Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

@iko odkąd zaczęłam przyjmować antykoncepcję hormonalną zauważyłam, że mimo wielkiego podniecenia z opóźnieniem robię się mokra. Orgazmy również nie są już tak mega mokre jak przed przyjmowaniem antykoncepcji hormonalnej. To są na szczęście jak do tej pory jedyne skutki uboczne przyjmowanej przeze mnie antykoncepcji hormonalnej. Plastry kompletnie nie są dla mnie, bo przy moim trybie życia nie zdałyby egzaminu. Za to dopochwowy krążek daje mi dodatkowe bodźce podczas stosunku :klaszcze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.07.2018 o 09:28, Sailor&Lula pisze:

Ja nawet po prostym zabiegu ginekologicznym miałam pewną blokadę. Wątpię, żeby u Twojej żony nastąpił po porodzie jakiś problem z fizjologią. To raczej kwestia głowy. Z jakiegoś powodu gros kobiet na świecie nigdy nie tryskało... Nie wierzę, że dzieje się tak z powodu fizjologii ;)

Lula.

Byla i kolejna ciaza. I nie naprawilo sie az do tej pory mimo iz probuje. Sie zastanawiam nad tantrycznym masazem yoni. Taka ostatnia deska ratunku ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Bardzo lubię squirt ale niestety nie miałem okazji przeżyć go na żywo. Próbowałem już na różne sposoby ale moja druga połówka nie jest bardzo zainteresowana tym tematem. Były momenty że oboje dążyliśmy do tego ale i tak nie wyszło. Przeczytałem cały wątek i niestety niektóre filmy lub linki już nie działają. Moja prośba do osób które mogłyby wytłumaczyć jakoś technikę co i jak. Jakiś dobry sprawdzony film instruktażowy? Z góry wielkie dzięki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już gdzieś pisałem chyba, ale polecam książkę  "Kobieca ejakulacja i punkt G". Najlepiej niech oboje przeczytają. Również myślałem, że u mojej żony jest to niemożliwe ale powolne próby, rozmowy z żoną na ten temat, by się bardziej otworzyła i nie krępowała przy mnie. No i udało się. Tabletki hormonalne również grają tu ważną rolę, bo żona po zmianie tabletek szybciej "tryska" i ogólnie jest bardziej mokra. Oczywiście stymulacja palcami + wibrator, innej możliwości u mnie nie ma. Choć ostatnio byłem zaskoczony bo przy ostrym stosunku wraz z wibratorem, żona zostawiła całkiem pokaźne ślady na moich udach. Polecam się nie poddawać, próbować i co najważniejsze czerpać przyjemność i radość z wspólnego obcowania i zabaw :).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat squirtów znany był mi i mojej kobiecie ale tylko w teorii. Kilka lat temu postanowiłem troszkę doszkolić się teoretycznie na pomarańczowym portalu. Pewnego dnia postanowiłem przejść z teorii do praktyki i udało się. Żona była w delikatnym szoku, że u niej również to wystąpiło. Poleciła mi nawet zrobić to jeszcze raz i nawet to nagrać. Po kilku latach doczynienia z tym wiemy, że moja kobieta musi być ,,dobrze rozgrzaną" i to się dzieje( nie jest to jednak regułą) zawsze podczas penetracji. Zdarzyło się też podczas seksu analnego ( tylko z jednym kochankiem). Co jeszcze zauważyłem, ja potrafię doprowadzić ją palcami lub gdy mam założona na penisa nakładkę troszkę ,,mnie" powiększającą. Kochanek również ma grubszego penisa więc żonie potrzeba troszkę większego wypełnienia. W sumie tak jej się to spodobało, że sama nauczyła się doprowadzać do tryśnięcia ?

• Lubię 8
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Książka zamówiona. Co to za pomarańczowy portal? Mógłbyś podesłać co tam oglądałeś i pomoglo Ci to w technice?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat widzę nieco ucichł ale wypowiem się jako kobieta, jak to jest w moim przypadku ?

Całą przygodę z tym tematem zaczelam lata temu gdy zaczynałam związek z moim teraźniejszym mężem i zaczynaliśmy jakieś przygody łóżkowe, szczerze to nawet wtedy nie wiedziałam że coś takiego istnieje i wtedy oczywiście pierwsze jakieś zabawy, różne eksperymenty sprawiały te podniecenie było na bardzo wysokim poziomie aż pewnego razu gdy on nagle wsadzil palce we mnie i zaczął ruszać zaczelam tryskać z rozkoszy nie wiedząc co się że mną dzieje i czy tak ma być (nawet przez chwilę myslalam że jestem jakąś inna, że to nie jest normalne) później jak zaznajomiłam się z tematem to już było dla mnie zupełnie normalne, o dziwo nie były potrzebne żadne próby czy ćwiczenia bo dochodziłam za każdym razem kiedy on mnie posuwal palcami czy z czasem kutasem, a teraz jest tak że nawet nie musi być jakiś specjalny klimat czy cos wystarczy kutas, palce, wibrator i potrafię tryskać naprawdę pokaźnie, sama też potrafię siebie do tego doprowadzić ale gdy robi to ktoś wtedy jest tego znacznie znacznie więcej. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...