Skocz do zawartości
Jans

Tantryczny masaż

Rekomendowane odpowiedzi

niezapomniane wrazenie , do ktorego chce sie wracac wciaz i wciaz .....

Nasza forumowa hrabina jak zwykle błyskotliwa w swoich relacjach.

Katafalk i oh! i ah! – prawie sceneria BDSM.

Jednak sceneria tutaj istotna bardzo a nie tylko przyjemność.

Ważny finał !  I to  : „  …chce się wracać wciąż i wciąż .....”

To mówi za siebie .

Zapewne najlepsza w necie aprobata masażu tantrycznego.

Dziękuję pokornie za przychylność.

i my .... i my .... i my .... oddam Madzie w dobre (tantryczne) ręce :)

Wazne zeby to byly rece sprawdzone i rekomendowane. Dopiero wtedy mozna mowic o gwarancji.

Powierzenie skarbu musi byc odpowiedzialne i troskliwe. Dlatego tylko jakosc sie liczy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wazne zeby to byly rece sprawdzone i rekomendowane. Dopiero wtedy mozna mowic o gwarancji.Powierzenie skarbu musi byc odpowiedzialne i troskliwe. Dlatego tylko jakosc sie liczy.

nie ściemniaj mi tu marketingiem tylko dawaj wolny termin :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie ściemniaj mi tu marketingiem tylko dawaj wolny termin :)

Dziękuję za humorystyczne podejście do tematu.  

Illcia wspomniała w swoim poście cos o tego typu usługach w Poznaniu.

Mam nadzieje , ze dalej będziemy sobie dyskutować na poruszone tematy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wazne zeby to byly rece sprawdzone i rekomendowane. Dopiero wtedy mozna mowic o gwarancji. Powierzenie skarbu musi byc odpowiedzialne i troskliwe. Dlatego tylko jakosc sie liczy.

pozwolę sobie odgrzać temat, trochę czasu minęło. Czy ktoś może takie ręce zarekomendować? ( rejon kraju obojętny) Nie chciałbym powierzyć mojego skarbu jakiemuś "znawcy", jeszcze zniechęciłaby się do masażu.   

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat bardzo mnie interesuje. Możecie podać namiary na wypróbowany salon w Krakowie lub Warszawie? Ewentualnie inne rejony wchodzą w grę jeśli warto... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt temat jakby nieskonsumowany.... Jak zaczęłam szukać miejsc zajmujących się tym profesjonalnie to nie znalazłam nic dla siebie. Może warto praktykować czytać książki i oglądać filmy tematyczne. Można samemu dojść do wprawy. Miałam taki wątek z 5lat temu. Teraz sama ze soba "otwieram" czakramy, doenergetyzowuje się za pomocą chi gong. A nie pomyślałam by tak zaprosić innych do tej wspaniałej przygody i nowego doświadczania siebie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś chętny to zapraszam do Wawy na masaż na 4 ręce na stole. Elementy klasycznego, lomi lomi, chiński, tantra. Gratis:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na chętne Panie na masaż:) Masaż na 2 pary rąk. Scenariusz dowolny:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś szukałem masażysty tantrycznego i trafiłem na ofertę człowieka, który serwuje swe usługi jako profesjonalny barman żonglerz (wraz z koleżanką) a na drugiej zakładce strony firmy był właśnie owy masaż wraz z certyfikatami i całym doświadczeniem. Wyglądało imponująco. Ciekawe połączenie profesji. Człowiek był z Lublina lub okolic.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...