Skocz do zawartości
Su.

Wasze fantazje BDSM.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mnie dziś naszło...

Myslę że kilka osob jest tutaj co lubi, bądz póki co fantazjuję o ciut ostrzejszych rzeczach niż zwykły seks.

Macie jakieś fantazje? Może jakis wymarzony wieczór, jego przebieg?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, super temat!

Chwilunia, muszę pomyśleć, bo trochę tego mam w głowie :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, super temat!

Chwilunia, muszę pomyśleć, bo trochę tego mam w głowie :redevil:

Więc myśl i pisz ;)

Ostatnio chyba polubiłaś "temat" więc i może coś wymyslisz ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio chyba polubiłaś "temat" więc i może coś wymyslisz

Su, nie ostatnio,  od jakiś dobrych kilku lat :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, nie ostatnio,  od jakiś dobrych kilku lat :redevil:

Taaaak?

To ja pojęcia nie miałam.

Że Zuza lubi takie klimaty to ja wiem.

Chyba że mówisz jako o stronie dominującej - to owszem.

Ale widzialam przeciez shibari na Tobie co mi mało podobne do Ciebie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

e widzialam przeciez shibari na Tobie co mi mało podobne do Ciebie

Widzimy to, co chcemy zobaczyć ;)

Nie jeden raz wspominałam o moim drugim alter ego.

Taaaak?To ja pojęcia nie miałam.

Nie szkodzi, ja również nie mam pojęcia o wielu rzeczach, w tym o fizyce kwantowej ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzimy to, co chcemy zobaczyć ;)

Nie jeden raz wspominałam o moim drugim alter ego.

Nie szkodzi, ja również nie mam pojęcia o wielu rzeczach, w tym o fizyce kwantowej ;)

To wybacz Kochana ale ja pojęcia nie miałam o alter ego ;)

O fizyce kwantowej ja pojęcia też nie mam... ale wracając do tematu, napisz fantazję, i ze strony dominującej i uległej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam. Ale to bardziej z pogranicza ultimate cuckold.

Janek i Ona. Taka wyimaginowana Ona, bo taka kobieta nie istnieje. Albo istnieje, lecz jeszcze jej nie spotkaliśmy. Miedzy Nimi musi być jakaś mocna więź, taka, która by mnie upokarzała, dostarczała skrajnych silnych emocji. I coś na co nigdy nie pozwoliłam żadnej kobiecie, a przede wszystkim żadnej z kochanek mojego Męża. Jej władza nade mną. Picie spermy Janka z Jej pantofelków, noszenie bielizny w zębach tak by nie zaślinić, tak banalnych czynności jak służenie Im obojgu nie wspominam. Ona mnie knebluje, Ona mnie przykuwa do stołu, kaloryfera, nogi od łóżka, obojętne - tak bym mogła tylko patrzeć. Albo wystawia za drzwi, bym nie ogła patrzeć. Janek jest dumny, że ma taką Kochankę, która może ze mna zrobić niemal wszystko. Uderzyć, związać, ponizyć słowem i gestem.

Bardziej w tym chodzi o emocje niż konkretny scenariusz takiego spotkania.

Prawdopodobnie nigdy tego nie zrealizujemy. Boję się Jej dominacji i zawsze bardzo uważałam, by One nie posunęły się za daleko, nawet jeśli podobne akcje miały miejsce. Ale zawsze to Janek miał prawo mnie poniżyć, nigdy żadna kobieta. Chciałabym kiedyś przeskoczyć ten mur i oddać się w Jej ręce :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Malami to nie mój klimat zupełnie, ale jezeli Janek i Ty tego chcecie czemu nie? No i odpowiednia kobieta do tego oczywiście.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to pod BDSM sie nadaje moze Ci którzy w większym stopniu sie na tym znaja zgodzą sie ze to właśnie ten klimat, o którym mowa ..tak od dłuższego czasu czytam pewne opowiadania i historie prawdziwe i coraz bardziej ciągnie mnie w kierunku bycia suka dosłownie byc poklepywana w pośladki delikatne ciagniecie za włosy wkladanie kutasa i przerzniecie Mńie w usta mocniej niż zazwyczaj ..chce byc przywiązana by ktoś mnie dotykał i pięścil nie mogąc odpowiedzieć tym samym na ta pieszczote ..Miałam przedsmak tego kiedyś w klubie ,ale z kobieta to Mi sie strasznie podobało, dlatego chce pragnę wiecej i wiecej ..właśnie w tym kierunku ...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...