owa aktywność będzie trwała krótko. ;)

Myślę że lepiej krótko i często niż powtarzać te same techniki z tym samym partnerem. Zwłaszcza gdy mówimy o cuckold, to przecież nie jest monogamia i takie zmiany są wskazane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...