Skocz do zawartości
Limonka69

Tantryczny kochanek

Rekomendowane odpowiedzi

Jans, podstawy teoretyczne mam, a skąd to pewnie się domyślasz :)

Coś bym napisała zabawnego, ale to nie nadaje się na publiczne :D, choć jak najbardziej do tematu :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

domniemywam to z tego , ze jestes singielka

jestem singielką z innych powodów, nasza relacja była przez tak wiele lat spoiwem nie odwrotnie

Jans, podstawy teoretyczne mam, a skąd to pewnie się domyślasz :)

Coś bym napisała zabawnego, ale to nie nadaje się na publiczne :D, choć jak najbardziej do tematu :)

Napisz:) lubię zabawne historie:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do tematu to strzelaj  :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz:) lubię zabawne historie:)

Opowiem Ci wieczorem :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illcia- a w przekładzie tantra oznacza "narzędzie do rozciągania świadomości" zwielokrotniania doznań...ilu z nas pisało o tym, ze sex jest najpierw w mózgu;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale ilciu chetnie poczytam , jak wiesz uwielbiam sie smiac

Posłałam Jansowi na pw, to zaraz Tobie też :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo jak widac i tak w niczym nie pomaga by zwiazek istnial "na wieki"

chyba nie ma na to recepty:)

... każdy coś lubi, na coś zwraca uwagę, ma wypracowane własne podejście...coś jest dla niego ważne- dla mnie gra wszystkich zmysłów, celebrowanie, kreowanie atmosfery uczty - to to co w seksie stawiam na najwyższym miejscu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrozumiałam, że to chodzi o relację tantryczną z kochankiem, nie z Rogaczem. Jak wspomniałam, dla mnie to pierwsze wyklucza cuckold, właśnie ze względu na istotę relacji tantrycznej, w której seks jest tą wisienką na torcie, jak napisałaś :) a partnerzy tantryczni są i istnieją wyłącznie dla siebie, scala ich ta duchowość/emocje, a to w cuckoldzie z założenia powinno dotyczyć tylko Hot Wife i jej Rogacza.

Hmm.... Bo ja wiem..?Czy tak ortodoksyjne podejście jest jedynie słuszne..?A jeśli kiedyś spotkasz kochanka, i między Wami pdzepłynie ta mityczna / tantryczna energia... Uciekniesz w popłochu...? ;-)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uciekniesz w popłochu...? ;-)

Owszem, ale nie w popłochu, z czystym rozsądkiem, iż nie kuszę losu i nie wystawiam swoich emocji na niepotrzebne rozedrganie ;)

Czy tak ortodoksyjne podejście jest jedynie słuszne..?

Nie jest ortodoksyjne, odkąd jestem na Forum, a jestem dłużej niż wynika z daty rejestracji na profilu, nie spotkałam się z wypowiedzią Rogacza, który chciałby tkwić w takim cuckoldzie, nie mam na myśli oczywiście fantazji, bo wielu marzy, ale nikt nie chce naprawdę stanu uduchowienia emocjonalnego  swojej Żony z kochankiem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, ale nie w popłochu, z czystym rozsądkiem, iż nie kuszę losu i nie wystawiam swoich emocji na niepotrzebne rozedrganie ;)

Nie jest ortodoksyjne, odkąd jestem na Forum, a jestem dłużej niż wynika z daty rejestracji na profilu, nie spotkałam się z wypowiedzią Rogacza, który chciałby tkwić w takim cuckoldzie, nie mam na myśli oczywiście fantazji, bo wielu marzy, ale nikt nie chce naprawdę stanu uduchowienia emocjonalnego  swojej Żony z kochankiem.

To taki sam stan pobudzenia jak podczas np. praktyk BDSM- tylko z innej parafii:)

Inne bodźce-tak  jak pisałam , miałam taką relację, zaprzyjaźniłam się ale nie zakochałam- spokój, przepływ energii, koncentracja na innych aspektach niż zazwyczaj nie musi kończyć się "rozedrganiem " "po" a tylko spokojem i poczuciem radości życia...nie ma co się jednak przekonywać

Nigdy nie paliłam, nie pociąga mnie to - tak mam

Inni nie chcą, żeby im jakaś energia łączyła się z czymkolwiek- i też dobrze...

Jak pan taki kram:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...