Skocz do zawartości
Su.

Wasze fantazje BDSM.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio z moja kobietą wprowadziłem coś takiego.Zaczynam od pejcza i mocnym uderzaniu w tyłek twierdząco mówiąc, że to za niesubordynację. Mówię, że będzie mocniej jeśli nie będzie się słuchać i ma mi to wynagrodzić. Mocno ją związuje i ochoczo patrzę na jej oczka, które błagalnie na mnie spoglądają. Uderzam ją w twarz po czym daje jej całego mojego penisa i musi zrobić głębokie gardło. Odwracam ją na brzuch i znów dostaje kilka ostrych klapsów w tyłek! Po takim starcie już odpływamy oboje. Później ostry seks przypominający gwałt - ona cała związana prosząca bym przestał ;).Oczywiście zmieniamy rolę i aż prądy przechodzą przez mnie gdy wbija swoje pazurki pomalowane na czerwono i jeździ z góry na dół (najczęściej po brzuchu i plecach).Miło tak wprowadzić takie fantazje do życia :D. Całkowicie inny seks i inne doznania mmm.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się marzy czasem taka subtelna dominacja. Chciałabym żeby mój facet zdominował mnie gestem, dotykiem , słowem szeptanym mi wprost do ucha. Nie potrzebuje pejcza, kajdanek itd.... Jego gesty, spojrzenia sprawiałyby, że czułabym jego władzę nad moim ciałem i umysłem. Mam nadzieje, że moje marzenie sie kiedyś spełni i że to kiedys nadejdzie juz niedługo.... :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że marzenie łatwe do spełnienia :). I takie Gesty mają swój smaczek :-> . Też mojej szeptam słówka bezpośrednio do uszka a ona łapie powietrze i odpowiada drżącym i cichym głosikiem. Oh jak ja to lubię gdy zadaję jej cicho pytanie - Lubisz jak cię pieprze!Co do gestów to ostatnio użyłem takowego zrywając z niej bluzkę :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się marzy czasem taka subtelna dominacja. Chciałabym żeby mój facet zdominował mnie gestem, dotykiem , słowem szeptanym mi wprost do ucha. Nie potrzebuje pejcza, kajdanek itd.... Jego gesty, spojrzenia sprawiałyby, że czułabym jego władzę nad moim ciałem i umysłem. Mam nadzieje, że moje marzenie sie kiedyś spełni i że to kiedys nadejdzie juz niedługo.... :)

o to , to właśnie...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że marzenie łatwe do spełnienia .

Wcale nie jest łatwe do spełnienia.

Łatwe jest użycie pejcza/palcata, dominacja psychiczna to już wyższa szkoła jazdy ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już pisałam o mojej fantazji, ostatnio w klubie był nawet jej przedsmak, ale... no właśnie, tylko przedsmak... :P

Fantazją do spełnienia jest symulowany gwałt. Ja mam oczy zasłonięte, jestem związana, a Pan pozwala wybranym wcześniej facetom na przeróżne rzeczy. 

Kiedy ostatnio o tym rozmawialiśmy do mojej fantazji dodaliśmy kobiety ze straponem, choć nie wiem jak to wyjdzie, bo nie potrafię poddać się kobiecie, chociaż... w sumie mam być związana. :redevil:

Dotychczasowe próby kobiet zdominowania mnie kończyły się tym, że były moimi sukami :lach:

No i bukkake, żeby twarz, włosy ociekały. Tylko Pan finisz w usta.

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i bukkake, żeby twarz, włosy ociekały. Tylko Pan finisz w usta.

Super to tez moja fantazja :)tylko jeszcze Pana nie znalazłam :(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Exquisite

To ja może z drugiej strony. Może być trochę dziwnie - ale temat w końcu poświęcony fantazjom. Raczej luźne myśli, niż scenariusz sensu stricto.

• Wspólna kolacja; Ona jest jednocześnie talerzem i daniem głównym. Delikatne ukłucia widelcem i muśnięcia ustami. Nie może się ruszyć. Świece są dla mnie źródłem światła, a dla Niej - ciepła.
  • Wspólna kąpiel; myję Ją powoli i bardzo dokładnie, szorując szorstką gąbką, naprzemiennie łaskocząc i drażniąc. Ustawia się wedle moich poleceń; nie waham się użyć zimnej wody, gdy nie jest posłuszna, jednak nie pozwalam jej przy tym zmarznąć. Gładzę gęsią skórkę, by zaraz ogrzać własnym ciepłem.
  • Oglądamy film; Leży z głową opartą o moje ramię, wtulam twarz w Jej włosy. Dłonią wędruję po jej ciele, lawirując między klamrami i węzłami sznura. Tuż przed snem wyzwalam ją, całując i masując każde obolałe miejsce. Kochamy się - po raz kolejny tego wieczoru.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rozpustnik

Postanowiłem podzielić się z Wami swoją fantazją/ fantazjami:

1. Powrót we dwoje, z kolacji/teatru. Kiedy kobieta się rozbierze, w salonie czeka już buhaj ze sterczącym penisem i spontaniczny sex we troje.

2. Wycieczka po lesie, oludnym miejscu zakończona gangbang na łonie natury.

3. Sesja BDSM z drugim mężczyzną zastępującym wibrator/dildo.

Drobiazgi i skromnie opisane, ale czasem chodzi mi to po głowie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rozpustnik

....i nigdy nie poznam tego drugiego ..........

I to jest najlepsze.

Dodam jeszcze do siebie, że to jest piękny element, że suka/żona/uległa - wszytko na raz w jednej osobie. Nie poznaje buhaja. Tamten robi co należy i tyle, najważniejsza jest relacja między kobietą i mężczyzną reszta to dodatki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...