Skocz do zawartości
Jurysta

Klub w Czeladzi Red Fox - był ktoś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jednak rezygnuje z wizyty w tym klubie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ahh rozumiem, wpaść tam wpadniemy napewno tym bardziej żeby zobaczyć jak to jest w takim klubie bo nigdy nie bylismy i fakt sam bycia tam i zabawienia sie tam podnieca nas ;) bo nic innego na Śląsku sie nie otworzylo z tego co wiem prawda ? Nie liczac sauny w Bielsku. Bo sauna to podobno okropny klub, czytajac opinie.

Nie można powiedzieć że okropny. Tak samo jak nie można powiedzieć o czymś że coś jest dobre, złe, smaczne itp itp bo to zawsze odczucia subiektywne i my staramy się zawsze to zaznaczać. Każdy ma inne odczucia, pragnienia, GUST.

Zresztą, my też nie odważylibyśmy się tak ostro potraktować ten klub. Byliśmy, zobaczyliśmy i raczej nie wrócimy.

Nie odradzamy jednak tego innym. Słyszeliśmy głosy par, które sobie chwaliły i bywają często.

My nie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Który więc warto polecić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja planuje się wybrać do redfoxa z moją lepszą polowką w tym miesiącu więc bbędziemy mogli ocenić i zdać rrelacje

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hi hi, my też 26 kwietnia, patykiem po wodzie pisane ale może się uda.

Idziecie na piątkowe czy sobotnie imprezy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm nie wiem jeszcze, zależy jak nam praca pozwoli ale chyba w oba wieczory możemy znaleźć tam to co by nas interesowało :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję się ostatnio jak górnik, odkopujący stare tematy, ale nie chcę zakładać nowych, jeżeli już takowe istnieją.

Redfox Czeladź jest w naszej opinii spoko klubem. Oferuje nadal to, o czym wspomniano w pierwszym poście. Żeby go odwiedzić należy się zapisać, przy drzwiach wita majordomus, który prowadzi klub i pobiera opłatę. Jest to dość specyficzny i czasami bezpośredni starszy pan, ale kto spodziewa się "normalnej" obsługi w takim klubie? Takie rozwiązanie widzieliśmy zarówno w Niemczech jak i UK.

Dużo singli w piątki/soboty gdy są imprezy mieszane. Towarzystwo różne. Wycieczki generalnie za każdą panią i wianuszek "podglądaczy" przy każdej akcji - trzeba być na to przygotowanym. Nie ma miejsca na intymne zabawy. Doskonałe miejsce dla miłośników silnych wrażeń.

Przydałoby się kilka usprawnień - klapki, więcej ręczników, prezerwatyw (wydają po jednej przy barze) ale ogólne wrażenia pozytywne. Na pewno dobre miejsce na zabawę w większym gronie.

Nam się podobało, będziemy wracać i możemy polecić innym.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brak smaczku, nastroju, erotyzmu w powietrzu. 

A możecie polecić jakiś klub ze smakiem, nastrojem i erotyzmem w powietrzu?

My przerobiliśmy w okolicy następujące kluby:

- Redfox Czeladź,

- London Swingers Club Pszczyna (były) - przerobiony na night club

- Fantasy Racibórz - przerobiony z night clubu, co widać i czuć

- i na koniec nasz ulubiony Party Club Kraków ;)

i na tym tle Redfox na prawdę plasuje się jako lider w rankingu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem ostatnio...Ogolnie chyba juz ze cztery razy tam byłem...Zawsze spontanicznie...Dla mnie ok

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...