Skocz do zawartości
benelux

glowa rodziny

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie bardziej, jako kochanka, interesowałoby czy kosztem cuckoldu nie zaniedbujecie znajomych, z którymi dosyć regularnie się spotykaliście.

znajomych nie zaniedbuję, nic a nic... regularność spotkań jest na nie zmienionym poziomie... jedynie faktycznie ...planujemy spotkania z kalendarzem (ale to wynika ze specyfiki zawodowej nas wszystkich, wyjazdów służbowych, pracy zmianowej, zajęć dodatkowych dzieci. etc...., często chodzimy do teatru czy na kameralne koncerty, na które bilety trzeba kupować z wyprzedzeniem)

zaniedbuję za to swoje pasje... nie mam na nie czasu... 

nie zaniedbuję Męża, mam dla niego mnóstwo czasu i z przyjemnością staję się dla niego kurą domową, co obiad poda pod nos i skocznym krokiem zrobi herbatkę albo co... mam w tym ogromną przyjemność (kiedyś feminizm mnie blokował, a teraz traktuję to jak element gry :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie widzę tutaj rozdźwięku.

Wystarczy żyć zgodnie ze sobą - co jest elementem dojrzałości i wysokiego samorozwoju/samo rozumienia.

Opiekować się rodziną i podejmować decyzje dotyczące jej przyszłości oraz osiągać satysfakcję seksualną w łóżku przy satysfakcji wszystkich stron.

Gdzie tutaj są nieścisłości ?

Rozumiem natomiast sytuację niedojrzałości emocjonalnej faceta, który za wszelką cenę chcę podążać wzorcem samca alfa, Pana domu i rodziny, który tak naprawdę ma wewnętrzną potrzebę takiej realizacji swoich potrzeb seksualnych. Wtedy, rzeczywiście taki ktoś będzie przeżywał katusze. Póki nie dojrzeje i nie pogodzi się ze sobą i swoimi potrzebami, póty będzie cierpiał.

edit: poprawa ortografii

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proszę o nie za bardzo mocne  nad interpretowanie innych myśli i wyolbrzymianie zanadto, nic więcej nie napiszę :) :) :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proszę o nie nad interpretowanie innych myśli i wyolbrzymianie zanadto, nic więcej nie napiszę  

no to Moja Droga nie wnosisz nic do tematu :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie, w takim razie nikt nie może mieć jakiegoś ale do mnie hahaha :) :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie, w takim razie nikt nie może mieć jakiegoś ale do mnie hahaha :) :)

nie do końca, ja się jednak przyczepiłam do braku związku Twojej wypowiedzi z tematem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proszę o nie za bardzo mocne  nad interpretowanie innych myśli i wyolbrzymianie zanadto, nic więcej nie napiszę :) :) :)

Jak by nie było jest związek z tematem. Jakich byśmy nie używali słów, twierdzę że jest :) :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak by nie było jest związek z tematem. Jakich byśmy nie używali słów, twierdzę że jest  

Nie surfinia. To jest niestety nie merytoryczna wypowiedź na temat, jest to zdanie które można wsadzić w dowolny temat. No może tylko do galerii nie pasuje. Wnosi w sumie nic, bo jakbyś się zapoznała z całym tematem to on się nie rozpędził i nie ma jeszcze kogo hamować co do oceny ;)

Już więcej się w temacie Twojej wypowiedzi nie wypowiem bo tym samym i ja śmiecę tutaj. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...