Skocz do zawartości
Klara i Kacper

Klara (Hotka) i Kacper (rogacz) mowią Wam: helo!

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek bastardwaw

Najlepsze przywitanie jakie od wielu miesięcy widziałem w tym dziale :) Jeżeli Klaro rżniesz się tak jak witasz to spotkanie z Tobą musi być jak wstęp do raju :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witamy serdecznie

pewnie większość zgodzi się ze mną, że już nie możemy doczekać się kiedy Klara pokaże swoje zachęcające atrybuty ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zapraszam do galerii - powinno Wam się podobać to, co tam jest....

...chętnie bym jeszcze pokazała - miałam np powiesić kilka fajnych widoczków, które Kacper uwiecznił z sesji, a na których jego boska niedostępna Pani i  żonka jest szmacona przez trzech panów i kurwiona na raz w dupę i w usta...ale coś dziwnego się dzieje z moim kontem, tzn jest zablokowane częściowo i nie mogę sie dowiedzieć dlaczego...  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest.

Kacper już się do nas wdzięczy, teraz pora na Klarę!

no ale tam już jest moja dupcia - nawet jedno jak jest podwójnie nadziana!....ej, gapy! ;-) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

rzeczywiście, są tam takie zdjęcia

masz bardzo ładną dupeczkę, wcale się nie dziwię, że wszyscy Ci się do niej dobierają

sam chętnie bym ją popieścił, a potem ostro przeleciał ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...