Skocz do zawartości
Jans

Tantryczny masaż

Rekomendowane odpowiedzi

W nawiązaniu do wcześniejszego tematu „ Tantryczny Kochanek „   naszej  Limonki69

chciałbym skierować zainteresowania również na szczególne elementy Neo Tantry to znaczy erotycznego masażu

utrzymanego jednak w konwencji tantry to znaczy uwzględniający przenoszenie energii i stymulacje miejsc energetycznych.

Te elementy w kulturze zachodniej w latach 1990 zostały wykorzystane do powstania tzw. komercyjnego masażu tantrycznego .

Podkreślić tutaj trzeba jego dość dalekie powiazanie z klasyczna tantra i neotantrą.

Masaż ten stawia sobie za zadanie bardziej ogólne duchowe doświadczenie i pomoc w szczególnych problemach.

Masaż tantryczny obejmuje zwykle żeńskie lub męskie narządy płciowe, dla których to używa się nazwy masażu Yoni i masażu Lingam .

Oprócz tego jest także wykonywany masaż prostaty i obszaru analnego.

W szczególności masaż tantryczny Yoni obejmuje zewnętrzne punkty erogenne obszaru żeńskich narządów płciowych oraz wewnętrzny masaż punktu  „G”.

Jak wiadomo taki masaż zawsze gwarantuje wielokrotne orgazmy u kobiety.

W masażu tantrycznym Lingam jest masowany męski organ ze szczególnym uwzględnieniem akupresury na wrażliwe erogenne strefy a także  opcjonalnie analny obszar oraz wewnątrz prostata.

Taki masaż również zawsze gwarantuje pełną satysfakcje seksualną mężczyzny.  

Masaż tantryczny można powiązać z klasycznym , można przy jego pomocy doprowadzić

masowaną osobę do  pełnego odprężenia seksualnego i interesującego przeżycia duchowego.

Chętnie  podzielę się posiadana wiedza z zainteresowanymi.

Z pewnością wielu uczestników forum ma już doświadczenia i wiedze w tym temacie.

Warto je udostępnić szerzej.

Warto je stosować częściej w seksie i jego odmianach.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans- kiedy będziesz w Poznaniu?:P

Już z jednym butem na nodze...ale temat mnie zatrzymał:)

Masaż tantryczny to również element już samego "aktu"- kochanek potrafi dzięki odpowiednim ćwiczeniom tak używać swojego przyjaciela , ze ruszając nim ruchem okrężnym stymuluje okolice punktu G...nieziemskie..

jeśli chodzi o masaże, a w każdym kraju świata testuję;) to mój ukochany, najbardziej angażujący zmysły ( jeśli np. włączy się jeszcze aromaterapię) to masaż Mauri (pewnie nie nazywa się tantrycznym tylko dlatego, ze obie filozofie miały do siebie wiele km)- otwieram się wtedy na kosmos;-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans- kiedy będziesz w Poznaniu? :P

Już z jednym butem na nodze...ale temat mnie zatrzymał :)

Masaż tantryczny to również element już samego "aktu"- kochanek potrafi dzięki odpowiednim ćwiczeniom tak używać swojego przyjaciela , ze ruszając nim ruchem okrężnym stymuluje okolice punktu G...nieziemskie..

jeśli chodzi o masaże, a w każdym kraju świata testuję ;) to mój ukochany, najbardziej angażujący zmysły ( jeśli np. włączy się jeszcze aromaterapię) to masaż Mauri (pewnie nie nazywa się tantrycznym tylko dlatego, ze obie filozofie miały do siebie wiele km)- otwieram się wtedy na kosmos;-)

Masz rowniez bogate doswiadczenia w temacie , warto by je skonfrontowac , moze uda sie cos zorganizowac.Szkoda ze jak na razie mam duzo zajec. Ale nie zapomne.Dziekuje. A na razie to moze opisz blizej emocje i doswiadczenia. Z checia przeczytam.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Jans, a ja się chyba nieśmiało wproszę na masaż.... Dołączona grafika

Choć miałam malutką próbkę i faktycznie emocje zaskakujące. Mój kochanek cierpiący na pewne niedostatki nadrabiał właśnie masażem, byłam naprawdę zaskoczona skutecznością :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat ciekawy i myślę,  że poczytam o tym więcej, ale juz czuje, że taki masaż połączony z duchowością łaaałłłłł super - moje kimaty

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu ale Tantryczny masaż, kojarzy mi się z rażeniem prądem (wzmianka o przekazywaniu energii).Albo pocieranie dłonią o bawełniany sweterek i przekazywanie napięcia w okolice intymne :redevil: .Wiem, wiem trochę to chore. I raczej nie ma nic wspólnego z masażem i relaksem :D.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Jans, a ja się chyba nieśmiało wproszę na masaż.... c050.gifChoć miałam malutką próbkę i faktycznie emocje zaskakujące. Mój kochanek cierpiący na pewne niedostatki nadrabiał właśnie masażem, byłam naprawdę zaskoczona skutecznością :)

To zawsze dla mezczyzny wielka satysfakcja wzbudzic zainteresowanie u pieknej kobiety. A przeciez kazda kobieta jest piekna , tylko nie wszyscy potrafia to dostrzec. Bardzo chetnie spelnie Twoje oczekiwania i mam nadzieje , ze bedziesz zadowolona. Bedziemy w kontakcie.Dziekuje. Pozdrawiam mile.

Nie wiem czemu ale Tantryczny masaż, kojarzy mi się z rażeniem prądem (wzmianka o przekazywaniu energii).Albo pocieranie dłonią o bawełniany sweterek i przekazywanie napięcia w okolice intymne :redevil: .Wiem, wiem trochę to chore. I raczej nie ma nic wspólnego z masażem i relaksem :D.

No to moze dodam ze mozna rowniez robic masaz bezdotykowy , wylacznie przenoszac energie "bezprzewodowo".

Ale przenoszenie energii o ktorej wspominam ma niewiele wspolnego z wyrownywaniem potencjalow elektrycznych.

To raczej rodzaj "eteru" czegos co sie czuje lub nie.Czegos do tej pory nie dajacego sie zmierzyc na zadnym mierniku a jednak odczuwalnym wyraznie.

Robie to od lat i prawie wszyscy czuja cos takiego .

Zadne "razenie pradem" raczej relaks i gleboki oddech.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może się wgłębię w to bardziej ;). Bo na chwilę obecną "cieleśnie" zajmuję się moją kobietą z nutką psychicznego pieszczenia mojej kici.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i my .... i my .... i my .... oddam Madzie w dobre (tantryczne) ręce :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Poznaniu jest salon masażu Yoni, kiedyś nawet na Forum dopytywałam czy ktoś się tym zajmuje, w tym poznańskim salonie coś ok.400zł kosztuje, nie pamiętam dokładnie, bo nie interesowałam się od tamtego czasu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...