Skocz do zawartości
Duszek slodki75

"wielkość" ogiera

Rekomendowane odpowiedzi

A ja się nigdy nie zagłębiałam w centymetry. Na mnie działa mężczyzna tak w całokształcie:) I jeśli nie byłoby nic co by mnie do niego ciągło to mógłby miec nawet fiuta jak wieżowiec i tak bym się nie skusiła. Z drugiej jednak strony pamietam pewien dzień kobiet i mocno obdarzonego tancerza strasznie mnie kusiło żeby dotknąć;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się nigdy nie zagłębiałam w centymetry

to jest wręcz przeciwnie to centymetry się zagłębiają :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się nigdy nie zagłębiałam w centymetry. Na mnie działa mężczyzna tak w całokształcie:) I jeśli nie byłoby nic co by mnie do niego ciągło to mógłby miec nawet fiuta jak wieżowiec i tak bym się nie skusiła. Z drugiej jednak strony pamietam pewien dzień kobiet i mocno obdarzonego tancerza strasznie mnie kusiło żeby dotknąć

Jeśli centymetry są OK nikt ich nie będzie mierzył. Myślę że to działa na takiej samej zasadzie jak przechodnie mijani na ulicy. Normalni, nie wyróżniający się z tłumu. Ani za chudy ani za gruby. Nie za niski nie za wysoki, więc nikt nie zwraca uwagi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

moja zonka 23 lata lubi mniejsze fiuty.czyli takie 16/17/18 cm.wieksze juz jej szkoda,po prostu ja bola(ma dosc waska cipke).takze mysle ze to kwestia gustu.na razie nie mamy dzieci,byc moze kiedy urodzi mi dzidziusia za jakis czas to jej potrzeby sie zwieksza,bo cipka,wiadomo bedzie rozciagnieta:)pozyjemy zobaczymy

Mojej się trafił taki ze 22 i bardzo gruby jak w nią wszedł to strasznie jęczała a ja myslałem ze jej tą malutką  cipunię rozerwie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że ponad długość przedkłada grubość
O to tak jak moja!

Mojej się trafił taki ze 22 i bardzo gruby jak w nią wszedł to strasznie jęczała
Panowie nie oszukujmy się wielkość i grubość zawsze miała znaczenie i mieć będzie dla naszych Kobiet i dla nas również chciałbym zobczyć taki ogrom w mojej Pani!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

O to tak jak moja!

Panowie nie oszukujmy się wielkość i grubość zawsze miała znaczenie i mieć będzie dla naszych Kobiet i dla nas również chciałbym zobczyć taki ogrom w mojej Pani!

Bardzo miły i podniecajacy widok jak ją rozchyla i powoli wchodzi a z kobiety wydobywa się odgłoś wielkiej rozkoszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z kolei pytać przed spotkaniem mailem, słuchaj - ile masz centymetrów? jakoś nam głupio...

Ja nigdy nie pytam o centymetry, bo, jak niektóre panie już mówiły, liczy się całokształt. Rzeczywiście, mało ciekawy mężczyzna, nudny, mało atrakcyjny fizycznie nic nie ugra wielkim penisem. W takiej sytuacji chyba wolałabym duże dildo zamiast dużego członka z nieciekawym właścicielem ;)

Niedawno zdarzyła mi się bardzo ciekawa rzecz, która trochę mnie zaskoczyła, choć, delikatnie to ujmując, widziałam to i owo ;) Nawiązałam znajomość z panem, który ma lat prawie 60, choć zupełnie tak nie wygląda. Jest szczupły, wysportowany i zadbany. Stwierdziłam, że nie byłam jeszcze z takim kochankiem i może to być interesujące. W czasie zapoznawczej kawy, kiedy omawialiśmy swoje "lubię/nie lubię/chcę spróbować", pan powiedział, że nigdy nie miał okazji spróbować seksu analnego. Trochę mnie to zdziwiło, bo przecież nie jest nastolatkiem (ha!), a i wiele pań naprawdę lubi ten rodzaj seksu. Powiedziałam zatem, ze ja to lubię i jeśli będzie chęć z jego strony, możemy spróbować.

Nigdy się to nie stało. I nie stanie, chyba że jakimś cudem dostanę potężny anestetyk prosto w tyłek. Facet ma takiego drąga, że bije na głowę mojego czarnoskórego kolegę. Po paru godzinach w hotelu, wracam do domu na miękkich nogach i leczę obite okolice intymne przez parę dni. Jest mi z nim fantastycznie, ale nie dziwię się, że żadna kobieta nie odważyła się wpuścić go od tyłu.

Wszystko ma plusy i minusy :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet ma takiego drąga, że bije na głowę mojego czarnoskórego kolegę. Po paru godzinach w hotelu, wracam do domu na miękkich nogach i leczę obite okolice intymne przez parę dni. Jest mi z nim fantastycznie

Co za piękne wyznanie tylko pozazdrościc szkoda że niemogę znaleśc takiego 60 latka dla swojej.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...