Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

iko, oj tak, to zdecydowanie zależy od tego, co się dzieje w głowie... :)

Lula.

widzisz... dla mnie to zjawisko dość nowe - ów squirt... i sama wiesz, że trzeba nieco się z nim kilka razy spotkać, zobaczyć drogi (bo ja na razie znam dwie) i jak ta pierwsza jest faktycznie czysto "mechaniczna" i również przyjemna, tak ta druga, która dała mi go po wielokroć jest dla mnie samej ogromnym zaskoczeniem.... cholernie przyjemnym zaskoczeniem

jak również cieszy mnie to, że dalej tak mało o sobie wiem... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz... dla mnie to zjawisko dość nowe - ów squirt... i sama wiesz, że trzeba nieco się z nim kilka razy spotkać, zobaczyć drogi (bo ja na razie znam dwie) i jak ta pierwsza jest faktycznie czysto "mechaniczna" i również przyjemna, tak ta druga, która dała mi go po wielokroć jest dla mnie samej ogromnym zaskoczeniem.... cholernie przyjemnym zaskoczeniem

jak również cieszy mnie to, że dalej tak mało o sobie wiem...

Zdecydowanie, warianty orgazmowe i squirtowe to dla mnie niewyczerpane pole niespodzianek i odkryć... :) Więcej na forum nie napiszę :D

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Zdecydowanie, warianty orgazmowe i squirtowe to dla mnie niewyczerpane pole niespodzianek i odkryć... :) Więcej na forum nie napiszę :D

Lula.

ja też nie :D i tak mam wrażenie że za dużo napisałam :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z moich obserwacji w tym temacie fakt zaistnienia squirtu to kumulacja wielu rzeczy.

Po pierwsze technika. Oczywiście nie przeczę, że ktoś może zostać tak doprowadzony "przypadkowo" lub mieć tendencje do kobiecego wytrysku. Partnerka z którą doświadczałem tego osiągała jednak squirt wyłącznie przy bardzo silnej stymulacji palcami (zwykle w większej niż przeciętna ilości) i właściwa technika była tu bardzo pomocna.

Po drugie: głowa. Jeżeli ktoś w pełni tego nie akceptuje to ciężko mu będzie to osiągnąć

Po trzecie: stopień podniecenia i "dzień". "Zjawisko" występowało zawsze wyłącznie przy bardzo silnym podnieceniu i połączeniu z silnymi orgazmami a i przy spełnieniu tych warunków nie zawsze.

Jednym słowem: Nie każda kobieta, nie zawsze, nie każdego dnia, nie z każdym i nie przy każdym sposobie penetracji może osiągnąć wg mnie squirt ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam sobie wierzę, że każda kobieta może ;). Mi się z dziesięć lat temu też wydawało, że wielu rzeczy nie mogę ;)

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

A ja tam sobie wierzę, że każda kobieta może ;). Mi się z dziesięć lat temu też wydawało, że wielu rzeczy nie mogę ;)

Lula.

a ile jeszcze o sobie nie wiemy, prawda? i jaka ta niewiedza jest kusząca....... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ile jeszcze o sobie nie wiemy, prawda? i jaka ta niewiedza jest kusząca.......

Bo "cofnąć się w rozwoju" to już chyba nie można, co? Taką mam nadzieję... To by było przykre bardzo.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Bo "cofnąć się w rozwoju" to już chyba nie można, co? Taką mam nadzieję... To by było przykre bardzo.

Lula.

niektórzy nie doświadczają słowa rozwój - zatem my i tak już dużo mamy  :)

obyśmy nie pękły z przejedzenia się wiedzą o sobie tylko :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niektórzy nie doświadczają słowa rozwój - zatem my i tak już dużo mamy  :)

obyśmy nie pękły z przejedzenia się wiedzą o sobie tylko :lach:

Na wskutek takowego pęknięcia może nastąpić jedynie... obfitszy squirt :D Pif paf!

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tego doświadczyłam.

Mąż poczytał i zrobił dokładnie tak jak było trzeba.

Niemniej jednak jest to dla mnie tak bardzo wyczerpujące, że zniosę to maksymalnine dwa razy, ale po pierwszym musze odczekać.

A potem mogę zasnąć snem kamiennym.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...