Skocz do zawartości
TomekP

Hotwives... Nie depilujcie sie na zero...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkie puszczalskie zony inich hojnych Mezow. Dzieki Wam swiat jest barwny.

Mam wielka osobista prosbe do Was, piekne Panie byscie nie ulegaly wszystkie modziei zachowaly dla nas, bykow, a przynajmniej niektorych z nas, tych bardziej dzikich, troche futerka lonowego.

To na do dobre otwarcie :)

Tomek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yyy ja mam się nie depilować bo jakiś fanatyk futerka tego chce? :D

Nie skorzystam.

Jeżeli by mnie poprosił mój Kochanek, partner to co innego...

Rany julek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yyy ja mam się nie depilować bo jakiś fanatyk futerka tego chce? :D

Oj tam Su, podobno retro i vintage jest teraz modne :D

Może jednak strzelisz sobie jakąś fryzurkę z lat 80-tych? :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może Afro?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yyy ja mam się nie depilować bo jakiś fanatyk futerka tego chce?Nie skorzystam.Jeżeli by mnie poprosił mój Kochanek, partner to co innego...Rany julek.

Masz rację Su. Depilacja to nie tylko higiena, ale też elegancja, powab. No może wąski paseczek dla ozdoby można sobie zostawić. Ale to według uznania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yhy, może jak dożyję 70-tki to sobie strzelę :D

Masz rację Su. Depilacja to nie tylko higiena, ale też elegancja, powab. No może wąski paseczek dla ozdoby można sobie zostawić. Ale to według uznania.

Już nie mówię o tym, bo to faktycznie wedle uznania co kto lubi.

Ale co ma jakiś tam Kochanek czy cholera wie kto do moich włosów ?

Mam czekać na wątpliwe szczęscie poznania go ? :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O zesz... :o , toć to nawet u mnie w jaskini, to moje Zwierzątko na wpol udomowione, dba i ma przystrzyżone futerko

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...