Skocz do zawartości
Su.

Wasze fantazje BDSM.

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy kobieta się rozbierze, w salonie czeka już buhaj ze sterczącym penisem

A to dobre :D

Wyobraziłem sobie właśnie, jak Ona zapala światło, jeszcze w płaszczu, świeżo w pamięci mając sztukę teatralną, będąc nią przejętą, a tu obok komódki stoi buhaj ze sterczącym penisem. Wrzask, jak pan tu wszedł,  Mariandzwońnapolicjęratunkuzboczeniec. Więc takie pytanie techniczne, dał byś mu klucze do domu? Bo to do zrealizowania taka fantazja, nie ma w niej nic z kosmosu. Dałoby się zrobić.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rozpustnik

Między innymi o taki szok chodziło, to prawda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc, musiałbyś dać mu najpierw klucze od domu. Aby tam wszedł, porzucił ubranie i wypatrywał Waszego nadejścia przez okno. By potem mógł się ustawić w umówionym miejscu na umówione hasło. Sorry że się tak czepiłem tego szczegółu z kluczami. Szok na pewno gwarantowany. Tu się z Tobą zgodzę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rozpustnik

Sam wiesz, że bez wysiłku nie ma efektu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drobiazgi i skromnie opisane, ale czasem chodzi mi to po głowie.

Nie takie drobiazgi znowu ...

Najbardziej podoba mi sie pomysl pierwszy i trzeci. Moze ze wzgledu na potencjalny dyskomfort GB na lonie natury :). Jako kobieta luksusowa lubie sie czasem umyc :).

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rozpustnik

Każdą kobietę trzeba szanować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rozpustnik

Nie takie drobiazgi znowu ...

Najbardziej podoba mi sie pomysl pierwszy i trzeci. Moze ze wzgledu na potencjalny dyskomfort GB na lonie natury :). Jako kobieta luksusowa lubie sie czasem umyc :).

Mówiać szczerze takie rzeczy czasem łatwiej zrealizować niż się wydaje. Czasem bywają inne bardziej wyszukane, ale jakie spektakularne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rozpustnik

Swoją drogą, kiedyśbardzo marzyło mi się patrzeć jak moją żona masuje przy mnie penisa innego mężczyzny - każdy chyba zaczynał od jakieś myśli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje fantazje BDSM? W moim przypadku to fantazje skrajnie masochistyczne, nieprzyzwyczajonym mogą się wydawać drastyczne i niestety ogólnie monotematyczne:

1. Stoję nagi w szerokim rozkroku. Pani kopie mnie po przyrodzeniu. Padam, a wtedy depcze mojego flaka i worek. W tym czasie ja próbuję się czołgać. Następnie Pani każe mi wstać i zabawa zaczyna się od nowa. Przy okazji cały czas komentuje niewielkie rozmiary mojego siusiaka, bardzo się przy tym śmiejąc.

2. Stoję nagi z przytwierdzonym do specjalnego statywu jądrami. Pani bije mnie po nich palcatem, ze zmienna siłą. Tutaj opcja upadku nie wchodzi w grę. Ręce dla urozmaicenia mam skrępowane z tyłu. Takie mocowanie ma jeszcze dodatkowy ciekawy efekt , bo siusiak wygląda na jeszcze mniejszy. I czasami też mu się dostaje.

3. Idziemy z Panią przez las. W pobliżu mrowiska, Pani rozkazuje mi złapać kilkanaście czerwonych mrówek i wpakować sobie je do  majtek. Następnie kontynuujemy spacer. Co chwila jednak Pani zarządza postój. Wtedy mrówki się uaktywniają boleśnie mnie kąsając.

4. Teraz soft: Pani zaprasza swoje znajome. Podczas ich kolacji usługuję im nago, a wszystkie Panie żartują z wielkości mojego siusiaka. Na koniec mam się przed Paniami kilka razy spuścić, jednak w moim przypadku jest to możliwe raz na dwie godziny, co Panie nie przyjmują do wiadomości. Maja niezły ubaw gdy ja nieudolnie próbuje miętosić dwoma palcami mojego flaka. Za karę przyjmuję postawę pieska i każda z Pań kopie mnie po jajkach. Czasami, jeśli za często się zwijam z bólu to mam im usługiwać z butelka pełnej 2 litrowej coli przywiązanej do jąder na wysokości kolan (tak aby się bujała).

Na razie to tyle.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej głowie gwałty, seks za kasę, seks jako sposób wykupienia męża, seks pod przymusem ...i dużo więcej...wszystko co sprawia, że czuję uległa, zależna, poza kontrolą....to nie są bezpieczne fantazje:)

G. 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...