Skocz do zawartości
mywyoni1984

Wyzwiska

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ oczywiście! 

bo słowo jest słowem, nie jest zaklęciem i wypowiadanie choćby najbardziej pikantnych wyzwisk bez klimatu będzie jedynie bełkotem....  

A klimat tworzą konkretni ludzie.

Po spojrzeniu jednego - mogę się rozpłynąć.

Po salto mortale drugiego - li tylko ziewnąć. ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyszły mi do głowy takie wspominki w temacie. Znałem ci ja kiedyś pewną parę gdzie bardzo władczy Pan umiłował sobie oddawanie swojej własności innym "przyjacielom". Nigdy nie słyszałem od Niego żadnego wulgaryzmu, choć jego dominacja była absolutna a jej posłuszeństwo niekwestionowane... Zwracał się tedy do niej zawsze niezwykle ciepło i uprzejmie: "Skarbie bądź proszę grzeczną damą"  lub "uczyń mi tę przyjemność i obciagnij Panu". Nie było wtym nic nienaturalnego, przesadnego czy przesłodzonego, jego ton był zawsze stanowczy i spokojny a ona tak rozkosznie kiwała głową na potwierdzenie, że zrozumiała.

A nie masz przypadkiem numeru telefonu do tego pana? :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wulgarność, ale z dozą łagodnej protekcjonalności, wynikającej z tego, że facet nie musi udawadniać kto dominuje.

Ależ Ty jesteś wymagająca :) Ale taka już Wasza natura kobieca. Wspaniała, zresztą. Powiedzieć Wam: to jest czarne! (Wskazując na białą niewypraną koszulę, powiedzieć wulgarnie, ale z dozą  protekcjonalności wynikającej z tego że facet musi pokazać kto tu dominuje) ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie masz przypadkiem numeru telefonu do tego pana?

Zupełnie nieprzypadkiem mam.... i zupełnie świadomie nie zostałem zobligowany by go udostępniąć chocby najbardziej czarującym istotom. Przykro mi:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie słyszałem od Niego żadnego wulgaryzmu, choć jego dominacja była absolutna a jej posłuszeństwo niekwestionowane

Można wysnuć śmiałą hipotezę, iż dominacja to stan umysłu a nie posiadania (bata) :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można wysnuć śmiałą hipotezę, iż dominacja to stan umysłu a nie posiadania (bata)

To raczej oczywiste bo bat ma choćby i woźnica a i jemu czasam trafi się osioł co ni batem ni marchewką..... 

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie nieprzypadkiem mam.... i zupełnie świadomie nie zostałem zobligowany by go udostępniąć chocby najbardziej czarującym istotom. Przykro mi:) 

Allelujah, że poczucie humoru chociaż mnie nie zawodzi :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to nie ma się co na siłę wczuwać. To jest naturalne, a wszelki fałsz zmęczy, prędzej, czy później,  obie  strony!

To nie tak. Na początku to było bardzo fascynujące, ale trwało krótko i wypaliło się. Nie można wymyślać jeszcze mocniejszych wyzwisk, itd.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie tak. Na początku to było bardzo fascynujące, ale trwało krótko i wypaliło się. Nie można wymyślać jeszcze mocniejszych wyzwisk, itd.  

Było fascynujące, bo było dla Ciebie pewnym novum, a nie nerwem ciągle grającym pod skórą. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Było fascynujące, bo było dla Ciebie pewnym novum, a nie nerwem ciągle grającym pod skórą. ;)

Chyba masz rację. Ale nie ma sposobu na to aby novum zawsze było nowe. W pewnym momencie przychodzi znużenie. Co by to nie było. czytałem tu kilka dobrych rad by sobie odpocząć i to się sprawdza. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...