Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Padło takie pytanie, a raczej zarzut: "znamy się tyle czasu, tyle razy się...... i nie miałaś. A on ledwo cię dotknął i już?"

Hahaha, też tak miałam. Mimo, że wcześniej już ich doświadczałam, to pod inną ręką różnica jakościowa była jak między otworzeniem kranika a wysadzeniem hydrantu :lach:. Nie wiem czemu tak. Zrozumiałam męską frustrację pt. "Mnie jest dobrze a on nie staje i o". Tak samo dobrze było mi wieeeele razy z mężem, a takiej reakcji nie było. 

Co do ilości razy pod rząd ostatnio naliczyłam cztery. Ale nie byłam do końca poczytalna więc +/- 1 :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

robie tak jak powinienem tak samo jak wiele razy kiedy tryskala ale od czasow 2 ciazy i porodu mimo ze byla to cesarka to zonka nie da rady trysnac. chce uwolnic a nie tryska.czy to kiedys wroci?

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Metfryt, myślę, że to blokada psychiczna, nawet nieuświadomiona.

Może za bardzo czuje presję wewnętrzną, że powinna i za bardzo się stara. A wtedy na ogół lipa z tego wychodzi.

Daj jej czas, nie mów o tym, że chciałbyś. Jak minie presja, to powinno wrócić.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może z kochankiem by popłynęła? (Dosłownie i w przenośni ;)). Czasem potrzeba nowego bodźca, by uwolnić się z nieświadomych blokad.

I tak jak Zouza napisała, pod presją to się można jedynie frustracji nabawić. Mi osobiście najlepiej się tryska w trybie zwierzę, gdy wyłączę myślenie. A nie zawsze się da wyłączyć.

Lula.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Metfryt, myślę, że to blokada psychiczna, nawet nieuświadomiona.

Może za bardzo czuje presję wewnętrzną, że powinna i za bardzo się stara. A wtedy na ogół lipa z tego wychodzi.

Daj jej czas, nie mów o tym, że chciałbyś. Jak minie presja, to powinno wrócić.

moze i to presja wewnetrzna bo miala ich wiele i latwo przychodzily. a Teraz brak choc ja akurat nie naciskam poprostu przy pieszczotach do orgazmu doprowadzam a ona walczy zesoba zeby polecialo. moze za bardzo walczy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może z kochankiem by popłynęła? (Dosłownie i w przenośni ;)). Czasem potrzeba nowego bodźca, by uwolnić się z nieświadomych blokad.

I tak jak Zouza napisała, pod presją to się można jedynie frustracji nabawić. Mi osobiście najlepiej się tryska w trybie zwierzę, gdy wyłączę myślenie. A nie zawsze się da wyłączyć.

Lula.

no moze z Kochankiem by poplynela.... eh kierunek byl dobry ale niestety po raz drugi juz w trakcie rozmow z potencjalnym kochankiem nastapil nawrot lacznie ze skasowaniem galeri i zostawieniem sobie fantazji w sferze fantazji. A tak fajnie mialo byc. nie naciskalem fantazjowalismy oboje i oboje z nim pisalismy zdjecia do galeri na zkf wybieralismy wspolnie. Zbyt sie zblokowala bez powodow. Odpuscilem temat calkowicie :(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt sie zblokowala bez powodow.

Zawsze są jakieś powody. ;)

Może po ciąży nie czuje się tak atrakcyjna, nawet jeśli Ci tego nie mówi?

Może potencjalny kochanek wypalił coś głupiego, co dla Ciebie mogło być drobiazgiem, a w jej oczach urosło do rangi problemu?

Może jest po prostu przemęczona?

Tych "może" może być wiele.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

musialbym to jeszcze raz na spokojnie przeanalizowac a niestety rozpieprzylem kuchnie i musze sie z nia ogarnac. Do kandydata na kochanka nie mam nic wporzadku bardzo facet i wg mnie idealny kandydat ( serdecznie Cie kolego z karetki pozdrawiam) ;) mysle ze problem z atrakcyjnoscia moze byc jednym z pseudopowodow schowanych gleboko w jej umysle. ale cholera jasna niezla z niej dupa i po tych 2 ciazach wyglada rewelacyjnie i duzo lepiej niz przed pierwsza.. Niestety seks tez na tym ucierpial.. wczesniej srednio codziennie a przez ostatni miesiac bylo 4x i bez fajerwerkow...

Może potencjalny kochanek wypalił coś głupiego, co dla Ciebie mogło być drobiazgiem, a w jej oczach urosło do rangi problemu?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nawet po prostym zabiegu ginekologicznym miałam pewną blokadę. Wątpię, żeby u Twojej żony nastąpił po porodzie jakiś problem z fizjologią. To raczej kwestia głowy. Z jakiegoś powodu gros kobiet na świecie nigdy nie tryskało... Nie wierzę, że dzieje się tak z powodu fizjologii ;)

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie czytam Was tutaj i naszła mnie konstatacja, że te z Was, które squirtują, traktują niesquirtujące jak niedorozwinięte w jakimś sensie, przyblokowane jakimiś kompleksami, zahamowane. Nigdy nie miałam wytrysku, nie wiem, czy będę miała, ale nie czuję się wybrakowana. Choć fajnie byłoby zobaczyć, jakie to uczucie. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...