Skocz do zawartości
Su.

Wasze fantazje BDSM.

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo zbieżne z moimi.

Ale...

jako switch'ka 

mam i drugą naturę... :redevil:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając wasze fantazje BDSM postanowiłem dodać coś swojego. Nic w sumie oryginalnego. Od dawna mam fantazję polegającą na tym, że podczas jakiegoś wyjazdu za miasto, najlepiej daleko, żona jest nago, np. nad wodą plaża czy coś takiego i zaczynamy nasza sesję czy grę z dominacją i w trakcie dołącza drugi mężczyzna, obdarzony i długodystansowy. Mnie wydaje się świetną zabawą patrzeć jak bierzę ją wedle moich zaleceń i poleceń.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wariat :)

Ładnie opisane.

U mnie gwałt, taki niekontrolowany, ale moderowany. To znaczy, że owszem, jest przemoc, jest gwałtowność, jest ból, nie ma jednak odrazy, traumy, strachu o życie czy zdrowie. Oj, jak kochamy tracić kontrolę... :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od dłuższego czasu siedzi mi w głowie ostre rżnięcie mężatki na oczach biernego męża. Wcześniej nie ciągnęło mnie do innych facetów w łóżku, ale chyba mam teraz taki kryzys wieku młodego. ;)

W grę wchodzą tutaj takie zabawy, które misie lubią najbardziej – przyduszanie, dławienie się, anal, rimming. Pani oczywiście jest w pełni uległa, a każda jej czynność jest motywowana strachem, przed tym, że stanie jej się krzywda, jeżeli nie będzie posłusznie wykonywać poleceń swojego oprawcy.

Nie, krzywda nie stanie się Panu, tylko Pani. Rogacz jest tutaj tłem, a Hotka skupia się na tym, aby ocalić własną skórę. (Wspominałem już, że uwielbiam kobiety błagające o litość? :) ) Oczyma wyobraźni widzę spojrzenie takiej kobiety w stronę męża z grymasem bólu zmieszanego z przeprosinami. Miło by mi było, gdyby jednocześnie też mu wyjęczała przeprosiny podczas, gdy jej kat robiłby jej z dupy jesień średniowiecza. ;)

Ta fantazja to oczywiście wierzchołek góry lodowej.  :razor:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat w tym miejscu jesień średniowiecza jest nie na miejscu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marzenia się spełniają. Szczególnie na tym forum ;)

Trzeba o nich mówić głośno. A nóż zapakują switch-a do bagażnika i zabiorą na służbę... 

Tak, to jest pomysł. Zapakować (lubiącego taki sport) rogacza do bagażnika i na początek, zabawić się z hotką w samochodzie.

A później w drogę.

Jak najkrótszą- w bagażniku nie ma pasów ;-)  a rogacz też człowiek i nie ma 3 żyć jak przysłowiowy kot. 

Jego dumne poroże w razie wypadku, nie posłuży jako strefa zgniotu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

N

W mojej głowie gwałty, seks za kasę, seks jako sposób wykupienia męża, seks pod przymusem ...i dużo więcej...wszystko co sprawia, że czuję uległa, zależna, poza kontrolą....to nie są bezpieczne fantazje:)

G.

Nie chcę się powtarzać, ale kobiety z takimi fantazjami to dla mnie kobiety idealne :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o bdsm. Lubię wiązać i dominować ale sam nie chciałbym być związany i zdominowany. Jakiś knebel w usteczka Pani, obroża ze smyczą, mocne klapsy, ciągnięcie za włosy, mówienie świństw na ucho, lekkie spoliczkowanie, lekkie podduszanie, ostry seks. Lubię takie klimaty...ojj takkk :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tagsway

Obroża, smycz prowadzenie przy nodze i tresura.. Wydawanie rozkazów, komend i poleceń. Temat rzeka - jeśli jest ktoś zainteresowany mogę się trochę rozpisać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...