Skocz do zawartości
ranisek

Obowiązki

Rekomendowane odpowiedzi

Służenie Pani to pełne oddanie z miłości uczucie znosi najwieksze niedogodności oprócz wymienionych wcześniej obowiązków z którymi się zgadzam to aranżacja wieczorów spotkań naszej królowej, ja osobiście często robiłem za szofera, pokojówkę, pucybuta, psa , zbawkę, męską dziwkę...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Valenth

Dokładnie, całkowite poświęcenie parze, przygotowanie kolacji, czyszczenie butów, jeśli Pani zechce obciąganie ogierowi i lekka minetka dla przygotowania zabawy, potem według woli bulla i hotki przyjmuje sperme do buzi lub zlizuje z ciała hotki i czyszcze sprzęt bulla. Po całym zdarzeniu para mogła by używać mnie jako podnóżek, wyczyścił bym każdy ślad nasienia z każdego możliwego miejsca:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obowiązkiem rogacza powino być zapewnienie czasu wolnego dla Żony, na fitness, solarium, kosmetyczkę itp. oraz oczywiście na spotkania z kochankiem (kochankami).

No i oczywiście prowadzenie kalendarzyka cyklu miesięcznego i informowanie jej o dniach bezpłodnych. :dobre:

o.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i oczywiście prowadzenie kalendarzyka cyklu miesięcznego i informowanie jej o dniach bezpłodnych. :dobre:

Poleganie na antykoncepcji " z kalendarza" , to jak robienie testu ciazowego online :facepalm:

To jest dopiero UC !!! 

Ale....., jak spiewala Majka Jezowska "Wszystkie dzieci nasze sa......"  :lach:  :lach:  :lach: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do obowiązków dodałbym jeszcze m.in. przygotowanie kolacji na spotkanie Pani i jej kochanka.

Funkcja kąpielowego :redevil:

Funkcja kąpielowego przygotowanie swojej Pani przed taką kolacją (i tym co po kolacji :-P ).

Idealne!! :redevil:

o.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Funkcja kąpielowego to dla każdego chyba UC coś najzupełniej oczywistego i naturalnego, co więcej to przecież nomen omen czysta przyjemność, bo można bezkarnie dotykać Hotkę, lizać ją, a nawet pod pozorem dokładnego wymycia, włożyć paluszka do jej cipki :) Ja w każdym razie uwielbiam w ten sposób służyć swojej Żonie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to głównie jako szofer służę. Dowieźć, odebrać itd. Zdarzył się mojej Hotce spontaniczny seks z dopiero co poznanym kochankiem na tylnym siedzeniu samochodu zaparkowanego na parkingu galerii handlowej. Nie muszę chyba dodawać że grzecznie siedziałem za kierownicą rozglądając się czy nikt nie zwraca uwagi na bujające się auto :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze swojej strony dodam jeszcze np. masaż rozluźniający przed lub po seksie dla Hotki i kochanka, usługiwanie np. jako kelnerka do wszystkiego, tzw. chłopiec na posyłki ( sklep, załatwianie jakiś spraw kochanka za niego aby miał w tym czasie czas dla Hotki itp...).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...