Skocz do zawartości
illa

sondaż socjologiczny

Do więzienia czy nie?  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wg Ciebie nauczycielka wskazana w poniższym artykule prasowym powinna trafić do wiezienia?

• Tak
      19
    • Nie
      37
  2. 2. Czy wg Ciebie okolicznoscią przemawiajacą za nie zastosowaniem wobec niej sankcji karnych jest dziecko poczęte z tego związku?

• Tak
      26
    • Nie
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Tak są to beszczelne pomówienia !!!

Nie jestem pedofilem, a jeżeli tak twierdzisz to proszę o dowody.

I jesteś zwykłym aroganckim ...

I jesteś na tyle ograniczony, że nie potrafisz odróżnić ironii od prawdy.

Wyrażenie opinii nie wiąże się z potwierdzeniem tego.

Tylko dlatego, że jesteśmy na takim forum pozwalasz sobie ma wszystko.

W realu miałbyś już pozew o zniesławienie.

Ale napewno byś się wybronił bo masz dowody.

Również mógłbym rzucić pod twoim adresem takie samo oskarżenie, że obecnie nim jesteś.

Ale nie zniże się do twojego poziomu.

Mogłeś zakończyć temat z twarzą , a osiągnołeś właśnie dna.

Pokazałeś , że twoje musi być na wierzchu.

Jesteś po prostu żenujący.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli OBAJ nie przestaniecie to ja zamknę ten temat, a potem go wywalę, bo nie po to został założony.

Do tej pory nie padła właściwa odpowiedź na moje konkursowe pytanie, bo zamiast zajrzeć do Konstytucji bijecie się piaskiem ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa napisałem :) Raździał II art31Jest to w poprzednim poście.

Pardon, przegapiłam, to teraz muszę wymyślić nagrodę :rolleyes:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pardon, przegapiłam, to teraz muszę wymyślić nagrodę :rolleyes:

W obecnej napiętej sytuacji trudno będzie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pisząc że możesz  bzykać 14 latkę mając 18 la

No tak, gdzieś spotkałem się w opracowaniu jakiegoś tam profesora zajmującego się tym problemem który wyznaczał różnicę wieku pomiędzy kochankami na chyba 5 lat gdzie to zachodzi na tyle duża różnica wieku żeby wogóle mówić o pedofili. No bo w końcu o pedofili mówimy gdy zachodzi różnica wieku czy tak??

Skoro jesteś tak doskonale obeznany w prawie to wytłumacz to

o akcie płciowym dwóch nieletnich nastolatków, no i kto wtedy jest ofiarą a kto sprawcą?

Rozdział XVI

Przestępstwa przeciwko pokojowi, ludzkości oraz przestępstwa wojenne

Art.117.§1.Kto wszczyna lub prowadzi wojnę napastniczą,
podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 12, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.
§2.Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1,
podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.
§3.Kto publicznie nawołuje do wszczęcia wojny napastniczej lub publicznie pochwala wszczęcie lub prowadzenie takiej wojny,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

No 200kk to już wiemy i co tutaj wspólnego bo najwyraźniej należę do zbyt prostych ludzi aby to zrozumieć.

pokaż mi gdzie napisałem że ktoś wyczerpał znamiona 200b ?

Sądzę że sama sugestia mówi wystarczająco dużo

osobiste być może przykre doświadczenia z kontaktów z wymiarem sprawiedliwości to Twoja sprawa ale nie usprawiedliwia ignorancji przy wygłaszania osądów w sprawach merytorycznych.

Hahaha jak widzę wyciągasz błędne wnioski :tease:
W tym roku na 6 spraw ani jednej nie przegrałem zapewne za sprawą wysokiej klasy mecenasa, nie mniej jednak moje doświadczenia z sądami są jak najbardziej pozytywne :dobre: bo wygrywałem takie których wygrać raczej nie powinienem :redevil: Na ten rok pozostało mi jeszcze 8 z czego 7 już jest w sądzie z jedną jeszcze sobie poczekam i wiem że wygram nie rozumiem na jakiej podstawie wnioskujesz o moich złych doświadczeniach :facepalm:  :facepalm:

Na resztę postów szkoda mi czasu.

Gdziej jest ten płot?

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W obecnej napiętej sytuacji trudno będzie ;)

Ja tam lubię napięte.. :P

Art.117.§1.Kto wszczyna lub prowadzi wojnę napastniczą,podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 12, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.§2.Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1,podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.§3.Kto publicznie nawołuje do wszczęcia wojny napastniczej lub publicznie pochwala wszczęcie lub prowadzenie takiej wojny,podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Rety, będziemy go rozbierać? :klaszcze:

Ja, ja to zrobię, i tak jestem najlepsza :redevil:

Chociaż może 258kk?, to była moja wisienka na torcie :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubię napięte.. :P

Co prawda, to prawda :P

Tylko trzeba dbać , żeby napięcie nie osłabło ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

'kreator', dnia 22 Października 2013 - 13:55, napisał(a):o akcie płciowym dwóch nieletnich nastolatków, no i kto wtedy jest ofiarą a kto sprawcą?

Ofiarą może być każde z nich, o ile jedno ma mniej niż 15.

Ahhh, ta pokrętna logika prawnicza :klaszcze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powinniśmy się raczej zamienić miejscami.

Nie sądzę.

Prosiłem również o to by dyskusja toczyła się dalej z mocnym zaznaczeniem słowa, - kulturalnie. Rzeczywiście, czasem sama sugestia wystarczy, dlatego takich sugestii o tym że ktoś to "mógłby być" się wystrzegajmy. Proszę tutaj zachować należyty dystans w wypowiedział kierowanych do Administracji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...