Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

I do sedna: TO KWESTIA TECHNIKI.

Oczywiście przy założeniu, że wszystko, co mnie skłania do seksu w tym wypadku działa. Czyli pożądanie, nastrój i samopoczucie, dobry timing (nie za wcześnie i nie za późno) i pewnie jeszcze mnóstwo subtelności.

Gdyż bez tej specyficznej techniki, tego gwałtownego (pardon) pieprzenia palcami sqirtu nie ma. Za to mogą być orgazmy, które wypiętrzają Himalaje, pożary zmysłów i erotyczno-sentymentalne cuda-wianki.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, MWO.. uważam jednak, iż wylałeś z tą kąpielą także, prawdopodobnie, najbardziej merytoryczne podsumowanie całego tematu autorstwa Red. A szkoda.

edit: Pardon. Nie wylałeś. Wykastrowałeś.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, i teraz już nikt nic nie napisze, bo się wszyscy 16 razy zastanowią, czy nie off topic. Yyyyy...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem (a raczej przeczołgałem się) przez 22 strony tematu i zauważyłem, że nie licząc kilku odnośników do filmów instruktażowych, nikt się tematu nie trzyma.

Wróćmy zatem do meritum bo mam kilka techniczynch pytań.

1. Czy pewne jest, że każda kobieta jest zdolna do squirtu? (nie liczmy tych, które z jakichs powodów nigdy żadnych orgazmów nie miały)

2. Czy squirtu można nie zauważyc w nawale orgazmów, ilości śluzu itp?

3. Czy punkt G jest niezbędny do osiągnięcia squirtu?

Kiedyś zrobiłem ekspetyment. W ciągu 90min. udało się osiągnąc około 25 minetkowych orgazmów, nie zapominając o masowaniu punktu G. (na upartego mozna to uznać orgazmem wielokrotnym), ale pomimo, że nie było miejsca (chyba), którego bym nie pobudził nigdy do squirtu nie doprowadziłem.

Zauważyłem na filmikach szybki ruch dłonią. Nawet do kilku ruchów na sekunde. Czy Panie, mające już w tym dośw. mogą się w tej kwestii wypowiedzieć? :)

P

1. Jestem przekonana, że każda, za wyjątkiem tych, które cierpią na anorgazmię. Dlaczego tak  sądzę? Bo wiele razy widziałam, gdy mój Kochanek doprowadzał inną kobietę do squirtu, jej pierwszego w życiu, co nie udało się nigdy ich mężom, partnerom, czy innym kochankom.

2. Nie ma takiej możliwości. To jakbyś nie zauważył, że kobieta się posikała. Ilości bywają różne, tak powiedzmy od. ok. szklanki do... hohoho, ale wątpię, by możliwe było przeoczenie.

3. Jest niezbędny. 

Tak, jak napisała Red, wygląda to dość brutalnie, ale efekty... :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo wiele razy widziałam, gdy mój Kochanek doprowadzał inną kobietę do squirtu, jej pierwszego w życiu

No pamiętam tę własnie Twoją wypowiedź kilka stron wczesniej i mocno mnie to zastanowiło. Co do szybkiego ruchu, tak własnie nigdy nie robiłem - chyba podskórnie bałem się że coś uszkodze...

Dzięki :)

P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie uszkodzisz, tylko pamiętaj o dobrym opiłowaniu paznokci. Ruchy szybkie, ale i mocne, wręcz brutalne (ale to tylko takie wrażenie).

Podziękujesz, jak wysquirtujesz ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, i teraz już nikt nic nie napisze, bo się wszyscy 16 razy zastanowią, czy nie off topic. Yyyyy...

Bardzo dobrze, że się zastanowią może posty będą bardziej merytoryczne i jednocześnie bardziej pomocne.

Ruchy szybkie, ale i mocne, wręcz brutalne (ale to tylko takie wrażenie).

Dokładnie tak ma być :) Działa :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne pytanko do Pan: czy wrazenie pelnego pecherza podczas proby doprowadzenia do squirtu to nieodzowny element zabawy, czy raczej nie musi /nie powinno wystapic?

P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyż bez tej specyficznej techniki, tego gwałtownego (pardon) pieprzenia palcami sqirtu nie ma. Za to mogą być orgazmy, które wypiętrzają Himalaje, pożary zmysłów i erotyczno-sentymentalne cuda-wianki.

I w końcu wiem, czemu o squircie czytam jak o yeti. Gwałtwone pieprzenie palcami tylko mnie (pardon) wkurwia... Nie ma innego sposobu...? :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...