Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

zachowuj się bo Cię moderator wytnie za gadanie nie na temat :splashface:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

RedBitch, dnia 31 Października 2014 - 15:48, napisał(a):

Gdyż bez tej specyficznej techniki, tego gwałtownego (pardon) pieprzenia palcami sqirtu nie ma. Za to mogą być orgazmy, które wypiętrzają Himalaje, pożary zmysłów i erotyczno-sentymentalne cuda-wianki.

I w końcu wiem, czemu o squircie czytam jak o yeti. Gwałtwone pieprzenie palcami tylko mnie (pardon) wkurwia... Nie ma innego sposobu...? :)

Nie wiem :), ale podejrzewam, ze nie ma :). Ale, Slodyczy, czy na pewno o to Ci chodzi?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że o coś zupełnie innego jednak ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie offtop, Szanowna Administracjo.

Red Śliczności - no choćby z ciekawosci (ktora mnie kiedys zabije) jednak chcialabym zobaczyc jak to jest. Dwa razy w zyciu zdarzyło mi sie obudzic w Naprawde Mokrej Poscieli. Wtedy nie mialam pojecia, teraz wiem ze to po prostu musial byc squirt. Moze jest nadzieja dla mnie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślę jednak, że to dyskusja zupełnie na temat :)

Moze jest nadzieja dla mnie

Nadzieja jest zawsze, także próbować próbować próbować  :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Freyka, dnia 01 Listopada 2014 - 22:16, napisał(a):

myślę jednak, że to dyskusja zupełnie na temat :)

Freyka, dnia 01 Listopada 2014 - 22:16, napisał(a):

Moze jest nadzieja dla mnie

Nadzieja jest zawsze, także próbować próbować próbować :redevil:

Wybaczcie, Drodzy, ale jakas nerwowosc cechuje ostatnie wypowiedzi. Od wczoraj panuje jakas psychoza. Jezeli Autorka tematu nie moze sobie pozwolic na dygresje we wlasnym temacie, to cos jest spierdolone.

A propos Mokrej Poscieli... Bardzo Mokre Majtki (przescieradlo/carefree/uda) to znak, ze wydarzylo sie cos bardzo przyjemnego. Posadzam Cie z calego serca o puszczanie wodzy fantazji zarowno we snie, jak i na jawie :). Ale squirt to raczej skutek dosc mechanicznej akcji. NIechze mnie poprawi Ta, ktora czuje sie przy wiedzy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie, Drodzy, ale jakas nerwowosc cechuje ostatnie wypowiedzi.  Od wczoraj panuje jakas psychoza. Jezeli Autorka tematu nie moze sobie pozwolic na dygresje we wlasnym temacie, to cos jest spierdolone.

A propos Mokrej Poscieli... Bardzo Mokre Majtki (przescieradlo/carefree/uda) to znak, ze wydarzylo sie cos bardzo przyjemnego. Posadzam Ci z calego serca o puszczanie wodzow fantazji zarowno we snie, jak i na jawie :). Ale squirt to raczej skutek dosc mechanicznej akcji. NIechze mnie poprawi Ta, ktora czuje sie przy wiedzy.

Red, sweetie, wiem jak bardzo mokre mogą być majtki. Ale jak budzisz się rano przerażona w całkowicie mokrym łóżku i podejrzewasz że zupełnie nieświadomie zsikałaś się w nocy chociaż wąchanie pościeli tego nie potwierdza (przepraszam za dosadność) ... no to ja już nie wiem, co to - jeśli nie squirt. Choć faktycznie - z realnym doświadczeniem porównać nie mogę. Na Himalaje wynoszą mnie bardziej delikatne techniki. I choć niby życia to jakoś diametralnie nie odmienia, to chociaż raz, jeden jedyny... chciałoby się :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na Himalaje wynoszą mnie bardziej delikatne techniki. I choć niby życia to jakoś diametralnie nie odmienia, to chociaż raz, jeden jedyny... chciałoby się :)

No, to teraz ja bede dosadna: squirt jest cholernie przyjemny, choc troche dziwny, ale z orgazmem ma tyle wspolnego, ze moze wystapic rownoczesnie. Albo wczesniej.

U mnie nie wystapil nigdy poza okolicznoscia "mechanicznej" stymulacji, a orgazmy (hallelujah!!!) ... miewam. Od tego, od smego, od tylu, od przodu, od palcow, jezyka, wibratorow.

Takze nie przejmuj sie, Laleczko, tylko probuj technik sprawdzonych. Orgazmem zajmiesz sie pozniej :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma innego sposobu...?

A jest, może ktoś Cię wkrótce poinstruuje ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja gdzieś wyczytałam, że kobiety z wiekiem są zdolniejsze do przeżywania orgazmów pochwowych, ponieważ warstwa "ciała" która oddziela pochwę od punktu G robi się cieńsza. Ciało jest coraz mniej sprężyste i punkt G jest lepiej wyczuwalny.

I cholera ... zaczęłam się nad tym zastanawiać.

To nie offtopic, bo squirt jest nierozłączny z "pieszczeniem" punktu G.

I potwierdzam moim przypadkiem poprzednie opinie. Technika, przede wszystkim.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...