Skocz do zawartości
DominaParka21

Zakaz orgazmu?

Rekomendowane odpowiedzi

My u siebie tak testujemy od tygodnia że mąż ma klatkę chodzi w niej wszędzie nie zdejmuje jej jemu ani na chwilę w ostatni weekend napatrzyl się jak się kocham z kochankiem i chodzi taki nakręcony że pozwala mi nawet jeździć do kochanka na nocki bądź wozi nas na plażę i grzecznie czeka na nas w samochodzie.

• Lubię 7
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.05.2020 o 17:48, Pasjonaci pisze:

My u siebie tak testujemy od tygodnia że mąż ma klatkę chodzi w niej wszędzie nie zdejmuje jej jemu ani na chwilę w ostatni weekend napatrzyl się jak się kocham z kochankiem i chodzi taki nakręcony że pozwala mi nawet jeździć do kochanka na nocki bądź wozi nas na plażę i grzecznie czeka na nas w samochodzie.

znam to z doswiadczenia niejako 

i z rozpedu sam juz nie wkladam doslownie od 9 lat 

moja byla zona tak zdecydowala i tak zostalo

pozniej rozwod no i sam nie szukalem rozzrywek i tak mi odpowiada 

nikt nie wie ze nie wkladam i jest ok

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam, bez orgazmu są bardziej użyteczni. Mój nie ma go od ponad 2 lat i żyje :) i jest na każde moje zawołanie.. 

• Lubię 9
  • Wow! 4
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, femmefatale pisze:

Polecam, bez orgazmu są bardziej użyteczni. Mój nie ma go od ponad 2 lat i żyje :) i jest na każde moje zawołanie.. 

Nie wyobrażam sobie jak 2 lata można wytrzymać i co z jego napięciem sexualnym czy cały czas jest na wysokim poziomie czy już poprostu jest psychicznie wykastrowany. Ekstermalne doznania aż mi ciarki chyba z podniecenia przechodzą po plecach

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Kapłon pisze:

Nie wyobrażam sobie jak 2 lata można wytrzymać i co z jego napięciem sexualnym czy cały czas jest na wysokim poziomie czy już poprostu jest psychicznie wykastrowany. Ekstermalne doznania aż mi ciarki chyba z podniecenia przechodzą po plecach

Daje rade, przyzwyczaił się i sam tego chciał zresztą.. ja tylko pilnuję jego klatki by był konsekwentny ;) po pierwszych kilku miesiącach przestał marudzić.. no i co jakiś miesiąc-dwa  ma "badanie" per rectum - podobno napięcia nie uwalnia ale zbiornik opróżnia się dla zdrowia :)  

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, femmefatale pisze:

Daje rade, przyzwyczaił się i sam tego chciał zresztą.. ja tylko pilnuję jego klatki by był konsekwentny ;) po pierwszych kilku miesiącach przestał marudzić.. no i co jakiś miesiąc-dwa  ma "badanie" per rectum - podobno napięcia nie uwalnia ale zbiornik opróżnia się dla zdrowia :)  

Skoro sam tak chciał to ma życzenie spełnione. Pogratulować tylko cierpliwości i konsekwencji fammefatale bo to cieżka praca upilnować podnieconego permamentnie faceta. A jeśli Hotka umie wyegzekwować swoją część orgazmów to tylko pozazdrościć. Brawo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię kontrolę nad nim, a pracy przy tym nie ma za wiele - ma specjalny pas na aplikację i tylko ja mam dostęp do jej otwarcia   a swoich nie mam zamiaru ograniczać   

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, femmefatale pisze:

Ja lubię kontrolę nad nim, a pracy przy tym nie ma za wiele - ma specjalny pas na aplikację i tylko ja mam dostęp do jej otwarcia   a swoich nie mam zamiaru ograniczać   

A czy on jest przynosicielem większości orgazmów czy raczej kochanek działa w tej materii a rogacz nawet powąchać nieba nie może?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.07.2020 o 16:52, Kapłon pisze:

A czy on jest przynosicielem większości orgazmów czy raczej kochanek działa w tej materii a rogacz nawet powąchać nieba nie może?

Zdecydowanie większości, jestem wybredna i ciężko znaleźć kogoś kto mi i ja jemu będę odpowiadać.. ale jak znajdę to już nie jest mi potrzebny bo tylko rozprasza no i lubię jak się pomęczy trochę i pomimo próśb i tak się obejdzie smakiem ;)

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakaz dla rogacza jest fajną metodą dodatkowego podporządkowania go sobie. Związana z tym jest cała masa różnorodnych czynników, dzięki którym hotka sprawdza i kontroluje Rogacza czy ten aby na pewno wstrzymuje się np. Zachowania hotki, sposób poruszania się, ubiór, gesty mają budzić pożądanie. Ja np pamiętam jak było u mnie, z czasem błagałem by móc chociaż ją umyć, ubrać przed wyjściem, dom był na błysk, uśmiech hotki był po powrocie bezcenny i nie zapomnę tekstu po pierwszych 6 miesiącach cyt.,, widzisz jak to dobrze, że nie myślisz o głupotach, ja przejmę orgazmy za nas dwoje, a ty kochanie zobacz jak bordzo użyteczny teraz jesteś, zobaczymy ile z Ciebie jeszcze wykrzesamy'' no i wykrzesała równo rok po tym czasie miałobyć orgazm i sex, ale zrobiła to tak ceremonialnie że doszedłem zanim doszło do czegokolwiek, potem był śmiech i tekst cyt,, no widzisz tyle próśb a Ty skończyłeś zanim zacząłeś do klatki kochanie' '  o i tak jestem na każde jej skinienie. 

• Lubię 9
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...