Skocz do zawartości
Limonka69

Tantryczny kochanek

Rekomendowane odpowiedzi

Zrozumiałam, że to chodzi o relację tantryczną z kochankiem, nie z Rogaczem.

Jak wspomniałam, dla mnie to pierwsze wyklucza cuckold, właśnie ze względu na istotę relacji tantrycznej, w której seks jest tą wisienką na torcie, jak napisałaś :) a partnerzy tantryczni są i istnieją wyłącznie dla siebie, scala ich ta duchowość/emocje, a to w cuckoldzie z założenia powinno dotyczyć tylko Hot Wife i jej Rogacza.

No to mamy inne widzenie tematu, które może się zbiegać ale nie musi. W naszej różnorodności jest siła:)

Panowie- to jak z tą specjalizacją kochanek- macie takowy "podział"?:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrozumiałam, że to chodzi o relację tantryczną z kochankiem, nie z Rogaczem.

Jak wspomniałam, dla mnie to pierwsze wyklucza cuckold, właśnie ze względu na istotę relacji tantrycznej, w której seks jest tą wisienką na torcie, jak napisałaś :) a partnerzy tantryczni są i istnieją wyłącznie dla siebie, scala ich ta duchowość/emocje, a to w cuckoldzie z założenia powinno dotyczyć tylko Hot Wife i jej Rogacza.

Uwaga jak najbardziej wlasciwa.

Dodajmy , ze rozmawiamy caly czas o tzw neo tantryzmie a nie o tantrze jako takiej gdzie seks jest sprawa drugorzedna. Neo tantryzm to zachodnia wersja tantryzmu powstala w latach siedemdziesiatych wraz z Osho i skupiajaca sie na elementach seksu w tantrze.Sama tantra zas ma korzenie w religii i hinduizmie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj tam oj tam- "duchowość" w związku z kochankiem to taki sam bodziec dla Rogacza jak perwersje dla innego- kwestia samoświadomości i poczucia, że  zawsze On będzie najważniejszy

Tak Jans- rozmawiamy o neo tantryzmie- słusznie, że to podkreśliłeś, bo  może w tym tkwi niezrozumienie:) Przy okazji polecam "medytacja sztuka ekstazy" Osho . Moje klimaty:P z tego jednego bieguna

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodajmy , ze rozmawiamy caly czas o tzw neo tantryzmie a nie o tantrze jako takiej gdzie seks jest sprawa drugorzedna. Neo tantryzm to zachodnia wersja tantryzmu powstala w latach siedemdziesiatych wraz z Osho i skupiajaca sie na elementach seksu w tantrze.Sama tantra zas ma korzenie w religii i hinduizmie.

NIe znam się na odmianach, ale przejrzałam dyskusję od początku i nie zauważyłam, iż byłaby mowa o neo tantryźmie.

Limonka wspomniała:

jednak moje myślenie i te najgłębsze potrzeby krążą wokół tzw. duchowości.

każdy z kochanków wnosi określoną wartość. (...) Jeden, ten najważniejszy budowałby relację tantryczną- pełna wymiana energii.

Myślę, że tylko rogacz UC zniesie taką relację swojej Hotki z kochankiem, a pewnie i tak byłoby to cierpienie, które może mieć opłakane skutki ;) Ból psychiczny nie do wytrzymania.

Tak Jans- rozmawiamy o neo tantryzmie- słusznie, że to podkreśliłeś, bo może w tym tkwi niezrozumienie:) Przy okazji polecam "medytacja sztuka ekstazy" Osho . Moje klimaty:P z tego jednego bieguna

Zwróciłam uwagę na Twoje dłonie w taksi, gdy wracaliśmy ze Zlotu, tak miałaś specyficznie ułożone :)

Powtarzam, nie znam się, może zmęczę temat, a może nie zmęczę, bo mnie zaintryguje, kto się nie uczy, ten się cofa ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilcia- oj z Twoim umysłem analitycznym moje oniryczne pragnienia szans nie mają:)

Zatem:

szukam kochanka, który otworzyłby się na seks tantryczny ( wersja neo tantry)

szukam Rogacza, który by to akceptował jako rodzaj pobudzających bodźców w relacji hotka- kochanek ( wiem, że to możliwe- sprawdzałam kilkanaście lat)

a jeśli poznam człowieka , którego "wpuszczę" w swój świat do końca i on będzie chciał i będzie potrafił być moim towarzyszem w tantrze jako sposobie życia...to.... nie wiem co się wydarzy:)....przyjmę to z radością

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że tylko rogacz UC zniesie taką relację swojej Hotki z kochankiem, a pewnie i tak byłoby to cierpienie, które może mieć opłakane skutki ;) Ból psychiczny nie do wytrzymania.

Tak, bo rogaczowi zostaly by tylko nieistotne ochlapy do konsumpcji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilcia- oj z Twoim umysłem analitycznym

Jedna z moich nieukrytych wad ;):lach:

moje oniryczne pragnienia szans nie mają

Limonko, wiesz, że kto szuka ten znajduje, choć myślę, że:

szukam kochanka, który otworzyłby się na seks tantryczny ( wersja neo tantry)szukam Rogacza, który by to akceptował jako rodzaj pobudzających bodźców w relacji hotka- kochanek

to będzie bardzo trudne ;)

Osobiście chciałabym odwrotnie :)

Tantryczny seks z Mężem, pełna duchowa harmonia, ten przepływ energii, o którą w tym chodzi, a dziki, hedonistycznie wyuzdany seks z kochankiem.

Hmmm, zabieram się za lekturę, tymczasem internetową, dot. tantryzmu, ciekawe jak pójdzie nauka wspólna i jak się do niej zabrać...hmmm.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie postrzegam swojego wieloletniego małżeństwa jako uc- a to, że udało mi się odnaleźć kochanka otwartego na elementy tantry ( raz i trwało to kilka lat) tylko potęgowało doznania mojego męża . Wtedy stawał się dominującym, co z kolei bardzo podobało się mnie:P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, zabieram się za lekturę, tymczasem internetową, dot. tantryzmu, ciekawe jak pójdzie nauka wspólna i jak się do niej zabrać...hmmm.

No to moze od poczatku : post-8255-0-69917500-1381572080_thumb.jpg 

Od gory to :

Om, Om, Ham, Yam, Ram, Vam, Lam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...