Skocz do zawartości
Ginger

Hipokryzja - cecha warta kpiny, czy może samo życie?

Rekomendowane odpowiedzi

Cały czas mnie męczy to forumowe potępianie hipokryzji.

Jakoś tak we mnie to siedzi. Drąży moje ego i nie daje spokoju.

Gdzieś tam tkwi we mnie i raz ryczy dzikim głosem, a raz przycupnie w duszy po cichutku.

Tak, prowadzę podwójne życie. I co w tym złego??

W dzień kompetentny, punktualny, zorganizowany, rzetelny, PRZYZWOITY pracownik, odpowiedzialny, moralny rodzic, sumienna obowiązkowa pani domu, miła sąsiadka, wzorowy obywatel, chodzący na KAŻDE wybory - a nocą niespokojna cuckoldowa dusza. Namiętna hotka mająca swoje potrzeby, fantazje, fetysze i swój przesycony erotyzmem świat.

I ja się pytam: co w tym złego?????

Czy jak chodze w domu na golasa, to mam chodzić nago po mieście?

Czy jak rozkładam nogi w zaciszu hotelu, to mam podszypytać jakieś "ciacho" na przystanku??

Jeśli potrafię zapomnieć się z kochankiem i przekraczać wszelkie granice, to znaczy, że na codzień mam być spontaniczna i powiedzieć szefowi w twarz, co o nim myślę i iść do domu, jak znudzi mi się praca???

Tak mam dwa światy.

Oba dla mnie tak samo ważne. Totalnie skrajne. Nie wykluczające się.

Jestem hipokrytką. I dobrze mi z tym.

Jestem z tym szczęśliwa.

Zapraszam do dyskusji.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dzień kompetentny, punktualny, zorganizowany, rzetelny, PRZYZWOITY pracownik, odpowiedzialny, moralny rodzic, sumienna obowiązkowa pani domu, miła sąsiadka, wzorowy obywatel, chodzący na KAŻDE wybory - a nocą niespokojna cuckoldowa dusza. Namiętna hotka mająca swoje potrzeby, fantazje, fetysze i swój przesycony erotyzmem świat.

Gi,

nie widzę w tym żadnej hipokryzji.

Gdybyś dopisała praktykująca katoliczka, to bym widziała. Znasz moje zdanie na ten temat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginger, kwiatuszku :)

Za duzo rozmyslasz ;)

Rob to co robisz I ciesz sie zyciem .

O czym chcesz w tym watku dyskutowac ...?

Kazdy ma swoje tajemnice- cuckoldowe czy nie.

I nikomu nic do tego ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gi ja tez jestem przykladnym pracownikiem, staram się byc dobra mama, wierna przyjaciołka, nie widze tu hipokryzji.

Często w rozmowach jakichs nie "tematycznych" mówię "Nie, nie ja nigdy w zyciu!!" - to juz lekka hipokryzja ale przeciez nie bede każdemu mówić. Zreszta cuckold to nie moj klimat raczej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co w tym złego??(...)co w tym złego?????

M: Nic.

Zapraszam do dyskusji.

M: Po co? Kolejna "wojna"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno "wojny" nie było, jestem wyposzczona w tym zakresie :lach:

Ale chyba już nikomu się nie chce :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa nie chce się... Każdy ma swoje zdanie i będzie uparcie się go trzymać.

Ja siedze na forum cuckold przez ponad rok a mam z tym tyle wspolnego co igła z sianem :D

To jest dopiero hipokryzja :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, nie wywoływałam Ciebie do tablicy ;) jak zresztą nikogo.

Chyba widzisz w treści mojego postu, że mnie się też nie chce :D, z "brakiem w tym zakresie" to był oczywisty żart.

Niemniej odpowiedziałam, bo nie godzi zostawić Gi samej z Jej rozterkami.

Zlocik jutro mamy w Poznaniu :indians:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak napisałaś w temacie.Dla mnie życie samo w sobie jest hipokryzją.Z wieloma ludzmi nie mam doczynienia, bo musiał bym być hipokrytom i sztucznie się uśmiechać (czego nie lubię).Mam swoje fetysze - każdy ma i to nie oznacza, że odrazu jest się hipokrytom - bo pod twarzą perfekcyjnego "człowieka" kryje się jednak małe paskudztwo (które nam odpowiada - innym może nie... ale co z tego? Nikt nie musi o tym wiedzieć!). 

To że ukrywam coś przed resztą świata i ludzi - jest dla mnie trofeum, dzięki któremu czuję się lepiej i nie mam żadnych kompleksów z tym związanych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyś dopisała praktykująca katoliczka, to bym widziała.

No to jestesmy megahipokrytami !!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...