Skocz do zawartości
Su.

Wasze fantazje BDSM.

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm... moje fantazje BDSM wiążą się z upokarzaniem na różne sposoby. Jakieś tam pejcze, klapsy, obroże, fizyczna dominacja - to jest spoko, ale nic mnie bardziej nie kręci niż psychiczne znęcanie się nad kimś w łóżku. Świńskie teksty, traktowanie kobiety jak szmatę i ostatnią zdzirę, dominowanie, udowadnianie swojej pozycji... To mnie jara. :-D Lubię też tak samo w drugą stronę. Chętnie zamieniam się w posłusznego niewolnika, który żyje tylko po to, by służyć i robić dobrze komuś innemu... Ech, te fantazje. :-) Oczywiście mówimy tylko o seksie (to chyba zrozumiałe). W normalnym życiu szanuję innych i wymagam szacunku. Ale w łóżku... uwielbiam ostre gnojenie i poniżanie... w obie strony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taka małą fantazję :)

Jako że moja śliczna wie że mam różne świńskie jak mówi fantazje i zna to co mnię kręci postanowiła
w końcu zrobić mi niespodziankę.
W dniu moich urodzin specjalnie na ten dzień wzięła wolne w pracy by się przygotować.
Włączyła nastrojową muzykę, zapaliła klimatyczne światło wskoczyła w najbardziej przezemnie 
ulubioną bieliznę czyli szpilki , białe pończochu , biały pas do pończoch oraz śliczny biustonosz bardotka biały z koronki
w którym cycuszki są podane jak na tacy :)

Oprócz tego zapachowe śweczki w pokoju oraz lateksowe prześcieradło na łóżko w kolorze czerwonym oraz włączona kamera !!!!

Moja śliczna wie że lubię czasem na ostro i mamy różne gadżety więc postanowiła je wykorzystać.
Założyła na oczy opaskę, w usta knebel kulkę na gumowej taśmie  a na ręcę policyjne samozatrzaskowe kajdanki
i przypięła się do łóżka (mamy już zrobione uchwyty na takie okazje ).

W niespodziankach najgorsze jest to że jedna osobo o niej nie wie !
Więc ja nieświadomy nie śpieszyłem sie jakoś bardzo do domu w pracy jak zwykle meksyk.
Za to moja śliczna czekała niecierpliwie na mnie aż wrócę , z tego wszystkiego ...zapomniała zamknąć na klucz drzwi od mieszkania...

Prawdopodobnie przypadkowa osoba lub złodziej od drzwi do drzwi naciskał klamki poszczególnych lokali w bloku aż trafił na nasze mieszkanie...
Wszedł po cichu i zobaczył rozłożoną moją Paulinkę przypiętą i z opaską na oczach i kneblem w ustach ...
Co miał robić rozejrzał się po mieszkaniu i widząc że nikogo nie ma skorzystał z okazji.

Zerżął mi moje kochanie jak już dawno nie była zerżnięta!
Jęczała i wiła się jak nastolatka, szybki ostry seks z finałem w cipkę !
Skończył i wyszedł a ja chwilę po nim wróciłem do domu zobaczyłem moją śliczną w łóżku i kochałem się nie wiedząc że jestem drugi.
Fakt zdziwiłem się poziomem nawilżenia spocenia i aż takimi orgazmami mojej dziewczyny , ale podniecenie wzięło górę dopiero po wszystkim wszystko stało sie jasne!

Paulinka po wszystkim powiedziała kochanie 2 razy pod rząd i tyle nasienia nigdy w sobie nie miałam, miałam wrażenie jakbym byłą rżnięta przez 2 mężczyzn jesteś boski.

Poszła jak zwykle po wszystkim do wanny na długą kąpiel a ja przejrzałem nagranie wideo na którym jakiś małolat rżnie bezwstydnie mi żonę na koniec spuszcza się jej do środka i robi sobie zdjęcie 
na pamiątkę...
  • Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...