Skocz do zawartości
mywyoni1984

Wyzwiska

Rekomendowane odpowiedzi

Ale co odpowiedni?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jeszcze raz ośmielicie się złamać Regulamin ZKF, wylecicie stąd z hukiem.

Sorry, ale teraz to naprawdę nie wiem o co chodzi..o prawa autorskie?....wulgaryzmy? - pytam bez złośliwości, po prostu zachodze w głowę....  przecież to jest z maila, który byl skierowany do mnie  - nie weszłam w jego posiadanie podstępem, ani nie zostal mi grzecznościowo udostępniony...był do mnie, tylko o mnie jest w nim mowa i nie ma tam żadnych danych osobowych ani adresów ani nic dającego zidentyfikować autora....z prywatnej mojej korespondencji do której mam wszelkie prawa....Gdybym to samo napisała np jako fragment maila który ....bardzo bym chciała dostać, to byłoby ok?1?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przecież to jest z maila, który byl skierowany do mnie

Kłania się nieznajomość Regulaminu ZKF.

z prywatnej mojej korespondencji do której mam wszelkie prawa....

O znajomość przepisów kc pytać nie będę.

Fajni jesteście, zakręceni bardzo, osobiście Was bardzo lubię, ale nagminne łamanie Regulaminu jest bardzo źle widziane.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

organicznie nie cierpię wulgaryzmów.

Nie jedno słowo tworzy "atmosferę"

Timbr głosu, ton, sposób wypowiadania i oczywiście KONTEKST ...

to dopiero przemawia ... dobitnie (!)  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chrab, wiadomo, nie każdy musi lubić, czy tolerować nawet. :) Ale cóż zrobić, gdy w seksie mnie to bardzo podnieca? :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie ostre słowa i ich używanie muszą współgrać z całą zabawą, otoczką i innymi gestami osoby dominującej.

inaczej może to być komiczne.

Im większa dominacja tym robi się ostrzej.

Nie bez znaczenia jest początkowe napięcie ( i od razu jest na ostro) i rosnące podniecenie. U mnie używanie coraz ostrzejszych słów jest wprost proporcjonalne do rosnącego podniecenia.

A zwroty przeróżne się zdarzają: "Klękaj i ssij" "Zerżnę Cię Dziwko" "Obciągaj Suko" - to niektóre z nich :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakich słów używacie podczas zabaw aby partner/partnerka poczuł kto tu jest panem? Jakie słowa byście chcieli usłyszeć w będąc uległą?

Głośne wyzwiska mnie kręcą. Byle nie było żadnego bicia, taka forma BDSM to dla bardziej wtajemniczonych :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyzwiska, wyzwiska i jeszcze raz wyzwiska.

Im bardziej hardcorowe tym lepiej, im ostrzejrze rżnięcie tym bardziej wulgarne, któregoś razu dowiedziałem się:

- w łóżku masz mówić do mnie że jestem Twoją kurwą, dziwką i suką, nie używaj słów "kochanie, misiu" bo mi podniecenie spada

No to się stosuję :)

Ale już pomysłów powoli nie mam bo przerobiłem wszystkie wyzwiska chyba już, w każdej możliwej konfiguracji :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale już pomysłów powoli nie mam bo przerobiłem wszystkie wyzwiska chyba już, w każdej możliwej konfiguracji :)

To sobie spraw:

http://bluzgator.prv.pl/

Dział Download :D

Dopisane:

A gówno, link już nie działa. Ale chyba gdzieś mam na dysku starą wersję :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bluzgator to był bardzo zabawny projekt, szkoda że upadł. Wyzwiska czy może raczej barwne słówka to zawsze podkręca tempo. Wolę ostrzej od kochanie albo misiu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...