Skocz do zawartości
DominaParka21

Zakaz orgazmu?

Rekomendowane odpowiedzi

Co do fantazji z pierwszego postu - TAK! Bardzo. Z tym, że jak znam swoją panią, sama mogłaby wpaść na taki pomysł pobawienia się mną, bez inspiracji jakiegokolwiek ogiera.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja szmata nie moczy się dopóki dopóty mnie nie wyczyści-więc razem czekamy na spotkanie z kochankiem-tzn moczy się w rajstopy ocierając o moje kolano,,stopę bądź inny twardy przedmiot.po dokładnym wylizaniu cipy.

Od kiedy mam regularny seks(po przerwie dłuższej) przestałam ją też zaspakajać wibratorem i palcami.

Hardcore, choć brzmi naprawdę kusząco :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ze napisze cos.... wytrzymas nieboj sie, choc na poczatku bedzie ciezko ci.... ale das rade.

Wiem z wlasnego diswiadcenia.... dasz rade, bo niemasz wyboru

Klaniam sie subi

Z listu który dostałem od Żony na urodziny

ciekawe jak to wytrzymam?

Niby niedługo 4 dni ale zawsze

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tylko 4 dni :)

no wlasnie... das rade :)

klaniam sie subi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakaz orgazmu dla rogacza to za dużo jak dla mnie. Uważam jednak, że rogacz UC powinien mieć całkowity zakaz wstępu do cipki Żony. Mógłby Ją tylko pieścić oralnie, czyścić po stosunku...Prawo do seksu z Hot Wife powinien mieć tylko bull, zaś orgazm rogacza na warunkach żony w sposób poniżający dla rogacza, najlepiej w obecności kochanka np. seks ze sztuczną pochwą, wytrysk do własnych ust i.t.p.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak wiadomo napalony pies który ma zakaz onanizowania się to najlepszy pies. Taki osobnik zrobi wtedy wszystko dla swojej Hotki. Wytrysk do własnej buzi to tylko nagroda dla rogacza

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od swojej mam nadzieję przyszłej hotki dostałem już jakiś czas temu zakaz dotykania się samemu bez jej zgody. Równocześnie z tym zakazem powiedziała że czasem zgodzi się zrobić mi ręka lecz nie wolno mi skończyć żeby jej nie pobrudzić... To samo dotyczy jej cipki... Mogę wejść ale bez kończenia... W tym miesiącu jeszcze nie dostałem zgody na orgazm i już tak bolą jądra że nie idzie wytrzymać... Da radę to jakoś rozchodzić bez dotykania się? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieźle, myślałem że tylko moja żona nie pozwala mi przy sobie dochodzić, a widzę że taka relacja występuje tez w innych związkach. Ja w swoją wchodzę bardzo rzadko i nie pozwala mi kończyć przy sobie, za to pozwala na wytrysk w toalecie jak sam sobie zwale. Do buzi już mi nie bierze ale jak kiedyś brała to też nie było mowy o kończeniu w ustach.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą to rogacz nie powinien mieć wg mnie dostępu swoim robalem do ust hotki. To raczej zarezerwowane jest dla ogierów, dlatego pomimo że kiedyś miałem okazję zobaczyć jak to jest to już swojej hotki o to nie proszę :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...