Skocz do zawartości
Su.

Wasze fantazje BDSM.

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm to może i ja wyjawię co mi chodzi po głowie już jakiś czas ...

Zaznaczę na początek iż jesteśmy w dziale BDSM więc kajdanki, smycze, obroże czy pejcze są u mnie na porządku dziennym ... a raczej nocnym ;-)

Moja fantazja jest zatem nieco na przekór bardziej waniliowa. Czy pasuje do BDSMu oceńcie sami ...

Kluczowe jest miejsce więc poświęcę mu nieco uwagi: Wieczór, elegancka restauracja w wytwornym stylu. Stolik zarezerwowany na kolację, w samym centrum rozświetlonej sali. Godziny największego ruchu. Wokół gwar rozmów, lekka muzyka w tle i generalnie blaski, blichtr i przepych na każdym kroku. Ja w garniturze z szarmancką muszką, ona w wyjściowej kreacji zrobiona na bóstwo. W sumie to fantazja ... więc co mi tam spa, fryzjer i stylista specjalnie dla niej, na mój rachunek :D Wracając, oboje odstawieni wchodzimy do środka i za kelnerem udajemy się do stolika.

Na początek niezobowiązująca rozmowa, przystawka i znów rozmowa o niczym konkretnym. Pozwalam się jej nieco odprężyć. Uwierzyć że to zwykła kolacja. Że na widoku nie da się bawić ...

Na mój dyskretny znak kelner podaje szampana a ja nie mniej dyskretnie, gdy ona jest rozproszona, piszę na serwetce ...

,,Łazienka. Teraz. Zdejmij majtki i Przynieś"

Czekam aż wróci sącząc szampana i każe jej oddać trofeum pod stołem na dowód tego co zrobiła. Ona zawstydzona wykonuje polecenie. 

Dalej rozmawiamy jakby nic się nie wydarzyło ... ale wiem że ona gubi się w domysłach. Myśli o tym czy ktoś widział czy ktoś wie, co planuję ... Pozwalam jej na to przez jakiś czas po czym wyciągam ją na parkiet .... wolną przestrzeń ...... to w sumie nie ma znaczenia. Jestem tylko Ja, Ona i muzyka. Tańczymy a ona mi ulega ... bo taniec to kwintesencja dominacji i uległości. Kobieta musi panować nad własnym ciałem a mimo to oddać prowadzenie partnerowi. Tańczymy a ja coraz mocniej owładam jej zmysłami. Prowadzę ją coraz bardziej wyzywająco ... nim kończy się kawałek wiem że jest gotowa na więcej ... do ręki wsuwam jej więc ... jajeczko. Małe niepozorne wibrujące jajeczko. I szepczę jej na ucho rozkaz: ,,Włóż je i wróć do stolika". I tak po raz drugi czekam sącząc szampana i rozkoszując się atmosferą, światłem smakiem ...

Kiedy wraca wznawiamy przerwaną rozmowę, jemy obiad, wszystko jak do tej pory ... z tym że w dłoni dzierżę pilot od urządzonka które jest w niej. Mała bezprzewodowa zabaweczka daje mi kontrolę nad jej ciałem. Bawimy się, a ja prowadzę ją do samych granic orgazmu lecz nie pozwalam jej ich przekroczyć. W końcu opuszczamy lokal. Odprowadzam ją pod rękę do limuzyny i każę kierowcy jeździć po mieście.

Ja w tym czasie pieprzę się z nią na tyle ...

Kurtyna, wyciemnienie ....... KONIEC :-)  

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

do ręki wsuwam jej więc ... jajeczko.

Mała bezprzewodowa zabaweczka daje mi kontrolę nad jej ciałem.

Odprowadzam ją pod rękę do limuzyny i każę kierowcy jeździć po mieście. Ja w tym czasie pieprzę się z nią na tyle ...

No i jak tego nie polubić?:D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

,,Łazienka. Teraz. Zdejmij majtki i Przynieś"

,,Włóż je i wróć do stolika"

Oh my. Niby nic, ale na mnie te fragmenty, działają najmocniej...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

polecam , wrazenia pozostaja na cale zycie i wspomina sie je z usmiechem na ustach

Ależ kusisz   :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... do ręki wsuwam jej więc ... jajeczko. Małe niepozorne wibrujące jajeczko.

Bawimy się, a ja prowadzę ją do samych granic orgazmu lecz nie pozwalam jej ich przekroczyć.

ech znam tą zabawę, tylko u nas nie było wykwintnej restauracji a np. zakupy w supermarkecie :P Swoją drogą to dość dobry sposób dla panów na szybkie przebrnięcie przez zakupy, których większość facetów nie lubi, bo po 1 mają "zabawę/ radochę" w trakcie a po 2 kobieta zdecydowanie szybciej pakuje rzeczy do koszyka, by już pojechać do domu :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cholera nie palę :facepalm:

a tak poważnie, ...........................intrygujące:):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno temu w niemieckiej telewizji były programy o seksie.

I tam właśnie było jak jedna mężatka wybiera się co miesiąć na weekend do klubu SM.Mąż ją podwozi i zostawia.

Tam przez 2 dni jest używana na wszelkie sposoby.Karana,chłostana i poniżana.Oczywiści każdy może jej wkładać gdzie chce i jak chce.

Ale najlepsze to po 2 dniach odebrać ją taką zjebaną,ze śladami chłosty na plecach,pupie i piersiach.

Potem długi.powolny stosunek i całowanie śladów po igłach i przypaleń na piersiach.A żona opowiada co z nią robili i jak poniżali

Ciekawe czy w Polsce są takie kluby?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: bawimy się w trójkę i ja proszę o zasłonięcie mi oczu i związanie rąk do tyłu. Nie daję żadnych wytycznych...Zostawiam inicjatywę dla moich dwóch Panów. Nic nie widzę, mam skrępowane ręce, leżę na plecach i czekam.

Fantazja już spełniona. Niesamowite doznania i jeden z najlepszych orgazmów jaki miała do tej pory :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...