Skocz do zawartości
Duszek slodki75

"wielkość" ogiera

Rekomendowane odpowiedzi

Grubość > Długość, myśle że mezczyzna który ma standardowe 15-16 cm jest w zupełności wystarczający, chociaż oczywiście fajnie jest choć popatrzeć na 20cm + ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki różnią się nieco w zależności od metodologii badania, wydaje się jednak, że długość ludzkiego penisa wynosi około 12,9-15,0 cm z 95-procentowym poziomem ufności (w rozpiętości 10,7-19,1 cm)Typowy obwód wynosi w przybliżeniu 12,6 centymetra, o ile występuje pełna erekcja. Średnia wielkości penisa jest nieco większa od mediany wielkości; innymi słowy większość penisów jest poniżej statystycznej średniej rozmiaru.

Opublikowane w International Journal of Impotence Research w grudniu 2000 roku dane podają, że średnia długość prącia wynosi 13,6 cm (mierzone przez personel)

wiecie Państwo czemu mierzone przez personel ? Dlatego że jak sobie panowie mierzyli sami, srednio zawyżali długość o 2,5 cm

[Masz kompleksy z powodu rozmiaru swojego penisa? Niepotrzebnie! Spróbuj wsadzić go w tyłek żonie, a na pewno usłyszysz, że jest za duży

i jeszcze cos dla okapost-13035-0-24469100-1423411347_thumb.jpeg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek moniapc

Lubię duże kutasy ale najważniejsze żeby miały w sobie dużo zawartosci

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

[Masz kompleksy z powodu rozmiaru swojego penisa? Niepotrzebnie! Spróbuj wsadzić go w tyłek żonie, a na pewno usłyszysz, że jest za duży

Haha... dobrze powiedziane...

Widzę,że wiesz z doświadczenia ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona mówi, że wielkość nie ma żadnego znaczenia, byle był długi i gruby.  :smutek3:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Haha... dobrze powiedziane...

Widzę,że wiesz z doświadczenia ;)

flirtujesz ze mną ;) ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

flircik jest zawsze miły, :) mnie Słoneczna Panno w samym krawacie, nie spętarz, puki choc iskra życia we mnie. W kwesti bata , myślę że z racji swojej pasji, władam nim równie biegle jak Ty :) mam kilka skórzanych :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie ważniejszym "parametrem"  :) dla naszej piękniejszej połowy jest  grubość - ponadprzeciętna :) Jesteśmy właśnie na etapie rozglądania się ;),za Panem tak wyposażonym   

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg. mojej Pani ważniejsza jest kondycja nie wielkość . Jakoś rozmiar w zwisie i zadyszka po pół godzinie nie robią na niej dobrego wrażenia ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...