Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie dążenie do orgazmu, czy squirtu tylko samą techniką przypomina mi wyrąb lasu, to zwykłe pieprzenie.

Seks, erotyka to poezja, sztuka, a pieprzenie to praca w tartaku.

Dla mnie seks to wspólne osiąganie szczęścia, radości, seks to wspaniała radosna zabawa dojrzałych ludzi, dlatego najbardziej podniecające dla mnie jest widzieć jak moje pieszczoty podniecają moją partnerkę, widok podniecenia w jej oczach, jej namiętny szept, jęk rozkoszy, drżenie podniecenia.

Czy Ty w ogóle przeczytałeś cały wątek i przyswoiłeś wszystko, co w nim napisałam? 

Spróbuj dążyć do orgazmu i squirtu przy braku techniki, to Cię kobieta śmiechem zabije, przynajmniej ta szczera do bólu. Ta delikatniejsza w obyciu poklepie Cię po plecach i  powie: "nie łam się". ;)

Brak lub zła technika potrafi zabić nawet największe pożądanie! 

Napisałeś, że podniecające jest widzieć jak Twoje pieszczoty podniecają partnerkę. Tylko, żeby te pieszczoty ją podniecały, to jeszcze muszą być w odpowiedni sposób "zaaplikowane". Z sufitu się to nie bierze.

Rzemieślnik który potrafi rewelacyjnie odtworzyć czyjeś dzieło ( obojętne w jakiej dziedzinie ) to artysta, a jeżeli jeszcze potrafi do tego dodać coś od siebie to jest wybitnym artystą, ktoś kto tylko powiela jest zwykłym wyrobnikiem.

Przepraszam, co jeszcze w materii np. ruchów frykcyjnych możesz wymyślić? 

To jest technika właśnie.

Jak, w którym momencie, okolicznościach, itd.,itp., a przede wszystkim z kim je wykorzystasz - to już inna sprawa.

No to jako wybitny artysta, nie wyrobnik, jakie jeszcze ruchy dodasz, gdy bzykasz, o! pardon, dajesz ponieść się pożądaniu? W poprzek może? Czy wkładasz penisa nie wzdłuż, a wszerz? 

Jednak tylko twórca potrafi zrozumieć że w erotyce, seksie za każdym razem tworzy się nowe dzieło - działanie wg. schematu, nawet sprawdzonego osobiście z tą samą partnerką, partnerem nie zawsze przynosi ten sam skutek - zmieniają się okoliczności, otoczenie, a nawet mają wpływ wydarzenia które miały miejsce 3 godziny, czy dzień wcześniej.

W seksie ( oczywiście wg mnie ) należy dać się ponieść namiętności, nastrojowi, uczuciu podniecenia, pożądania, dawać po to żeby brać

Oesu, jak patetycznie i z nadęciem, a o rzeczach tak oczywistych... ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, bo ja zaczęłam doświadczać scuirtu prawie regularnie nie tylko z mężem, dopiero od niedawna, czyli w erze zk. Wcześniej, w czasie "normalnego" pożycia małżeńskiego nie miałam ani razu.

Ja też!!! :)

Nie wiem też do końca, czy to ma dla mnie wielkie znaczenie :).. ale Panowie to uwielbiają.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spieszę wyjaśnić dlaczego u mnie bardzo ma.

Otóż, jeśli miałabym jakiekolwiek podejrzenia, wskazówki, że facet jest na nie dla tej formy mojej "radości" - nie da rady! Ni chu.. chu..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..ale Panowie to uwielbiają

Dotknięte tą kwestią Panie czasem nawet także :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie są bardzo wrażliwi na tę kwestię. Czyżby ambicjonalnie podchodzili do sprawy?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie są ambicjonalni z natury. Ale do ważnych spraw podchodzą możliwie wrażliwie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...