Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona pierwszy raz trysneła z kochankiem,były trzy duże plamy na łóżku ,ze mną raz,już nie spotyka się z tym kochankiem a nie znalazła niestety innego który by ją tak nakręcił

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lecter, wszystko przed Tobą :P

Illa wiedziałem, że mogę zawsze liczyć na Twoje dobre słowo :) Za to Cie tak bardzo lubie :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejszy jest stopień podniecenia. Technika to drugorzędna sprawa.

Jednym zdaniem zdyskredytowałeś całe moje życie seksualne...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może, to Ty nie wiedziałaś, że często faceci wiedzą lepiej co czują kobiety? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo możliwe, że zainteresuje to zarówno panie jak i panów, ale ktoś naukowo podszedł ( może nie do tematu squirt) do budowy łechtaczki, polecam jako wstęp wpisać w google łechtaczka 3d; a to schematyczny slajd

cały żółty obszar na rycinie to organ odpowiedzialny za przyjemność pań - my widzimy lub też nie ( zalezy kto na co patrzy:-) ) tylko żołądz łechtaczki, cała reszta tego cudu schowana jest w strukturze wewnętrznej

http://www.miastokobiet.pl/tajemnice-lechtaczki/ a tu artykuł polskojęzyczny

zastanawiam się czy nie warto by wydzielić wątku o tej cudownej części ciała :-)

post-9113-0-50442400-1386879013_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się dzisiaj zdarzył :indians:

echhhh , coś wspaniałego :newcyce:.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się dzisiaj zdarzył :indians: 

gratuluję :) 

echhhh , coś wspaniałego :newcyce:.

co fakt, to fakt :)tylko potem ktoś przeze mnie musi spać w mokrej pościeli :P
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tom_33

Jednym zdaniem zdyskredytowałeś całe moje życie seksualne...

A co ma tu technika do rzeczy. Chyba trzeba by być idiotą żeby próbować doprowadzić do tego rodzaju wytrysku poprzez masowanie pięty. Wiadomo, że trzeba pieścić odpowiedni punkty, więc tej sprawy w ogóle nie poruszam. A to co jest istotne to właśnie podniecenie. I może Was to zdziwi, ale to faceci jednak zwykle wiedzą więcej na ten temat niż same zainteresowane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz, ale widziałam w klubie kilka pań, które przeżyły pierwszy w życiu squirt z moim partnerem. Chcesz powiedzieć, że nigdy w życiu nie były podniecone i nagle zlały się na sam widok mojego kochanka? No teraz mnie rozbawiłeś do łez! ;)

A czymże jest pobudzanie odpowiedniego (na tej, a nie na innej ściance, czy cm. bok) punku i odpowiedni sposób, jeśli nie techniką?

Bo jeśli takie masz podejście - to przecież rżnięcie, to rżnięcie. Po co nam różnorodne techniki seksualne?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...