Skocz do zawartości
Duszek slodki75

"wielkość" ogiera

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

mam pytanie,prosze wybaczyć jesli było podobne, jaka długość penisa jest idealna dla ogiera ? mam 19 cm i zastanawiam sie czy nie jest za mały sądząc po niektórych ogłoszeniach typu -...pana z minimum 20 cm. Jak sądzicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że dla mojej żony rozmiar ogiera nie jest bez znaczenia.Jeśli ogier jest wyposażony lepiej niż przeciętny mężczyzna-to moja Beatka dochodzi szybciej i w czasie jednego stosunku ma dwa ,trzy orgazmy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja dziewczyna chciałaby spróbować z kimś kto ma większego odemnie, ja myślę że rozmiar się nie liczy ale tak z 18 cm minimum ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że marekrogaty ma rację. potrzeby pań rosną z ich wiekiem. Na poczatku mojej zonie wystarczył mój - 16 cm długi i 10,5 cm w obwodzie. Wciąż mówi, że to jej wystarcza, ale wiem że do rozkoszy doprowadza ją mężczyzna którego penis ma 20 cm długosci. Wiem, że ponad długość przedkłada grubość. Z namietną rozkoszą dawała panu, który miał członka 19 cm długości i 17 cm w obwodzie. Nadal z tym panem spotyka się. Andrzej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja zonka 23 lata lubi mniejsze fiuty.czyli takie 16/17/18 cm.wieksze juz jej szkoda,po prostu ja bola(ma dosc waska cipke).takze mysle ze to kwestia gustu.na razie nie mamy dzieci,byc moze kiedy urodzi mi dzidziusia za jakis czas to jej potrzeby sie zwieksza,bo cipka,wiadomo bedzie rozciagnieta:)pozyjemy zobaczymy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopuje temat bo chyba malo kto sie zaglebia w daleka historie forum. Jakie wielkosci odpowiadaja wam drogie Panie? I czy wazniejsza dla was dlugosc czy grubosc?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopuje temat bo chyba malo kto sie zaglebia w daleka historie forum. Jakie wielkosci odpowiadaja wam drogie Panie? I czy wazniejsza dla was dlugosc czy grubosc?

A: Taki temat już był, nawet z ankietą. Panie przedkładały grubość nad długość.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak racja. Nie skorzystalem z szukajki. Przepraszam za zamieszanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...