Skocz do zawartości
Limonka69

Tantryczny kochanek

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłam poruszyć temat, który dość długo mi towarzyszy- jako pragnienie, cel .

We własnych oczach mam wizerunek siebie jako kobiet konkretnej, często wyuzdanej..hmmm...jednak moje myślenie i te najgłębsze potrzeby krążą wokół tzw. duchowości.

Jako klasyczny switch ciągle wybieram gorącą szarlotkę z zimnymi lodami..a może na odwrót:P

Wracając do tantry- marzy mi się kochanek, z którym mogłabym zbudować "tantryczną relację" - w wydaniu cuckoldowym...byłby moją wisienką na torcie, mężczyzną do którego wracałabym jak do ulubionego wakacyjnego miejsca...moim spokojem, spełnieniem, dopełnieniem dla innych relacji ( no wiadomo;-)

Budowanie więzi, "boskie spojrzenie na parę", duchowość ...czy jest możliwa w takim miejscu- co o tym myślicie?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłam poruszyć temat, który dość długo mi towarzyszy- jako pragnienie, cel .

We własnych oczach mam wizerunek siebie jako kobiet konkretnej, często wyuzdanej..hmmm...jednak moje myślenie i te najgłębsze potrzeby krążą wokół tzw. duchowości.

Jako klasyczny switch ciągle wybieram gorącą szarlotkę z zimnymi lodami..a może na odwrót:P

Wracając do tantry- marzy mi się kochanek, z którym mogłabym zbudować "tantryczną relację" - w wydaniu cuckoldowym...byłby moją wisienką na torcie, mężczyzną do którego wracałabym jak do ulubionego wakacyjnego miejsca...moim spokojem, spełnieniem, dopełnieniem dla innych relacji ( no wiadomo;-)

Budowanie więzi, "boskie spojrzenie na parę", duchowość ...czy jest możliwa w takim miejscu- co o tym myślicie?

Bardzo ciekawy temat , orientacja switch jak najbardziej przydatna bo tantra to przeciez "brac i dawac" , cuckold juz troche mniej ale mozna i jednostronnie tantre traktowac.

Ta "duchowosc" to wspanialy relaks dla obojga, medytacja seksualna i przekazywanie energii fascynuje do glebi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

od pewnego czasu wybieram tylko tych, którzy mają przestrzeń na taką relację...inna sprawa czy zechcą iść tą drogą...jest pasjonująca, wymagająca, zmienia perspektywę...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się zdaje, że seks tantryczny co do zasady wyklucza cuckold.

O ile przy tym pierwszym główną miarę kładzie się właśnie na duchowość, emocjonalność, o tyle w drugim chodzi o hedonistyczną przyjemność płynącą z seksu, a duchowość/emocje są zarezerwowane wyłącznie dla Męża.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem tak jak dwoistą mam naturę, tak i tantrę płynnie łączę z cuckoldem- każdy z kochanków wnosi określoną wartość.W moim przypadku wiem czego szukam, nawet jak nosi to znamiona przypadkowości:) Jeden, ten najważniejszy budowałby relację tantryczną- pełna wymiana energii.

Myślę, że mąż- rogacz ma utrudnioną rolę, zaburzony jest przepływ dawania i brania - a innego małżeństwa sobie już nie wyobrażam;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się zdaje, że seks tantryczny co do zasady wyklucza cuckold.

O ile przy tym pierwszym główną miarę kładzie się właśnie na duchowość, emocjonalność, o tyle w drugim chodzi o hedonistyczną przyjemność płynącą z seksu, a duchowość/emocje są zarezerwowane wyłącznie dla Męża.

Ten podzial rol jest przeciez umowny. Mozna sobie wyobrazic tantrycznego kochanka jako oaze duchowosci/emocji i seksu tak jak to opisala Limonka. Problem pojawia sie w stosunku do pozostalych relacji poniewaz potem wydaja sie one niepelne.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie Jans- choć wtedy dopełnia się ta druga strona- wyuzdana, dzika, mrrrauuu- bez tych dwóch komponentów jin i jang u mnie brodzą we mgle nie mogąc się odnaleźć:)

Jestem ciekawa, czy Wy- kochankowie też macie kochanki ze "specjalizacją"?:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że mąż- rogacz ma utrudnioną rolę, zaburzony jest przepływ dawania i brania

Hmm, cuckold to zabawa dla sprawdzonych w różnych bojach Par.

Jeśli zaburza on "przepływ dawania i brania" to należy zakończyć tę zabawę.

Rogacz czerpie przyjemność z psot Hot Wife, to nie działa inaczej.

Niektórzy cierpią jednocześnie czując satysfakcję, że Zona jest pożądana przez innych mężczyzn, zazdrość miesza się z euforią.

Niecierpliwie czekają na powrót ślubnej, oczekują relacji co się wydarzyło, gdy tego brakuje, czują się nieważni, niespełnieni.

Nie jest łatwo zrozumieć, co się kotłuje w głowie rogaczonego Męża.

W cuckold to Rogacz jest ważniejszy od Kochanka, no chyba, że mamy sytuację UC.

Ten podzial rol jest przeciez umowny. Mozna sobie wyobrazic tantrycznego kochanka jako oaze duchowosci/emocji i seksu tak jak to opisala Limonka

Można, ale co wtedy zostaje dla Rogacza? (zakładam, że rozmawiamy o "normalnym" cuckoldzie. nie o UC).

Hotka będzie mu opowiadać o przepływie duchowości? O tym, jak bardzo emocjonalnie związuje się tantrycznym kochankiem? Że seks z nim nie byłby tak wspaniały, gdyby właśnie nie owa duchowość?

Ruina związku murowana.

Problem pojawia sie w stosunku do pozostalych relacji poniewaz potem wydaja sie one niepelne.

Otóż to.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można, ale co wtedy zostaje dla Rogacza? (zakładam, że rozmawiamy o "normalnym" cuckoldzie. nie o UC).Hotka będzie mu opowiadać o przepływie duchowości? O tym, jak bardzo emocjonalnie związuje się tantrycznym kochankiem? Że seks z nim nie byłby tak wspaniały, gdyby właśnie nie owa duchowość?Ruina związku murowana.

Z Rogaczem więź jest niezwykle silna, jest motorem napędowym cuckoldu , jednak niekoniecznie to musi być relacja tantryczna. Mój mąż nie chciał wejść w ten temat, choć to może zabrzmi dziwnie w przypadku Rogacza- był pragmatykiem "do bólu"

W tantrze uwielbiam aktywowanie wszystkich zmysłów- stopniowo- pojawiające się zaskakujące zapachy, smaki, dźwięki, medytacja, wspólny trening autogenny wprowadzający zmysły w świat rozkoszy, wzajemne uwielbienie...uczta....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z Rogaczem więź jest niezwykle silna, jest motorem napędowym cuckoldu , jednak niekoniecznie to musi być relacja tantryczna

Zrozumiałam, że to chodzi o relację tantryczną z kochankiem, nie z Rogaczem.

Jak wspomniałam, dla mnie to pierwsze wyklucza cuckold, właśnie ze względu na istotę relacji tantrycznej, w której seks jest tą wisienką na torcie, jak napisałaś :) a partnerzy tantryczni są i istnieją wyłącznie dla siebie, scala ich ta duchowość/emocje, a to w cuckoldzie z założenia powinno dotyczyć tylko Hot Wife i jej Rogacza.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...