Skocz do zawartości
DominaParka21

Zakaz orgazmu?

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy ostatnio fantazję... Umawiamy się z jakimś facetem, ja na dostaję obietnicę od mojej Dominiki że po 2 tygodniach w pasie, bez orgazmu będę wkońcu mógł dojść... Oczywiście jestem nieziemsko napalony już kilka dni przed spotkaniem i nie mogę przestać o tym myśleć...

Nadchodzi czas sesji, wchodzi ogier.. Ja jestem klasycznie przywiązany do krzesła, ew. kaloryfera... spotkanie przebiega jak zawsze, oboje wiemy co lubimy i w związku z tym kochankowie często wykorzystują to że jestem przywiązany żeby mnie upokorzyć...

Wkońcu moja kobieta zalotnie podchodzi do mnie i zaczyna seksownie ocierać się o moje ciało... masować stopami mojego penisa zamkniętego w pasie cnoty czemu z satysfakcją przygląda się kochanek... 

Zdejmuje ze swojej kostki kluczyk od pasa i oswobadza mi go patrząc mi w oczy, jednak nie odwiązuje rąk...

Wraca do łóżka zostawiając mnie ze stojącą bezradnie pałą, z której leje się bezużyteczny preejakulat... Olewa moje błagalne prośby i sterczącego penisa który z podniecenia niedługo eksploduje, co więcej, zaczyna się rżnąć z kochankiem bezlitośnie patrząc mi w oczy...

Kochanek kończy w jej ustach, podchodzi do mnie dając mi soczysty pocałunek i swoimi delikatnymi dłońmi zaczyna mi brutalnie obciągać pałę...

Czuję się już prawie spełniony, czuję że ten moment już niedługo nadejdzie, moja ukochana już za chwilę da mi orgazm...

-Nie. 

Puszcza mnie i odwraca się patrząc z uwielbieniem na ogiera który zabronił mojej kobiecie dania mi orgazmu. Zabronił jej pomimo tego, że obiecała mi go a ona go posłuchała, patrząc mi się bezczelnie w oczy... I mając przy tym nie lada zabawę...

Znów nie zwraca uwagi na moje błagalne prośby, na rozpaczliwe próby potarcia penisa choćby o jej udo bo już tak nie wiele mnie od tego dzieliło...

I tak zostaję zostawiony aby mój mały po 14 dniach wstrzymywania się i prawie orgazmu znów się skurczył, i został włożony w pas cnoty... I moja kochana mogła znowu zając się tym by dać orgazm swojemu kochankowi...

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Początkujący83

fajne namówcię moją żonkę na seks z innym :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fajne namówcię moją żonkę na seks z innym

Taa,pojedziemy do niej z delegacją i będziemy przekonywać :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super fantazja :) Aż przypomniały mi się moje niektóre zabawy, echhhh ;)

Pozdrawiam i życzę realizacji !!!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taa,pojedziemy do niej z delegacją i będziemy przekonywać :redevil:

...z kwiatami i bombonierką.

A ja sceduję, w ramach argumentu, mój niepotrzebny już pas cnoty.

I oplakatujemy sąsiednie budynki.

Kobieta, gdy sama nie poczuje tematu, uzna Cię za zboczeńca, albo poczuje się, ze chcesz z Niej zrobić dziwkę, nie ma możliwości nikogo NAMÓWIĆ.

Howg!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam podobne fantazje. Najchętniej to chciałbym wogóle zostać pozbawiony prawa do oragazmu ale mam pewien problem. Jeśli podniecam się i nie spuszczam to po kilku dniach bolą mnie jądra, ból zaczyna się robić tak dokuczliwy, że nie mogę normalnie funkcjonować. Dlatego żonka w swojej łaskowości pozwala mi się spuszczać ale tylko jak ładnie poproszę i tylko w jej obecności (absolutny zakaz spuszczania się przy pomocy "walenia konia").

P.s. myślicie, że powinienem z tym iść do lekarza czy to normalny objaw?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam podobne fantazje. Najchętniej to chciałbym wogóle zostać pozbawiony prawa do oragazmu ale mam pewien problem. Jeśli podniecam się i nie spuszczam to po kilku dniach bolą mnie jądra, ból zaczyna się robić tak dokuczliwy, że nie mogę normalnie funkcjonować. Dlatego żonka w swojej łaskowości pozwala mi się spuszczać ale tylko jak ładnie poproszę i tylko w jej obecności (absolutny zakaz spuszczania się przy pomocy "walenia konia").P.s. myślicie, że powinienem z tym iść do lekarza czy to normalny objaw?

hehe, dopiero po kilku dniach? :redevil:raz mój mąż po rozmowie ze mną do domu ledwo wrócił, tak go rozbolały...
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...