Skocz do zawartości
ranisek

Obowiązki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałem abyście w tym temacie pisali jakie waszym zdaniem obowiązki powinnien mieć rogacz względem Pani Pana i domu.

Moje :

-Czyszczenie pani

-Służenie jako lokaj

-Gosposia domowa ?

-czysczenie butow

moja dziewczyna kiedys walnęła do mnie cos takiego ze musze wyczyścić zurzuta gumke, bo po co kupowac nowa ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że chodzi o rogacza UC.

Do obowiązków dodałbym jeszcze m.in. przygotowanie kolacji na spotkanie Pani i jej kochanka.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przygotowanie kolacji na spotkanie Pani i jej kochanka.

Rogacz UC jada z psiej miski na podłodze lub bezpośrednio z podłogi rzucane przez Panią ochłapy :lach::redevil:

Służenie jako lokaj

Funkcja kąpielowego :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz UC jada z psiej miski na podłodze lub bezpośrednio z podłogi rzucane przez Panią ochłapy

a popija zawartością

zurzuta gumke

:redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czysczenie butow

Układanie bielizny w szufladach, o jej praniu ręcznym to już wspomnę, bo to dla rogacza UC jasne jak słońce :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja dziewczyna kiedys walnęła do mnie cos takiego ze musze wyczyścić zurzuta gumke, bo po co kupowac nowa ?

I co ty na to?

Zdecydowanie chodzi mi o UC zły dział sory

Przeniesione, nic się nie martw.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spodobało mi sie, ogólnie ona i jej wizje zawsze trafwiają idealnie w moj gust

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do moich obowiązków należ rzecz oczywista jak ktoś już wcześniej zauważył: ręczne pranie bilizny żonki.

Uslugiwanie jej kochankowi pozostaje narazie w sferze fantazji (już nie długo mam nadzieję ;) ).

Najbardziej podnieca mnie taki scenariusz: przebrany w damskie ciuszki otwieram drzwi kochankowi i zaprowadzam go do sypialni gdzie już czeka żonka w seksownej biliźnie, przynoszę mu coś do picia i zostawiam ich samych. Po jakimś czasie wołają mnie abym przyniósł prezerwatywę i założył ją kochankowi na członka. Następnie każą mi wyjść. Ja siedzę w pokoju obok i słyszę jak uprawiają dziki seks. Po wszystkim wołają mnie i nakzują zdjąć gumkę z fiuta kochanka i wyczyścić go językiem...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Valenth

Naturalnie czyszczenie cipki/tyłeczka lub innych części Pani ze spermy, czyszczenie penisa po stosunku, służenie jako kosz na zużyte prezerwatywy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...