Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem otwartość na tego typu doznania jest też bardzo ważna.

Wiadomo podniecenie, sprawne palce mężczyzny, ale i też pozycja.

Choć odpowiedni masaż, o którym wspominał Jans  też powoduje niesamowite doznania i fajerwerki.

Polecam:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja gdzieś wyczytałam, że kobiety z wiekiem są zdolniejsze do przeżywania orgazmów pochwowych, ponieważ warstwa "ciała" która oddziela pochwę od punktu G robi się cieńsza. Ciało jest coraz mniej sprężyste i punkt G jest lepiej wyczuwalny.

i jest w tym bardzo wiele prawdy. Jednak nic nie jest dane na zawsze, nawet squirt który coraz trudniej wywołać w 'podstarzałym' wieku. Aby tu nikogo nie urazić, każdy ma swój biologiczny zegar, swoją granicę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce i moja zona chce i nic z tego nie wychodzi... wydawaloby sie ze tak niewiele brakuje.... zona mowi ze juz prawie ale cos puscic nie moze... jak to zrobic zeby wkoncu wyszlo?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli już prawie, to wg mnie chyba po prostu za bardzo chce. Musi się wyluzować dać ponieść rozkoszy

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy w życiu nie miałam orgazmu...pochwowego i szczerze straciłam nadzieje.. i zazdroszczę tym kobietom, które mają..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee, tam.. Ja też nie, ale nie miałam też na przykład.nigdy grzybicy stóp .. Niektórzy mają skłonność do jednego, inni do drugiego :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam i dorzuce swoje  :-> ostatnio poznalem pewna piekna Hotke ktora udolo mi sie doprowadzic do wielkorototnego squirytu  :-P  dla mnie wielka satysfakcja dla Niej przyjemnosc :-P  mysle ze duzo zalezy od umiejetnosci ,zanagazowania i techniki ale najwiecej jednak od samej kobiety  :->  ale byc moze sie myle. Tej  goracej Hotce w kazdym badz razie wielkie dzieki za niesamowite

doznania :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

squirytu

Przeczytałam "spirytu" :lach: Chyba czas na kawę :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...