Skocz do zawartości
benelux

glowa rodziny

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam sie jak sobie radzicie bedac na codzien glowa rodziny - wzorowa rodzina - a w glebi duszy rogacz oddajacy lub chcacy oddac innemu swoja zone.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle, ze to wcale nie musi być aż takie sprzeczne...rożne dwie role... Z jednej strony wzorowa głowa rodziny, mąż, szef, prezes firmy... A z drugiej sa fantazje, ktore chcemy realizowac i spełniać i czerpać z tego duzo przyjemności... no to nakręca :) i co z tego, ze na co dzien jest troche inaczej :) to pewne prywatna nasza strefa...

Choć ja akurat jestem z innej strony, bo kochanen

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: co prawda nie nazwałbym się "rogaczem" w szablonowym tego sowa znaczeniu, jestem raczej "wifesharer'em" i jako taki uważam, że do moich "obowiązków" należy zapewnianie żonie rozrywek i dobrego samopoczucia. W takim rozumieniu zk nie ma we mnie konfliktu wewnętrznego a raczej harmonia.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łaur...

Pięknie zdefiniowałeś swoje obowiązki...

Harmonia to piękny i jakże porządany stan ducha...

Chyba zacznę tak właśnie na to patrzeć i bardziej zaangażuję się w organizowanie mojej żonce relaksujących zajęć...;-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Jestem przekonany, że będzie Ci za to wdzięczna i w ten sposób razem to miło przeżyjecie :).

Pomyśl o "tym" jak o treningu w fitness klubie :).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam sie jak sobie radzicie bedac na codzien glowa rodziny - wzorowa rodzina - a w glebi duszy rogacz oddajacy lub chcacy oddac innemu swoja zone.

a co tu sobie radzić przepraszam? i co to za schematyczne podejście "głowa rodziny" :klotnia: 

w dzisiejszych czasach, gdy na ogół pracują pełną parą obie strony związku, to przepraszam jaka głowa rodziny? nie rozumiem, chyba coś się na przestrzeni dziejów zmieniło i teraz bardzo popularne jest partnerstwo

a po drugie, co innego codzienność i bycie zwyczajnym mężczyzną, który potrafi zarządzić, naprawić, podjąć zero jedynkową decyzję a co innego fantazje seksualne (w tym ich realizacja)  i przyjmowanie wymarzonych ról w relacjach damsko - męskich

wiele, wiele razy było tu mówione, że nie każdy rogacz jest uległy i to dany związek określa i rozwija własną relację i decyduje na ile zk wchodzi w codzienność 

jedyne co może zostać nieco zdemolowane w codzienności, to czas ... dochodzi nowa pasja za, która też tego czasu potrzebuje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co to za schematyczne podejście "głowa rodziny"

"Jestem głową rodziny, a żona szyją." - Moje ulubione powiedzenie gdy muszę o czymś zdecydować, a uważam, że decyzja powinna być wspólna.

jedyne co może zostać nieco zdemolowane w codzienności, to czas ... dochodzi nowa pasja za, która też tego czasu potrzebuje

Ostatnimi czasy doszły mnie dwie pasje, które podporządkowały sobie cztery wieczory w tygodniu. Totalnie zdemolowały dotychczasowy harmonogram. Zwykle moja obecność w domu była i jest podporządkowana pewnej regularności i jakiekolwiek odstępstwa powodują zainteresowanie. Nie jest łatwo się wyrwać wieczorem.

a w głębi duszy rogacz oddający lub chcący oddać innemu swoja zone

Rodzina raczej nie wie co wyprawiamy w łóżku. Rodzina nie musi też wiedzieć co wyprawiamy na spotkaniach ze znajomymi.

Normalnie w niecuckoldowych związkach nie opowiadamy sobie przy dzieciach, jaki to wczoraj wieczorem mieliśmy odlotowy seks.

Jedyne na co trzeba uważać to żeby nie wymsknęło się za dużo przy dzieciach, lub żeby wylogować się z forum - ale jest już gdzieś na forum ten temat.

Mnie bardziej, jako kochanka, interesowałoby czy kosztem cuckoldu nie zaniedbujecie znajomych, z którymi dosyć regularnie się spotykaliście.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...