Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

możnaby rzec, orzeźwiający strumyczek

szczególnie pożądany podczas upalnych dni :redevil:

albo goracych nocy i innych chwil :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tom_33

Ok., muszę czuć, że facet lubi. :P

Jak można tego nie lubić, przecież to super sprawa:) Ostatnio zacząłem pieścić żonę w kuchni, kiedy wróciła z pracy. Oboje staliśmy, a ja włożyłem palce do jej szparki. Byłem dość mocno zaskoczony gdy po kilku szybkich ruchach zrobiło się mokro na mojej dłoni. Zwykle trwa to dłużej:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz wyjdzie ... a raz nie   :mrgreen:

A jak wcale, to może pan nie w te stronę zginał paluszki albo za mało  :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tom_33

Raz wyjdzie ... a raz nie   :mrgreen:

A jak wcale, to może pan nie w te stronę zginał paluszki albo za mało  :P

Nie do końca to zależy od zginania palców. Czasami robi się mokro i bez specjalnego pracowania nad miejscem:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio zacząłem się doszkalać w tym temacie, żeby zaoferować żonie coś nowego. Jeżeli macie jakieś patenty lub chcielibyście zdradzić szczegóły techniki to podpowiedzcie. Po obejrzeniu paru prezentacji i filmików uważam, że grzechem jest niespróbować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie za każdym razem mam taki orgazm ,chyba musi sie wiele czynnikow zlozyc .Jakies pare tygodni temu bawiąc sie z dziewczyna pare godzin Ona podczas każdej mojej pieszczoty miała takie orgazmu jakie nigdy dotąd nie miałam okazji widzieć byłam doszczetnie mokra i Ja i przescieradlo tak więc każda jednak inaczej przeżywa chwile rozkoszy ..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mi sie wydaje, ze technika techniką ale wazniejszy jest klimat.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Znamy się tyle czasu, tyle razy się...... i nie miałaś. A on ledwo cię dotknął i już."

" No właśnie, tyle czasu się znamy a ty jeszcze się nie nauczyłeś jak to zrobić" ;)

Wydaje mi się, że zależy to od umiejętności mężczyzny i stanu podniecenia. Nie jestem skora do tego zjawiska i zaledwie 3 dało radę jak do tej pory. Emocjonalnie związana jestem tylko z jednym z nich, więc to chyba też nie do końca ma znaczenie. Technika zatem?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tom_33

Najważniejszy jest stopień podniecenia. Technika to drugorzędna sprawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...