Skocz do zawartości
Su.

Wasze fantazje BDSM.

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety żona tych fantazji nie podziela, więc zastanawiam się nad wizytą u seksuologa aby je zwalczyć ;-/

Ale dlaczego ty masz iść do seksuologa dlatego, że małżonka nie podziela twoich fantazji? Każdy ma święte prawo mieć własne, tak jak i własne zdanie. Małżonka zapewne także ma swoje fantazje, o których pewnie wstydzi się rozmawiać otwarcie. Z tobą czy w ogóle. A że są one odmienne od twoich to nie znaczy, że któreś są bardziej "normalne".

O klubach mi nic nie wiadomo, ale pokrewne eventy są organizowane w kraju od dawna.

Eventy są organizowane w wielu klubach (Usta, PriveClub, ten pod Gdańskiem, itp) ale raczej w wersji "zdzisiek ochujałeś nie tak mocno". Dedykowane kluby to najbliżej Berlin lub Czechy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eventy są organizowane w wielu klubach (Usta, PriveClub, ten pod Gdańskiem, itp) ale raczej w wersji "zdzisiek ochujałeś nie tak mocno". Dedykowane kluby to najbliżej Berlin lub Czechy.

Słyszałem też dużo dobrego o Moskwie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem też dużo dobrego o Moskwie.

No, tam to pewnie jest tak dobrze, że można nie wrócić.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Duszenie. Ale takie prawdziwe i bezpiecznie przeprowadzone,nie lekkie zaciskanie rak na szyi.

Ale poki co ufam tylko dwom osobom w tej kwestii i tylko im bym pozwolila ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dlaczego ty masz iść do seksuologa dlatego, że małżonka nie podziela twoich fantazji? Każdy ma święte prawo mieć własne, tak jak i własne zdanie. Małżonka zapewne także ma swoje fantazje, o których pewnie wstydzi się rozmawiać otwarcie. Z tobą czy w ogóle. A że są one odmienne od twoich to nie znaczy, że któreś są bardziej "normalne".

ja tam pomyślałam, że z żoną chce iść, co by zaczęła podzielać;-) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym kiedyś złapać jakąś mężatke na zdradzie, gdzieś w krzakach, i używając szantażu zmusić ją do wykonywania moich rozkazów, oczywiście zaczął bym od zrobienia zdjęć dla męża, które by nie zobaczył i zlania tyłka pasem, a później musiala by robić wszystko od seksu ze mną po seks grupowy i gang bang :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam fantazje o uoprzedmiotowieniu hotki! Rżnę ją ostro na oczach męża.. Anal, ass to mouth, face fuck

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja fantazja - ale chyba nie tylko moja (Aniołek też się nad nią poważnie zastanawia) to ostry gang bang gdy ona jest związana i uległa. 

No w sumie mam dwie takie fantazje:

1. Ja też jestem dominujący i wprowadzam Aniołka na smyczy

2. Ja jestem uległy i związany muszę patrzyć jak Aniołek jest męczony

Najlepiej więc przetestować obie wersje ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz ja:

Duża impreza, zlot, potańcówka, bal. Bawimy się ze znajomymi z forum. Po jakimś czasie atmosfera pomiędzy mną a jedną z Pań zaczyna się erotycznie zagęszczać...seksowne tańce, pocałunki, dotyk, dreszczyk emocji...w końcu idziemy znaleźć jakieś bardziej intymne miejsce, lądujemy w pokoju...robi się gorąco, zaczynamy pozbywać się coraz to następnych elementów garderoby, lądujemy na łóżku, pieszcząc swoje ciała, smakuję jej cipeczkę, pieszczę językiem słodkie zakamarki doprowadzam na szczyt rozkoszy...chwila na oddech i role się zmieniają. Całujemy się, pieścimy się, w końca prosi mnie abym usiadł na fotelu, szepcze do ucha, że to będzie coś specjalnego, kusi. Oczywiście, że się jej poddaję, tak ładnie prosi, siadam w tym fotelu...zaczyna mnie oplatać swoim kuszeniem, ulegam, wiąże mnie, krępuje, po kilku chwilach nie mam już swobody ruchu. Siada na mnie okrakiem, całuje, pieści, męczy, wbija paznokcie w tors, przygryza szyję, błagam, żeby się na mnie nabiła...ale ona przestaje, schodzi ze mnie, daje buziaka, ubiera się, gasi światło i wychodzi z pokoju, rzucając krótkie "pa", zostawiając mnie nadal przywiązanego do fotela. 

Co jest do cholery? Próbuję się oswobodzić, ale niestety słodka kochanka postarała się mocno, i moje próby oswobodzenia spełzły na niczym. Czas płynie powoli, siedzę sam w ciemności, nagrzany, trochę już, zły, nadal czuję jej perfumy...mija może pół godziny, otwierają się drzwi, do pokoju ktoś wchodzi, zapalają światło, oczy przyzwyczajone do ciemności przeszywa ból, wchodzi więcej osób, zaczynam ich w końcu rozpoznawać...jest moja żona, jest i ona, niedoszła kochanka ze swoim partnerem, jeszcze jedna para i jeden jeszcze facet. Znamy się wszyscy...o zbóje, ale mnie urządziliście...Towarzystwo, zaczyna się relaksować, mieszać, wszystko zmierza ku jednemu...coraz mniej ubrań, pocałunki, przyjemności. Moja niedoszła kochanka podchodzi do mnie z tyłu, drażni mnie, pieści, kokietuje, szepcze do ucha drobne i większe świństewka, ociera się o mnie ciałem, "patrz na nich, patrz na żonę"...Żona właśnie w pozycji od tyłu przyjmuje jednego z kochanków, drugiemu robi dobrze ustami, a pozostałych dwoje również zaczyna się pieprzyć. Nadal mnie męczy, zaczyna bawić się moim członkiem, utrzymuje mnie umiejętnie w dużym podnieceniu, zadaje też słodki ból, jest naprawdę pomysłowa...Gdy żona, moja słodka surfinia, zaczyna szczytować przy podwójnej penetracji, kochanka znów mnie opuszcza, i dołącza się do kochających, zmieniają się partnerami, dziewczyny również muskają się ustami, pieszczą się. Po jakimś czasie, wszyscy wstają i podchodzą do mnie, Panie opierają się o mnie i wypinają swoje tyłeczki, po chwili już są ponownie rżnięte. Mam buzie dziewczyn przy swojej, czuje ich przyspieszone oddechy, westchnięcia i jęki, dotykają mnie, całują, na zmianę, siebie też, pieszczą rękoma mojego członka, jestem na skraju, trzymany jestem cały czas tuż przed...gdy Panowie kapitulują i po kolei dochodzą, gdy moja niedoszła kochanka jest już wolna, siada w końcu na mnie i zaczyna mnie ujeżdżać do zwycięstwa, tak już mnie wcześniej zagotowały, że długo to nie trwa, i ja też dochodzę do wspaniałego zwycięstwa :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...