Skocz do zawartości
DominaParka21

Zakaz orgazmu?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja uwielbiam zakazywać przeszkadzaniu memu mężusiowi w trakcie spotkania. Patrzy i cierpi. Chociaż raczej nie narzeka. Najczęściej krzyczę nawet niecenzuralnie. On najbardziej lubi jak żądam np. Zrerznij mnie w końcu porządnie oraz zalej mnie całą. Najlepsze w tym że tego nie kontroluję, tegopo prostu chcę. A mężuś myśli że to scenariusz. I wszyscy są zadowoleni 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po kilku dniowym noszeniu klatki przez rogacza i braku możliwości zrobienia sobie dobrze wszystko staje się łatwiejsze Uwielbiam celowo podkręcać atmosferę i doprowadzać do szaleństwa nie jest wstanie odmówić niczego. Po kilku dniach terroru ktory uwielbia tak samo jak ja, gdy prosi godzinami, biegając przy tym jak małe dziecko wkoncu pozwalam mu klęczeć przedemna robiąc sobie dobrze uwielbiam ten stan, gdy robi to w ten sposób grzecznie dziękując na końcu że pozwoliłam się mu upokorzyć w ten sposób, i tak w kółko

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Po kilku dniowym noszeniu klatki przez rogacza i braku możliwości zrobienia sobie dobrze wszystko staje się łatwiejsze Uwielbiam celowo podkręcać atmosferę i doprowadzać do szaleństwa nie jest wstanie odmówić niczego. Po kilku dniach terroru ktory uwielbia tak samo jak ja, gdy prosi godzinami, biegając przy tym jak małe dziecko wkoncu pozwalam mu klęczeć przedemna robiąc sobie dobrze uwielbiam ten stan, gdy robi to w ten sposób grzecznie dziękując na końcu że pozwoliłam się mu upokorzyć w ten sposób, i tak w kółko

Dołożył bym mu do tego Twoje wyjscia do kochanków chodzenie nago po mieszkaniu itp

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, Matt2233 pisze:

Dołożył bym mu do tego Twoje wyjscia do kochanków chodzenie nago po mieszkaniu itp

Haha akurat nago to często latam po tak uwielbiam tylko spać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(on) hotka kusi mnie na każdym możliwym kroku jak tylko znajdzie taka możliwość, nie ważne czy jesteśmy sami czy w towarzystwie po części sam odkryłem każda kartę. I w chwili obecnej boję się że mogę tego pożałować 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Hootka95rogacz93 pisze:

niesamowicie podniecająca sytuacja! zrobiłbym wszystko po wielodniowym noszeniu klatki. To co opisałaś to marzenie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki jest wasz rekord w noszeniu klatki 24/7, z pominięciem oczywiście czasu przeznaczonego na zabiegi higieniczne?

W moim przypadku to były 4 tygodnie, dodam że dopiero po tym czasie dane mi było ulżyć sobie ręką (nadzorowana masturbacja).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zamykany na okres około tygodnia (nie liczę codziennego mycia w obecności Pani), najczęściej w piątki Pani po powrocie ze spotkania z kochankiem uwalnia mnie, zabawia się mną i albo pozwala na wytrysk albo w ostatniej chwili przerywa, czeka aż opadnie i zakuwa ponownie. Nie wytrzymałem jeszcze bez orgazmu dłużej niż 10 dni ale tylko dlatego, że ból jajek jest nie do zniesienia, wtedy jestem w stanie zrobić wszystko, żeby móc spuscić choć kilka kropel. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejszego poranka Pani nakazała mi się rozkuć po czym pozwoliła wejść w jej ciasną, ślicznie ogoloną i bardzo mokrą cipke. Pomyślałem, że to jest ten poranek kiedy będę mógł upuścić sperme z moich nabrzmiałych do granic jajek, kochaliśmy się chwilę delikatnie po czym hotka oparła się o fotel i wypięła swoją piękną dupke, wszedłem w cipke (anal jest zarezerwowany tylko dla jednego bulla), posuwałem bardzo szybko orgazm był już tuż tuż kiedy nagle Hotka powiedziała stanowczo "DOŚĆ", odwróciła się do mnie przodem, patrząc mi prosto w oczy uderzyła mnie w sterczącego kutasa i szepnęła tylko "nie teraz, nie dzisiaj, nie w tym tygodniu, nie w tym miesiącu, może nawet nie w tym roku, zobaczymy a teraz do klatki". Do teraz słyszę te slowa. Dzisiaj wieczorem jedzie do hotelu z kochankiem, liczę na to, że będzie na tyle napalona po spotkaniu, że pozwoli mi jeszcze wejść w nią dokończyć na jej piekne cycuszki. 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.06.2021 o 06:26, Cuckoldovi pisze:

Dzisiaj wieczorem jedzie do hotelu z kochankiem, liczę na to, że będzie na tyle napalona po spotkaniu, że pozwoli mi jeszcze wejść w nią dokończyć na jej piekne cycuszki. 

Pozwoliła ? ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...