Skocz do zawartości
DominaParka21

Zakaz orgazmu?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Kamko pisze:

Pozwoliła ? ?

Nie. Dalej jestem zakuty.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, PiesPoczątkującejHotki pisze:

I jak sobie radzisz? Cos zmieniło się w Twojej psychice? Czy masz ból jąder?

Jakoś daje rade, wydaje mi się, że w psychice nie zmieniło sie za wiele ale jestem jeszcze bardziej oddany Pani,kiedy już bol jąder jest naprawdę dokuczliwy Pani upuszcza ze mnie kilka kropel spremy ale nie doprowadza mnie do prawdziwego orgazmu. Dzisiaj jądra są naprawdę napęczniałe.20211006_063749.thumb.jpg.741d429de945d9a6254a9e14f33010af.jpg

• Lubię 5
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Cuckoldovi pisze:

Dzisiaj 71 dzień bez orgazmu. 

Ja najdłużej wytrzymałem 8 dni bez orgazmu chyba i było ciężko ( bez podniecających sytuacji) a co dopiero u ciebie i to jeszcze przy takich filmach co dostajesz. ? Gratulacje i ciekaw jestem co będziesz czuł jak wkońcu będziesz mógł ten orgazm dostać. ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, Kamko pisze:

Ja najdłużej wytrzymałem 8 dni bez orgazmu chyba i było ciężko ( bez podniecających sytuacji) a co dopiero u ciebie i to jeszcze przy takich filmach co dostajesz. ? Gratulacje i ciekaw jestem co będziesz czuł jak wkońcu będziesz mógł ten orgazm dostać. ?

Dzięki, mam nadzieję, że dostanę ten orgazm jak najszybciej bo robi sie ciasno.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Cuckoldovi pisze:

Dzięki, mam nadzieję, że dostanę ten orgazm jak najszybciej bo robi sie ciasno.

Trzymam kciuki i daj znać jak było ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podziwiam Was bardzo, Wspaniałe Żony, które tak zdecydowanie kontroluja swoich mężów, Rogaczy, którzy tak dzielnie znoszą swoją dole. Piękny temat, cierpienia wręcz nieludzkie ;) dzieki za Wasze opowieści

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...