Skocz do zawartości
Su.

Wasze fantazje BDSM.

Rekomendowane odpowiedzi

Przerażać to Cię zacznie jak spróbuje i jej się spodoba. A to baaardzo wciąga. :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że wciąga - już próbowała i ostatnio coraz częściej wspomina :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To trzeba nauczyć się z tego cieszyć.

Wezmę udział to się będę cieszył :doggystyle:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna ale wyszło że to też i moja fantazja ...... (do razu dodam ucinając wszelki spekulacje, że nie w roli Pani tam występującej :) )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie porozmawiam o moich fantazjach tego typu ponieważ troszkę mnie nawet przerażają z uwagi na ich kaliber ;-)

1. Moja żona związana i naga. Dwóch obcych facetów z zamiłowaniem do stóp kobiecych zabawia się jej stopami, ale nie sposób uległy bo z biegiem czasu zaczynają jej robić co tylko zapragną i to mało delikatnie

2. Mężczyzna mający "władzę" nad moją żoną z niewiadomych przyczyn, daje jej rozkazy, często poniżające i do wykonania w miejscach publicznych

3. Obcy starszy facet podglądający moją żonę i podkradający jej ciuszki,bieliznę i buciki do wiadomych celów.

4. Żona jako służąca i seksualna niewolnica na bankiecie 20 osobowym wyłącznie męskim

Niestety żona tych fantazji nie podziela, więc zastanawiam się nad wizytą u seksuologa aby je zwalczyć ;-/

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno temu w niemieckiej telewizji były programy o seksie.

I tam właśnie było jak jedna mężatka wybiera się co miesiąć na weekend do klubu SM.Mąż ją podwozi i zostawia.

Tam przez 2 dni jest używana na wszelkie sposoby.Karana,chłostana i poniżana.Oczywiści każdy może jej wkładać gdzie chce i jak chce.

Ale najlepsze to po 2 dniach odebrać ją taką zjebaną,ze śladami chłosty na plecach,pupie i piersiach.

Potem długi.powolny stosunek i całowanie śladów po igłach i przypaleń na piersiach.A żona opowiada co z nią robili i jak poniżali

Ciekawe czy w Polsce są takie kluby?

O klubach mi nic nie wiadomo, ale pokrewne eventy są organizowane w kraju od dawna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również mam fantazję związaną z BDSM a może bardziej UC, zresztą to tylko kwestia właściwej klasyfikacji. Na co dzień w seksie jestem stroną dominującą ale zdarza mi się fantazjować o oddaniu się wraz z żoną dominującej kobiecie lub mężczyźnie, którzy mogli by wykorzystać nas wedle własnego uznania.

Bardziej jednak chodzi mi o dominację psychiczną, fizyczna raczej wywołała by mój gwałtowny sprzeciw. Taka osoba powinna być w stanie skłonić nas do zrobienia rzeczy których normalnie byśmy nawet nie rozważali. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostre rzniecie zwiazanej hotki na oczch jej męża Kiedy Ona robi mi loda, maz lize jej dupsko przed moim wejsciem w nie. Na koniec spuszam sie w niej a On to wszysto zlizuje

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...