Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

mysle ze duzo zalezy od umiejetnosci ,zanagazowania i techniki ale najwiecej jednak od samej kobiety

Wiesz nasza reprezentacjha w piłce kopanej ponoć technicznie nikomu nie ustępuje. Umiejętności tez nie kiepskie przynajmniej na papierze a dupy nie urywa. Nie wiem od czego to zalęzy ale że od samej kobiety też bym nie zaryzykował bo to brzmi jakbyś przenosił odpowiedzialność za brak ":sukcesów" wyłącznie na kobietę. Ja chce myśleć, jestem zdania że trzeba się starać:) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bynajmniej nie twierdze ze od samej kobiety  :->  raczej ze duzo od niej a reszta to dopiero splot umiejetnosci,techniki i calej reszty  :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się zdarza :) I królestwo temu kto odgadnie dlaczego czasami tak a czasami nie:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się zdarza :) I królestwo temu kto odgadnie dlaczego czasami tak a czasami nie:D

Zamiast królestwa najlepiej opowiedz czemu jeden raz tak a innym razem nie? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy w życiu nie miałam orgazmu...pochwowego i szczerze straciłam nadzieje.. i zazdroszczę tym kobietom, które mają..

Wszystko przed Tobą..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee, tam.. Ja też nie, ale nie miałam też na przykład.nigdy grzybicy stóp .. Niektórzy mają skłonność do jednego, inni do drugiego :)

Red, jak zwykle strzał w 10! :D 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A:

Witam wszystkich :)

Mam pytanko czy można pomylić squirt z moczem?

Tzn była taka sytuacja:

(Żeby była bardziej klarowna sytuacja dołączę króciutki opis co gdzie było ;) )

Dłuższy wieczór, kilka drinków, duże podniecenie.

Żona siedziała na mnie, skakała. Ja trzymałem ją jedną ręką za szyję.

Drugą szczypałem sutki...i wtedy zaczęła hmm...tak jak by drżyć, dochodzić (chyba) i hmm...nie sikać, ale nie wiem czy to nie był właśnie squirt...Taka bezwonna, ale jak wyschnie trochę to klejąca, substancja z cewki...Pod podobnym ciśnieniem co siku...a i konsystencja trochę podobna...

A Żona mówiła, że nie miała na to wpływu i że nie zrobiła siku [emoji14] poza tym jej się nie chciało siku i nie mogła tego zatrzymać...Więc prośba do Was o podpowiedź :)

Czy to był/mógł być właśnie squirt?

Nigdy z żadną dziewczyną nie miałem czegoś podobnego, a i nie specjalnie do tego dążyłem.

Miałem całą mokrą klatę i pół łóżka, byłem i zaskoczony i podniecony...ale bardzo chciałem, żeby jej nie było głupio czy źle, bo też była strasznie zaskoczona :)

Dodam tylko, że gdy mnie ujeżdżała to fantazjowaliśmy o tym, że w tym samym momencie kolega "rżnie" ją w pupę :)

(Może to ją dodatkowo podnieciło)

Bardzo proszę Szanowne Hotki i resztę Towarzystwa o podpowiedź...czy AniQ dołączyła do grona szczęśliwych "squirtek"? (Jest w ogóle takie słowo? :D )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A Żona mówiła, że nie miała na to wpływu i że nie zrobiła siku poza tym jej się nie chciało siku i nie mogła tego zatrzymać...Więc prośba do Was o podpowiedź :)

Czy to był/mógł być właśnie squirt? Nigdy z żadną dziewczyną nie miałem czegoś podobnego, a i nie specjalnie do tego dążyłem.

Miałem całą mokrą klatę i pół łóżka, byłem i zaskoczony i podniecony...ale bardzo chciałem, żeby jej nie było głupio czy źle, bo też była strasznie zaskoczona :)

Bywaja i inne squirty  :facepalm:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans  :facepalm:

Miałem całą mokrą klatę i pół łóżka, byłem i zaskoczony i podniecony...ale bardzo chciałem, żeby jej nie było głupio czy źle, bo też była strasznie zaskoczona

A czy Tobie jest głupio, czy źle jak masz wytrysk? :D

Tak, to był squirt.

Przepraszam, że tak późno odpowiadam - dopiero teraz odczytałam Twoje pytanie. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...